Нашата мафия и чужди кукловоди посягат към властта


Нашата мафия и чужди кукловоди посягат към властта
Карикатура: Николай Арнаудов
01 Юни 2013, Събота


Престъпна формация от социал-ислямисти иска да яхне България
Експертиза – това е критерият, по който съставих правителството. Това заяви номинираният за премиер Пламен Орешарски


Автор: Стефан Солаков

преди да обяви списъка с кандидат-министри по време на пленум на БСП два дни преди да поиска доверие от 42-ото Народно събрание.
На пръв поглед неговите виждания за състава на новия кабинет събудиха определено доверие, но само сред хората, неизкушени от ровенето из мръсните лабиринти на днешната българска политика.

За познавачите обаче, подобно изявление предизвика оправдан скептицизъм, който само след 24 часа бе потвърден след като Орешарски побърза да направи спешна поправка в списъка на все още нероденото правителство.
Експертиза е френска дума с латински произход и означава „изследване, извършено от група специалисти“. Какво изследване е направил кандидатът за премиер преди да сглоби състава на бъдещия си кабинет стана ясно, когато не някой друг, а „експертите“ от Фейсбук го светнаха, че претендентът за министър Тихолов е човек на имотната мафия и е замесен в множество скандали, свързани с кражбата на апетитни парцели около крайбрежието на Несебър.

Ако Орешарски беше гледал критичните репортажи на ТВ СКАТ, отдавна щеше да знае кого са му пробутали за министър обединените мафиотски кръгове, обслужващи всички политически партии, управлявали по време на нескончаемия „преход“ след 10 ноември 1989 г.
Колкото и да се прави на умряла лисица, ренегатът Орешарски трудно би обяснил защо заявените от него „експерти“ изведнъж се превърнаха в изтъкнати активисти на БСП и още по-страшно – в тайни агенти на прочутите мафиотски обръчи, подчинени на дръндарския октопод Ахмед Доган.

Неговото протеже Лютви Местан съзнателно изтегли скандалните имена от своята партия и ги замени с прикритите отдавна внедрени в българския истаблишмънт лобисти на ДПС, носещи български имена, но привързани с множество специални ангажименти към антибългарската стратегия на протурската партия у нас.
ГЕРБ обяви преди изборите, че „има воля“ да управлява отново България. Орешарски замени „волята“ с „експертиза“, но смисълът е същият – и двете институции изявиха желание не толкова да ни управляват, отколкото да ограбят това, което все още не е ограбено от българската икономика.

Старите връзки на Орешарски с мафиотските кръгове, приближени към всяка власт у нас през последните 24 години, неизбежно ще му изиграят лоша шега, защото тези структури могат да отложат, но никога няма да забравят на кого са декларирали доверие и с кого са разменили уверения за дългосрочно сътрудничество.
Българският избирател отново беше излъган на последните парламентарни избори. БСП и нейният лидер Станишев се скриха зад фигурата на Орешарски и за пореден път на практика признаха, че партията-столетница не притежава нито потенциал, нито подготвени кадри, способни да управляват съдбините на отечеството.

Начинът, по който тези лишени от всякакво достойнство червени политици се договаряха с „петата колона“ на Турция у нас, още веднъж показа, че ни чакат много тежки времена на борба с усилващия се натиск на Анкара да ръководи задкулисно политическия и икономически живот на своя бивш Дунавски вилает, носещ все още името България.
Не случайно през последните седмици съседна нам държава направо се гаври с нашата администрация по въпроса за транспортните превози през турска територия.
Наглото изявление на правителството в Анкара, че рестриктивните мерки срещу българските превозвачи продължават, означава само едно: Турция обявява транспортна война на България с ясното съзнание, че от наша страна няма кой да отговори на това дебелашко анадолско предизвикателство.

Служебният премиер Марин Райков се скри като забулена ханъма и отказа да се бори за интересите на собствената си страна. Вероятно вече стяга куфарите за Рим, където животът е много по-спокоен и ги няма журналистите на СКАТ, които да го питат защо се грижи само за собственото си благополучие, вместо да милее за своите сънародници и за националната кауза на България.

Изправени сме пред сериозната заплаха да бъдем управлявани от една престъпна формация, която условно можем да наречем правителство на социал-ислямистите. Вероятно помните, уважаеми читатели, как преди време шефът на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев направи едно знаменателно изявление, с което лансира идеята за по-тясно сътрудничество на европейските соцлидери с така наречения демократичен ислямизъм.

Тази на пръв поглед мъглява фраза всъщност беше признание за големия пробив на ислямистите в Анкара в структурите на общия европейски дом и то с помощта на хора като Станишев, ръководени от тайните служби на държави, които не крият апетитите си да ни превърнат отново в контролирано отвън електорално стадо, готово да изпълнява и най-антибългарските планове на своите политически кукловоди.

От страниците на „Десант“ предупредихме Станишев и компания да внимават в картинката и да не предават интересите на България. Очевидно не са се вслушали в нашия съвет.
Вижте само как бате Серго тихомълком пробута своето протеже Вигенин за външен министър. Дипломати от кариерата вече се шегуват, че в тяхното ведомство настъпва едно безкрайно празнуване на 2 февруари.
Вигенин логично бе насочен към мястото, където „меките китки“ на българската дипломация отдавна управляват нашата външна политика и я превръщат в истинско посмешище пред европейските ни партньори.

Тази рожба на глобалната атака срещу националната ни идентичност е най-позорното наказание, което би могло да се случи на и без това силно обезверения състав в Бялата къща на ул. „Жендов“ № 2. На практика окончателно погребваме самостоятелността на родната дипломация и я подчиняваме на безпринципните интереси, върху които ще стъпи обгрижваното от мафията ново правителство на Република България.
„Националният фронт за спасение на България“ отдавна предупреждава, че държавата ще загине, ако в нейното ръководство не се появят истински родолюбци, загърбили лични и партийни интереси в името на отечеството. За сега подобна перспектива изглежда далечна, но само засега.

Справедливостта неизбежно ще ни споходи, но до тогава ще трябва не само да се вайкаме, но и да се борим за нея. Едно обединение на патриотичните сили у нас става все по-наложително и това го разбират дори и най-големите скептици на политическата сцена.
Множеството по-малки партии, които бяха измамени на последните избори, все по-ясно съзнават, че единството ще победи октопода на политическата мафия у нас. Вече се ражда онази съпротивителна сила, която най-накрая ще помете националните предатели и ще въздаде справедливост за изстрадалия ни народ.


В категории: Коментари , Горещи новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Другия народ
15.06.2013 14:35:22
0
0
Абе, що не вземете да се скриете! Вестника Ви се чете само от редакторите. А телевизията само от собственика!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки