Седмичен хороскоп


21 Юни 2013, Петък


21 - 27 юни 2013 г.


Овен Сега сте много емоционални и вземате решения под влияние на чувствата си. Една ваша постъпка е много коментирана от околните, това може да ви подразни, защото чувате приказки по свой адрес. Обстановката е малко нервна. Могат да възникнат проблеми с колеги и съдружници. Искате нещо да стане на всяка цена, но това не е възможно, има фактори, които пречат.

Телец Нещата понякога вземат неочакван обрат, но няма нищо лошо да смените начините си на действие и целите дори. Правите точно този неочакван завой. В момента изпитвате силното влияние на няколко планети и това ви прави несигурни и чувствителни. В дома ви цари хаос, но това е напълно нормално. Седмицата е пълна с вълнения, внимавайте с отношенията с близките. Може да ви попречи вашият перфекционизъм и изисквания към хората.

Близнаци Желанията ви са такива, че трудно някой може да ги изпълни в този момент. Нуждаете се от значителни средства, с които обаче никой не разполага. Мислете аналитично и прагматично, намирате начин да си осигурите такива. Лесно може да се поддадете на своите черни мисли и да изпаднете в отчаяние. Даже и малките проблеми ви разстройват, а нежеланието ви да се борите с тях на този етап прави живота ви объркан.

Рак Настроението ви е добро, защото приходите са ви позволили да задоволите една своя нужда. Можете да получите още пари, стига да не се уплашите от предизвикателствата. Вие сте настроени за любов и секс, романтичните ви пориви ви отвеждат на интересно място. В любовта постигате завидна хармония. През тези дни звездите ви закрилят. Навлизате в период на стабилизация.

Лъв Навлизате в силен период, много изпитания ви чакат. Преодолявате ги успешно и започвате новите си проекти на чисто. Проблеми, свързани с партньорството или брака, се разрешават добре. Очаква ви интересно романтично изживяване. Някои от вас тръгват на път, за да покажат себе си и нестандартното си чувство към нещата. На дневен ред застават финансови въпроси. Енергичните ви усилия водят до добър резултат.

Дева Работете с ум и сърце и резултатите са много добри. Имате закрилата на звездите. Колективната работа води до сближаване на позициите. Вие сте в добра интелектуална форма. Времето е подходящо за усвояване на нови знания и разширяване на интересите ви. Нещо видяно или прочетено може да ви развълнува много. Не е изключено да потърсите стар приятел, за да споделите с него нещата, които ви вълнуват.

Везни Настъпва време за любов и признания. Светът придобива очарование, вие също изглеждате красиви и интересни в очите на противоположния пол. Предстои ви едно щастливо събитие. Тегли ви към високи цели, към облаците, в които летите на крилата на любовта. Материални придобивки също ви радват. Даже и да останете съвсем без пари, не се ядосвайте. Може да ви се наложи по-малко да говорите и повече да слушате.

Скорпион Звездите са с вас и ви помагат. Запознавате се с човек, който мисли като вас. Голяма част от Скорпионите предприемат сериозна стъпка като смяна на местоработата или квартала, в който живеят. Попадането в нова среда ви се отразява добре. Получавате нови предложения. Преди да ги приемете, трябва да ги обмислите добре, да не се хващате за първото, за най-атрактивното. Вие сте хора, които мислят аналитично, гледайте и сега да е така.

Стрелец Отваря ви се възможност за нови начинания. Периодът е добър за дългосрочно планиране и приключване на стари задължения и финансови операции. Сега при всички случаи започвате някои неща на чисто. Лесно се съгласявате с предложенията на хората, защото вашата инициативност е в почивка. Чувствате се уморени и ви се иска някой друг да се погрижи за вас. Помолете близките си за разбиране и може да го получите.

Козирог Не трябва да се карате с хората и да правите на инат някои неща. С разум и мъдрост постигате по-добри резултати. Даже и някои малки компромиси водят до добър изход, стига да ги направите с добро и щедро сърце. Може да доставите удоволствие на членовете на своето семейство, ако прекарате повече време с тях. Говорете си за хубави неща, за преживени случки от миналото, които са позитивни. Имате с какво да се гордеете.

Водолей Отправяте силите си в една посока и резултатите са много добри. Кой каквото и да ви казва, гледайте собствения си интерес и продължете в посоката, която сте избрали. Не трябва да позволявате да ви разколебават. Новите контакти се оказват много полезни за бъдещето ви. Ако обичате да експериментирате, имате тази възможност.

Риби Може да сте изненадани от действията на един човек. Не си правете прибързани заключения, може да си има причина за това. Опитайте се да погледнете на нещата от друг ъгъл. Не трябва да се страхувате от нищо. Перспективите, които се откриват пред вас, са добри. Това се отнася също до положението на роднини, близки, деца. Не трябва да се ровите много в миналото и да търсите нечии грешки, гледайте напред.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки