Те го казаха


15 Юни 2013, Събота


"Бизнесменът Мишо Бирата е убит. В него е инжектирана отрова, която да симулира инфаркт. Много достоверна е тази информация и е база за нови разследвания.


Неформална е, от хора на ГЕРБ”
Волен Сидеров открива топлата вода

„След като изтече тази мътилка, ще се види, че съм бил прав, когато осигурих кворум, за да има заседание. Не можех пред Негово Светейшество патриарха на Българската православна църква да позволя да се разиграват такива евтини панаири"
да, разбира се, без нито стотинка от БСП и ДПС, всички знаят

„Аз уволних Бойко Борисов, от това много го боли и затова сме мишена на поръчкови изпълнения"
Борисов го уволни народът, но белокосият нарцис е заслепен и глух

„Авиоотряд 28”, тъй като там данните са, че с тези самолети включително са изнасяни пари в чужбина на управляващите. С правителствения самолет и с военни самолети по мои данни са изнасяни пари навън, за да бъдат вкарвани в офшорни сметки. Знам само, че посоката е била Ливан, откъдето вече могат да се вкарат във всякакви офшорни сметки”
Сидеров очевидно разбира от офшорни сметки и фирми. Показвал го е

„Днес завеждам дело, много дела. Чакам г-н Марковси да го упълномощя за всички тези клевети и набеждавания и Волен Сидеров ще го съдя. Аз съм бил веднъж в Ливан, в официална делегация на държавно посещение, веднъж в Катар на държавно посещение с всички журналисти, бизнес делегации и тези самолети не са ходили там”
Бойко Борисов продължава цирка с всички средства

„Има чадър на прокуратурата върху тримата участници в записа от Банкя - Бойко Борисов, Николай Кокинов и Мирослав Найденов. Те трябва да бъдат разследвани, а не само прокуратурата да води производство срещу неизвестен извършител за подслушването”
юристът Минчо Спасов, бивш депутат от НДСВ

„Не е имало паралелно МВР, което да се занимава с подслушвания!”
Цветанов продължава да лъже. Въпреки десетките уличаващи записи

„Ще се върна като партиен функционер в ГЕРБ само при отсъствието на Цветан Цветанов от Изпълнителната комисия. Романтичният период на ГЕРБ приключи, а добрият тон на професионализъм и приятелство, наложен от първия екип на партията, вече отсъства. Сега в нея са останали само материалисти, доносници, нагаждачи, черният ПР"
областният координатор за Стара Загора Недялко Недялков

„За първи път има програмно правителство с ясни ангажименти и те се изпълняват от първото заседание на Министерски съвет. Архитект на кабинета „Орешарски” са гражданите”
вярвате ли на Сергей Станишев?

„Моите очаквания към това правителство, за съжаление са за нулеви реформи, тоест нито някаква революция в пенсионната система, нищо в здравеопазването, почти няма да има приватизация и концесии. Общо взето, ако не разрушат многото от постиженията на предното десетилетие е добре. И бих бил супер щастлив да не съм прав и да се окаже, че това е едно реформаторско правителство, пък аз не съм го предположил”
Николай Василев, бивш министър на икономиката и на транспорта


В категории: Отблизо , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки