Прясно кокоше яйце спира кръвоизливи


Прясно кокоше яйце спира кръвоизливи
01 Май 2013, Сряда


Неговият белтък, изпит на гладно, може да ни избави от хемороидите


Новата 2013 година започва за Борис Колев от Варна с много тежък здравословен проблем. Той страда от вътрешни хемороиди с 2-3 възела и в края на януари получава масивен кръвоизлив. Следствие на огромната кръвозагуба лабораторните резултати установяват жестока анемия.

Отива до личния си лекар, за да вземе направление за постъпване в гастроентерологичното отделение на една от варненските клиники, но още на прага на кварталния диагностико-консултативен център, където се намира кабинетът на неговото джипи, човекът колабира. Пристига линейка от болницата и след дълги разправии най-сетне бива приет в отделението за коремна хирургия, където му включват системи и му преливат общо четири банки кръв.

Благодарение на това показателите на хемоглобина му се повишават и от 70 единици той достига 104 г/л. Само че като се прибира у дома си, кръвоизливите започват отново. Хемоглобинът му отново пада – този път до 78 г/л. И Борис отново хуква по доктори. Специалистите в бели престилки обаче се отнасят твърде несериозно към състоянието му и потупвайки го по рамото, приятелски го съветват да хапва повече пилешки дробчета и да пийва червено винце.

Отчаяният мъж споделя проблема си с една своя позната, която го насочва към народната медицина. Той намира много проста рецепта, която се препоръчва за неговите страдания  и решава да опита да си помогне с нея.
А решението се оказва от лесно, по-лесно. Нужно е само да се намерят пресни кокоши яйца – излишно е да казваме, че е най-добре те да са снесени от домашно отглеждани кокошки. За един курс на лечение са нужни 20 броя пресни яйца.

Сутрин като се стане от сън, се взима едно яйце, измива се хубаво черупката му и белтъкът се отделя от жълтъка. Отделеният белтък се изпива на гладно и половин час след това не се яде нищо. Едва след като мине това време, се пристъпва към закуската. След двадесетия ден се прави почивка от 15 дена, след което, ако се налага, се повтаря още един курс.

Специално при Борис кървенето спира още на десетия ден и оттогава той повече няма проблем с хемороидите си. Уповава се на прочетеното в една книга мнение на един друг човек, който е препатил от това заболяване и се е излекувал по този елементарен начин.  Той твърди пък, че вече 24 години след лечението си чрез пиене сутрин на гладно на яйчен белтък  се радва на нормален живот и повече никога хемороидите не са му създавали главоболие.

Борис е много възторжен от своето излекуване и препоръчва на всеки, който страда от неприятните разширени кръвоносни съдове около ануса, независимо дали са разположени отвътре или отвън, да пробва магията на народната медицина. След невероятното си изцеление той се е запалил и по древната индийска система за грижа за здравето – аюрведа, която пък лекува с енергията, отделяща се от храната. Защото възрастният човек е твърдо убеден в мотото на едноименното предаване по телевизия СКАТ, водено от проф. Христо Мермерски, че нашата храна е и нашето лекарство.


В категории: Здраве , Горещи новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
po4itatel
27.08.2013 05:51:52
0
0
mnogo enna statiq i mnogo vqrna
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки