Битпазар за вехти политикани


Битпазар за вехти политикани
06 Април 2013, Събота


Отново ни пробутват преоценена предизборна стока

Автор: Стефан Солаков

Предизборната търговия вече се вихри с пълна сила. Въпреки очакванията, щедро обещаваните нови стоки почти не се забелязват на политическата сергия. Вместо в лъскави магазини на главната улица, алъш-веришът се разгаря предимно на битпазарите с доста съмнителна слава от предишните партийни далавери.

Като любопитна подробност се очертава доста ранното обявяване на евентуалните министър-председатели, с които някои от по-наперените политически формации се опитват да впечатлят българския избирател. Но, както казват философите, формата е нова, но съдържанието е старото. Единствено социалистите се опитаха да ни изненадат с кандидатурата на Пламен Орешарски за премиер на мястото на своя лидер Станишев.

Сюрпризът „Орешарски“ обаче е по-скоро неприятен, отколкото ефектен, както си въобразяват стратезите от „Позитано“ 20. Едва ли нашите читатели, а и мнозинството от българския народ са забравили драматичната фраза на Пламен Орешарски в качеството му на финансов министър в правителството на Тройната коалиция.

„Хайде да разтуряме седянката!“, просъска любимецът на Станишев на своя колега Даниел Вълчев, тогавашен министър на образованието, който упорито се опитваше да баламоса стачкуващите учители, за да ги лиши от исканите по-високи заплати. И седянката бе разтурена под мъдрото ръководство на Орешарски.
Сега обаче социалистите го предлагат да управлява не едно министерство, а цяла България, в която мирните „седенки“ на учителите отдавна прераснаха в гневни битки из улиците на големите градове.

Страхливият Станишев очевидно се опасява, че дори да дойде на власт, БСП едва ли ще предложи ефективни мерки за овладяване на тежката икономическа ситуация. Свикнали да вадят горещите картофи с чужда маша, хората около бате Серго пак са намислили резервен вариант, за да избегнат отговорност при евентуален провал на едно бъдещо правителство с техен мандат. Орешарски е удобна фигура в тази насока: цапнат е в устата и удобен за словесни войни.

Освен това е способен да заличава мръсните следи на едно престъпно управление, каквото беше това на Тройната коалиция.
И най-важното – международната еврейска мафия, която дондурка и самия Станишев, никога не забравя, че Пламен с доста побългарената фамилия Орешарски, всъщност е една от тайните издънки на богоизбрания народ, разпънал на кръста преди две хилядолетия нашия Господ и Спасител Исус Христос.

Останалата „стока“ на политическия битпазар едва ли ще изненада някой. Госпожа Кунева отдавна е кандидат-мерудия за всяка по-пикантна правителствена манджа. Напоследък явно е изнервена, защото прехвалената й партийка е напът да се разпадне, и то толкова бързо, както и се появи на политическата сцена.

Помним добре как бе лансирана от бившия американски посланик и изтъкнат шпионин господин Пардю, как бяха инвестирани около 20 млн. лева не само от американците, но и от някои контролирани от еврейската мафия световни банки, за които госпожа Кунева-Пръмова се явяваше резервен вариант, в случай че фаворит номер едно бате Бойко се опита да скъса „златната“ верижка и да тръгне по собствен мафиотски път, след като стане още по-богат и независим от външните кукловоди.

За „принцовете“ на обществения хаос Яне Янев и Волен Сидеров едва ли е нужно да говорим дълго. В политическия пъкъл на българската държава тяхното присъствие е предимно в качеството на силно екзотични подправки, предизвикващи регулярни разстройства и болезнени колики всеки път, когато събитията тръгват към някакво по-нормално развитие.

В последно време и двамата играят ролята на пикадори, на подгряваща група преди появата на главния солист, на тореадора, който трябва да нанесе смъртоносния удар на подивялото от ужас ранено животно, олицетворяващо всеобщото нещастие да се наречеш българин в днешно време.

И той ще се появи отново! На 7 април в построената специално за подобни събития спортна зала, в която няколко хиляди щурмоваци ще посрещнат с кръвожаден рев завръщането на тиранина. Духът на Адолф Хитлер по всичко личи ще кръжи доволен над зала „Арена Армеец“, когато старият нов кандидат за държавното кормило ще изпъчи охранената си от нашите данъци фигура и ще обяви началото на новата ера, наречена ГЕРБ, която за обикновените българи ще бъде изписана по-скоро като ГРОБ – както за техния джоб, така и за мечтите им за по-добър живот.

Зад целия цирк, който се разиграва пред очите ни, стоят услужливите отряди на обслужващите всяка власт социолози, политолози и продажни журналисти, за които мирисът на политическа кръв е не само допинг за извратеното подсъзнание, но и време, удобно за осребряване на вроденото им дупедавство.

Нашите читатели, както и приятелите на телевизия СКАТ, трудно ще бъдат излъгани от политическите търгаши, които се кълчат и блещят из публичното пространство. Здравият им усет никога не ги е подвеждал, колкото и примамлива да е клоунадата, която се разиграва пред уморените им от масовата простащина очи.
Често ни питат от ефира на СКАТ или на страниците на „Десант“ какъв е пътят за излизане от измамното блато на тази масирана пропаганда, която непрекъснато тика във властта дълбоко неморални и корумпирани наши съграждани.

Отговорът е колкото прост, толкова и логичен. Не гледайте какво говорят, а какви ги вършат. И то не само днес, но  и преди години, когато същите тези комични представители на политическата фауна се проваляха с трясък, и то пред лицето на цялата нация.
Липсата на добра памет за такива знакови събития може да изиграе лоша шега на българския избирател, в случай че той се опита да реанимира тези върколаци от печалното ни минало. Затова и главната задача на „Националния фронт за спасение на България“ е да опреснява народната памет и да предупреждава родолюбивите българи за новите опити да бъдат измамени от политическите въжеиграчи.

Претоплянето на старите гозби и повторната им консумация може да се окажат фатални за здравето на нашата държава. Така че, нека да се смеем и забавляваме с номерата на новите партийни клоуни, но когато дойде решителният 12 май, да направим единствения спасителен ход и с нашия протестен вот да изметем завинаги политическия боклук от държавата. НФСБ ви предлага тази изключителна възможност, както и привилегията да се наредите в галерията на българската слава.
Сред истинските спасители на Отечеството.


В категории: Коментари , Горещи новини

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
pensioner
08.04.2013 09:49:51
0
0
Преди ни управляваха ДРУГАРИ,
оправиха ни с комсомолска жар.
След тях на власт дойде пожарникаря,
пръв майстор на локуми и пиар.

Народ ограбен гледа ошашавен,
престъпници живеещи в разкош.
Хамелеони знамена развяват
и му повтарят че е прост и лош.

Народе български недей се заблуждава,
ще те измамят пак червените артисти.
Каквито и байраци да развяват,
те винаги остават КОМУНИСТИ!

1
SUTENIORA
06.04.2013 16:11:44
0
0
"NOV BARDAK SAS STARI KURVI SE NE PRAVI".STARITE-NA BUNISHTETO , A AKO I NOVITE SA KURVI , TO DARJAVA PAK NE SHTE IMAME A SAMO GNUSEN BARDAK .[bouncing]
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки