НФСБ не обещава чудеса, а реални инициативи


НФСБ не обещава чудеса, а реални инициативи
Националният фронт ще работи за подобряването на жизнения стандарт на българите, обеща пред избирателите в Нова Загора съпредседателят на НФСБ Валери Симеонов
10 Май 2013, Петък


Съпредседателят на родолюбивата партия Валери Симеонов се срещна с хората от Бургаско и Ямболско

Автор: Георги Ваташки

В последните дни на предизборната кампания съпредседателят на „Национален фронт за спасение на България“ Валери Симеонов и водач на кандидатдепутатската листа на родолюбците за Бургаска и Ямболска област се срещна с хората от редица селища от югоизточния край на страната, за да отговори на техните многобройни въпроси и да разясни програмата на патриотичната формация.

Обиколката му започна от Камено, където гостува на 2 май, придружаван от кандидатите за народни представители Ангел Божидаров и Иван Кузманов, който е и лидер на общинската структура на партията.

„Най-важното е българите да не се подлъжат отново от обещанията на старите компрометирани партии, които доведоха страната до икономическа разруха и демографска криза“, обърна се към присъстващите Валери Симеонов. Събранието продължи дълго с искрен разговор за проблемите и болките на жителите на Камено и обсъждане на основните  акценти в програмата на партията на СКАТ.

Няколко часа по-късно кандидатите за народни представители Валери Симеонов, Петър Петров, Ангел Божидаров и Иван Кузманов се срещнаха с хората от бургаското село Русокастро. Десетките негови жители, изпълнили залата на местното читалище, изказаха своята благодарност на телевизия СКАТ и НФСБ за помощта, която са оказвали през годините на местните хора. „Нашите кандидат-депутати са доказани патриоти, професионалисти и най-важното честни хора.

Националният фронт ще работи за подобряването на жизнения стандарт на българите чрез премахване на многобройните бюрократични и данъчни ограничения, които спъват дребния и среден бизнес“, заяви пред присъстващите Валери Симеонов.

Десетки симпатизанти на партията на СКАТ в Нова Загора радушно приветстваха на 3 май нейния съпредседател и водач на кандидатдепутатската листа за Бургаска и Ямболска област Валери Симеонов. На събитието присъстваха и кандидатите за народни представители на родолюбивата формация Ваня Чечева, Петър Петров и Тодор Тодоров. Патриотите представиха предизборната програма на политическата формация и припомниха досегашните успехи и постижения на НФСБ и телевизия СКАТ. Те не обещаха чудеса, а реални инициативи, които ще се осъществят, ако всички истински българи дадат своя вот за НФСБ.

Обиколката на родолюбците на 3 май продължи със среща с избирателите в най-голямото село на община Тунджа – Безмер. Съпредседателят на НФСБ и водач на листата на родолюбците Валери Симеонов, придружаван от кандидатите за народни представители Неда Карска, Ваня Чечева и Петър Петров, беше посрещнат по-стар български обичай с хляб и сол под звуците на химна на формацията „Шуми Марица“.

„Националният фронт е партията на честните българи . Всички други политически сили работиха досега във вреда на народа и Родината като загърбиха националните интереси“, обърна се Валери Симеонов от трибуната към десетките жители на Безмер, събрани на селския площад. Към неговия призив се присъедини и регионалният координатор за областите Сливен и Ямбол Неда Карска, която заяви: „23 години обикновените трудови българи бяха лъгани от олигарси и корумпирани политици. Това ще се промени като чрез депутатите на партията на СКАТ народът отново ще вземе реално участие в управлението на страната и ще диктува нейните съдбини“.

Срещите на съпредседателя на Националния фронт Валери Симеонов продължиха и на 7 май, когато бе приветстван от симпатизанти и съмишленици в градовете Средец и Дебелт. На събранията присъства и кандидат-депутатът и регионален координатор на партията за Бургаска област Ангел Божидаров.


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки