Станишев, не давай България на турска вяра!


Станишев, не давай България на турска вяра!
18 Май 2013, Събота


Всяко ново правителство с ДПС ще бъде национално предателство

Автор: Стефан Солаков

Само часове след края на парламентарните избори нашенските политикани захвърлиха агнешките кожи, с които се представяха пред електората, и отново си върнаха вълчия нрав, задължителен преди новата подялба на държавната баница. И докато ГЕРБ се потопи в тактическо мълчание, подобно на руска подводница край бреговете на Манхатън, БСП и нейният лидер минаха в трудно обяснимо настъпление, изтъквайки се като победители, въпреки второто място в изборната надпревара.

Очевидно е, че на „Позитано“ 20 бързат да натрупат точки след серията от болезнени удари, инкасирани от партията на Бойко Борисов, срещу която в последните седмици въстана голяма част от българското общество, включително и някои от доскоро подмазващите се на Бащицата медии.
Разположението на мандатите в новото Народно събрание предвещава изключително трудни пазарлъци около съставянето на бъдещото правителство.

Възможностите за реалистични комбинации са доста ограничени поради силно редуцирания брой парламентарно представени партии и твърде поляризираните политически програми на всяка една от тях.
В този следизборен хаос ДПС се опитва да ни убеди, че вече има стройна програма за управлението на България плюс един загряващ по тъча кандидат-премиер в лицето на Пламен Орешарски.

Станишев се стреми да използва междуцарствието от служебния до очаквания редовен правителствен кабинет, за да предопредели по-нататъшния ход на политическите събития у нас.
С едно доста фалшиво самочувствие бате Серго вече чертае контурите на новото правителство и, типично по комунистически, сипе най-невероятни предположения за масирана общонародна подкрепа към една нова червена коалиция.

И тъй като изявленията на Станишев логично събудиха лошите спомени от предишната тройна формация, управлявана от него, ние, журналистите от телевизия СКАТ и вестник „Десант“, сме длъжни да предупредим нашите сънародници: „Внимание, БСП отново се опитва да вкара във властта една антиконституционна партия, допринесла твърде много за срутването на българската държавност!“

Поддържан активно от влиятелни еврейски организации у нас и в чужбина, марионетката на Родшилд и Сорос ще се опита да вкара в българската правителствена кошара поредното вълче, подкрепяно и контролирано от ислямисткото правителство в Анкара.
Нека само си припомним как преди време не друг, а лидерът на БСП и председател на Партията на европейските социалисти беше заявил, че ЕС и по-специално Европейската левица трябва да се стреми към сътрудничество с партии и правителства, изповядващи т. нар. демократичен ислямизъм.

Тази на пръв поглед доста странна формулировка на един български социалист по всичко личи е част от убийствения за християнска България план за нейното разпокъсване и сепариране на верска и етническа основа.
Участието на ДПС в едно бъдещо българско правителство ще изнерви и озлоби още повече родолюбивите наши сънародници, които над две десетилетия напразно чакат възмездие за престъпните зулуми на турското мекере Доган и неговите най-близки авери, между които е и днешният лидер на партията Лютви Местан.

Още по-страшно е, че новото ръководство на ДПС вече натиска своите леви другарчета за недопустими от всеки българин реформи, които да наложат окончателно новото османско „присъствие“ в уж европейска България. ДПС иска задължително изучаване на турски език във всички държавни училища на Република България. Местан отива още по-далече в своето нахалство като наскоро обяви турския език не за чужд, а за естествено и легитимно средство за общуване на територията на нашето отечество.

Въпреки че беше глобен от властите за нарушение на конституцията, говорейки на турски език на предизборни митинги, този анадолски негодник най-невъзмутимо заяви, че не му пука за Главния закон на нашата държава и дори се изцепи с предложението за задължителни езикови квоти на турски език във всички административни служби и най-вече в специалните – МВР, ДАНС, Външното и военно разузнаване и т. н.

Преди да пристъпят към пазарлъците за ново правителство Сергей Станишев и неговите партийни адютанти, някои от които доказано работят за чужди разузнавателни централи, трябва високо и ясно да обяснят на българския народ как ще съчетаят сладките приказки за „спасяване на България“ (израз, безцеремонно откраднат от НФСБ) с престъпните договорки с една партия, известна като „петата колона“ на Турция у нас.

Ако Станишев си въобразява, че може безнаказано да се „съеши“ с шпионите на Анкара и после да „преговаря“ с извънпарламентарни партии и организации за „добруването“ на България, още отсега трябва да е наясно, че ще получи съкрушителния отпор не само от патриотичните формации воглаве с НФСБ, но и от цялата българска общественост, на която отдавна е додеяло да наблюдава как национални предатели „беснеят над бащиното ни огнище“.

Така че, другарю Станишев, опичай си акъла и не тикай България в ръцете на вековните ни поробители. Нито „Позитано“, нито Брюксел ще те спасят от народния гняв, да не говорим, че малко избързваш с политическия тиган.
Защото „голямата риба“ от Банкя все още не се е отказала от битката за властта. Но който и да успее да използва следизборния хаос в страната, за да предаде националните идеали, още отсега трябва да е наясно, че възмездието ще се стовари върху него със страшна сила.
Народното търпение по българските земи вече е достигнало критичната нула и е много близо денят, когато всички наши и чужди марионетки ще бъдат изметени окончателно от политическата сцена.


В категории: Коментари , Горещи новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Mithat Pasha
20.05.2013 08:04:27
0
0
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=cyrD1SHt1PA
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки