В Ямболския край гласуват доверие на НФСБ


В Ямболския край  гласуват доверие на НФСБ
26 Април 2013, Петък


Съпредседателят на партията и водач на листата в този регион Валери Симеонов разясни пред избирателите намеренията на патриотичната формация

Автор: Георги Ваташки

В края на миналата седмица кандидатите за народни представители от най-българската партия „Национален фронт за спасение на България” се срещнаха със симпатизанти и членове от Ямболския край.

Партията на СКАТ има своя структура в село Овчи кладенец само от месец, но нейните съмишленици нарастват с всеки изминал ден. С голямо нетърпение те очакваха срещата със съпредседателя на НФСБ и водач на кандидатдепутатската листа на родолюбците за Ямболска област Валери Симеонов. В препълнената зала на местното читалище „Мисъл” на 17 април се стекоха над сто души от селото и съседните населени места.

„Националният фронт е различна партия, защото се бори за каузи. Нашата сила е в  действията, а не в обещанията и многократно сме доказвали това чрез телевизия СКАТ, която винаги търси истината, без да се съобразява със силните на деня”, обърна се Валери Симеонов към жителите на Овчи кладенец.
На форума присъстваха и кандидатите за народни представители от листата на Националния фронт за Ямболски избирателен район Неда Карска и Калинка Косева.

„Обикновените българи от Овчи кладенец определиха НФСБ като партия на надеждата за по-добър и достоен живот. Аз вярвам, че ще оправдаем тази надежда и ще спасим родината от разрухата на прехода”, сподели в края на срещата Неда Карска, която е и регионален координатор на патриотичната формация за областите Ямбол и Сливен.
Няколко часа по-късно жителите от Елхово и околните селища също се срещнаха с кандидатите за депутати от партията на СКАТ. В залата на местното читалище „Развитие“ симпатизанти и съмишленици на патриотите обсъдиха важните за тях точки от предизборната програма на формацията.

Водачът на листата на НФСБ за Ямболска област и съпредседател на партията Валери Симеонов отговори на многобройните въпроси на елховчани, които основно бяха свързани с опасността от ислямизация на България и нарастването на циганската престъпност. Той наблегна на мерките, с които партията би могла да помогне за решението на проблемите в селското стопанство в този земеделски край: „Българинът е трудолюбив и е нужно държавата да престане да му се меси и да го натоварва с всякакви излишни данъци и такси. Ние ще работим за разгръщането на инициативата на всеки отделен човек”, заяви той пред елховчани, които си тръгнаха от срещата обнадеждени, че партията на СКАТ има волята за промяна. 

Предизборната обиколка на родолюбците в Ямболския край продължи на 19 април в село Маломир, община Тунджа. Десетки съмишленици и симпатизанти на патриотите посрещнаха в салона на читалище „Светлина” кандидатите за народни представители на НФСБ за Ямболска област, начело със съпредседателя на партията и водач на листата Валери Симеонов. Той се обърна към дошлите на форума маломирци с думите: „Интересите на жителите на българските села са не по-малко важни от тези на хората в големите градове. Националният фронт не само ще бъде техен защитник в парламента, но и ще работи за възстановяването на селското стопанство в региона, което бе унищожено за последните 23 години”.

Следващата кандидатура в листата на партията на СКАТ за народни представители от  Ямболски избирателен район Неда Карска допълни: „Ние сме на страната на народа, за разлика от бившите управници от ГЕРБ, които докараха хиляди българи до мизерия”.


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки