Активната предизборна кампания на НФСБ продължава


Активната предизборна  кампания на НФСБ продължава
В Силистра водачът на листата на НФСБ Ваня Чечева и съпредседателят на партията Валентин Касабов разясниха акцентите на предизборната програма
26 Април 2013, Петък


Каква е предизборната програма на партията на СКАТ, какви са идеите и каузите на НФСБ, какви принципи ще отстояват в парламента сегашните кандидати

Автор: Георги Ваташки

 за народни представители от „Национален фронт за спасение на България“ - това са въпросите, които вълнуват многобройните привърженици и симпатизанти на родолюбивата формация. За да им отговорят, кандидатите за депутати от НФСБ и тази седмица заложиха на срещи с избирателите в различни райони на страна.

Велинград

С молитва за здраве и успех бе сложено началото на предизборната кампания на Националния фронт във Велинград на 20 април. Преди срещата със симпатизанти и съмишленици кандидатите за народни представители на родолюбците в Пазарджишка област - Силвия Трендафилова (водач на листата) и Вельо Велев поднесоха венец пред паметника на загиналите във войните за свободата на България. По-късно в залата на общината бе представена и предизборната програма на Националния фронт.
„Единствено НФСБ не обещава чудеса в своята програма. Вместо това ние правим отчет пред всички българи какво сме свършили досега за спасението и възраждането на Родината“, обърна се към присъстващите Силвия Трендафилова.

Вторият в листата на партията на СКАТ Вельо Велев допълни, че патриотите се стремят за запазването на българската нация като силна, достойна и морална. Той се спря на мерките, които НФСБ предвижда за справянето с ширещата се безработица и реформите в здравеопазването и социалната сфера.
В края на срещата жителите на Велинград изразиха своето убеждение че Националният фронт е тяхната последна надежда за по-добър и достоен живот.

Царево

Съпредседателят на НФСБ и водач на бургаската листа на родолюбивата формация Валери Симеонов откри на 20 април предизборната кампания в Царево. В салона на читалище „Георги Кондолов“ Симеонов и кандидатите за народни представители Петър Петров, Христиан Митев и Георги Костадинов дълго разговаряха с членове и симпатизанти на партията в морското градче.
Хората от Царево поискаха от родолюбците съдействие и информация за европроектите и свързаните с тях конкурси и документация.

„Липсва всякаква информация и помощ за различните оперативни програми на Брюксел. Националният фронт ще промени това, защото досега от европарите се облагодетелстваха само фирми, близки до бившите управляващи от ГЕРБ“, обеща Петър Петров.
Жителите на Царево твърдо заявиха, че подкрепят Националния фронт и телевизия СКАТ в битката им за защита на българската нация и ще им дадат своя глас на предстоящите избори на 12 май.

Благоевград

Десетки членове и симпатизанти на НФСБ почетоха на 21 април 162-годишнина от рождението на видния революционер от Пиринския край Георги Измирлиев.
Бюст – паметникът на героя в центъра на Благоевград бе отрупан с венци и цветя от участниците в честването. То продължи в родната къща на дееца от освободителните борби в областния град.

Водачът на листата на родолюбците за Благоевградски избирателен район Мария Цветкова заяви, че целите на НФСБ са да възроди възрожденския дух, да въздигне националното самочувствие, честта и достойнството на българите.
„Това няма как да стане, ако не помним националните ни герои, ако не знаем и не зачитаме българската история”, добави тя. По думите й, правителствата досега следват проруска, протурска, проамериканска и всякакъв вид друга политика, но не и пробългарска.
Отбелязването на годишнината завърши със запалване на свещи в църквата „Успение Богородично” в Благоевград.

Дулово и Силистра

На 22 април в Дулово се проведе среща на кандидатите за народни представители на партията на СКАТ за Силистренска област. На събитието присъстваха водачът на листата  Ваня Чечева и съпредседателят на НФСБ Валентин Касабов.

Местните жители запознаха родолюбците със своите проблеми и поискаха от тях съдействие за разбиването на диктатурата на турската партия ДПС в региона и мафията на ГЕРБ в града, която печели чрез нагласени конкурси голяма част от европейските субсидии.
„За да успеем да ликвидираме влиянието на ДПС, призовавам всички истински българи да гласуват с  номер 4 за Националния фронт на 12 май“, обърна се към дуловчани съпредседателя на НФСБ Валентин Касабов.

По-късно през деня кандидат-депутатите на родолюбивата партия се срещнаха  с членове и симпатизанти в Силистра. Водачката на листата Ваня Чечева и съпредседателят на НФСБ Валентин Касабов бяха посрещнати от десетки съмишленици и симпатизанти в залата на общината на дунавския град.

"Искам да ви поздравя, че казахте „не“ на страха  и дойдохте да подкрепите Националния фронт в отстояването на патриотичната кауза. Искам да ви уверя, че партията на СКАТ е единствената политическа сила, способна да прекрати ограбването на страната и да се бори за спасението на Родината“, обърна се Ваня Чечева към присъстващите на събранието. След Силистра родолюбците се срещнаха и с жителите на Алфатар и Тутракан.

Приморско, Китен, Ясна поляна

На 22 април кандидатите за народни представители на „Национален фронт за спасение на България“ проведоха срещи и с жители от селищата Ясна поляна, Китен и Приморско. Навсякъде те бяха приети изключително радушно и възторжено. На тези сбирки партията бе представлявана от кандидат-депутатите от Бургаски многомандатен район Ангел Божидаров, Мария Петрова и Иван Кузманов. Патриотите от родолюбивата партия представиха акценти от своята програма за управление на страната.

„Нашето разбиране е, че всяка медия – вестник, телевизия, радио, трябва да бъде опозиция на властта, а не покорно куче на властта. Ние от СКАТ сме доказали, че не се притеснявам от това и можем да го правим. Това обаче струва много и постоянно сме подложени на проверки“, това заяви водещият на „Турбулентност“ Ангел Божидаров пред жителите на Приморско.

Симпатизантите на партията в морското градче споделиха за стреса, който образователната програма и сложността на материала оказват на учениците. Друг от проблемите в курорта е свързан с концесиите на плажовете, които са на външни лица, живеещи далеч от морето. А това убива бизнеса ни, казват жителите в Приморско.

В Китен гражданите изразиха тревогата си, че постоянно са лъгани от всички партии.
Патриотите от НФСБ изслушаха проблемите и въпросите на жителите на Ясна поляна при посещението си при тях. Там избирателите засегнаха най-вече въпроса за незаконното обработване на земите им от арендатор, без тяхното желание и без да им се заплаща никаква такса.


Водачът на листата на НФСБ в Благоевград Мария Цветкова и симпатизанти на партията почетоха годишнината от рождението на Георги Измирлиев Кандидат-депутатите на НФСБ в Пазарджишка област - Силвия Трендафилова (водач на листата) и Вельо Велев, поднесоха във Велинград венец пред паметника на загиналите във войните Водачът на Силистренската листа Ваня Чечева и съпредседателят на НФСБ Валентин Касабов се срещнаха и с избиратели от Дулово

В категории: Политика , Горещи новини

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
башмайстора
29.04.2013 06:34:13
0
0
Симпатизирам на партията ви!Тя е тази ,която припокрива най-много възгледите ми да спасим България,но..........много слабости в програмата!Търсите симпатизанти само сред зрителите на скат .И други ще ни подкрепят ама вие не ги търсите!Много от привържениците и на ГЕРБ, и на БСП и на много други партии ще ни подкрепят само да знаете как да ги приобщите!Как гарантирате ,че сред тези кандидати за депутати няма ренегати?Аз виждам поне 4 ако партията вземе 4%. Ако вземе повече - стават повече!И много са слаби и неподготвени!90% са калинки!Та те нямат речник за едно изказване!След няколко месеца ще има пак избори......за тях ако я карате пак така - няма да има 4%!Желая ви успех !Аз съм с вас!
1
Aleks
27.04.2013 13:01:14
0
0
V TOIA HAOS O PARTII I TOVA VADENE NA KOMPROMATI I DOSIETA , VSEKI BI SE OBURKAL V DAVANETO SI NA VOTA . AZ VI SIMPATIZIRAM I NAVIARNO SHTE IZBERA VASHATA PARTIA , NO ME PRITESNIAVA TOVA , CE I SRED VASHITE KANDIDATDEPUTATI IMA HORA OT BIVSHATA DARJAVNA SIGURNOST . AKO KAJETE NESHTO PO TOZI VAPROS , SHTE SAM VI BLAGODAREN ;DANO NE STE I VIE SASHTITE "MASKARI". DAI BOJE !!![flipcoin]
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки