НФСБ със свои структури във всички кътчета на България


НФСБ със свои структури във всички кътчета на България
Жителите на Неделино проявиха голям интерес към идеите и програмата на НФСБ
05 Април 2013, Петък


Само две години след учредяването си, политическа партия „Национален фронт за спасение на България“ вече има свои структури в цяла България.

Автор: Георги Ваташки

Към родолюбивата формация се присъединиха стотици хиляди патриоти от всяко кътче на страната. Партийното строителство на младата политическа сила обаче продължава. А интересът към нея се засилва още повече покрай предстоящия парламентарен вот. Буквално седмици преди изборите, към НФСБ се присъединиха българи от четири родопски селища.

На 28 март десетки привърженици на идеята за възраждане на страната в Златоград учредиха местна организация на НФСБ. Жителите на града, прочул се с космическия глас на Валя Балканска и нейната песен „Излел е Дельо хайдутин“, се обединиха около мнението, че единствено партията на СКАТ предлага решения за спасението на българската нация.

За да изслушат проблемите на обикновените хора от Златоград, на срещата присъстваха съпредседателят на НФСБ Данчо Хаджиев и регионалният координатор за Южна България Димо Желязков.
„Партията на СКАТ дава точни и ясни отговори и ще направи всичко възможно властта да се съобразява с тревогите на обикновените трудови българи. Българската нация трябва да се съхрани и въздигне след 23 години тотална разруха“, обърна се към присъстващите Данчо Хаджиев.

Единодушно за председател на местната организация бе подкрепен Наско Иванов.
„Сред първите ни цели е привличането на нови членове на Националния фронт, особено сред младите хора. Убеден съм, че НФСБ е единствената партия, за която бъдещето на младото поколение и възпитаването в родолюбие са основните ценности“, сподели новоизбраният председател.
Негова дясна ръка ще бъде Минка Момчилова, избрана за секретар на патриотите в Златоград.

След избора на ръководство хората се включиха активно в дискусия, в която разкриха своите болки и проблеми, които засягат най-вече ширещата се в региона безработица и липса на перспектива за по-добро бъдеще. Особена тревога буди влиянието на турската партия ДПС в региона, като в своята антибългарска дейност тя получава подкрепата и на кмета Мирослав Янчев, избран от листата на ГЕРБ.


Партията на СКАТ учреди своя структура и в близкото до Златоград село Старцево. На 29 март десетки членове и симпатизанти се събраха в местния пенсионерски клуб и показаха вяра, че НФСБ е силата, която ще поведе България по нов път.
За председател жителите на Старцево си избраха Александър Ковачев, а рамо до рамо в отстояването на патриотичната идея до него ще бъде Митко Георгиев като секретар на родолюбците.

Двамата са убедени, че последната надежда на истинските българи за по-добър живот е партията на СКАТ, която единствена може да спре разграбването на националните богатства и да се пребори с безработицата, прогонила стотици младежи от Старцево.
„В този красив край на Родопите болката на хората от разделените семейства, останали без своите синове и дъщери, заминали в чужбина да търсят препитание, е много голяма. Още по-големи са надеждите, които Старцево възлага на Националния фронт за възраждането на България“, обобщи своите впечатления от срещата Данчо Хаджиев.


Няколко часа по-късно още едно селище в Родопите се присъедини към каузата за спасението на Родината – златоградското село Долен. Във форума се включиха десетки местни жители, които споделиха своите притеснения пред Хаджиев и Димо Желязков.
Сред основните тревоги на хората от Долен са липсата на цялостна държавна политика за селското стопанство в региона, което е ликвидирано от няколко поредни правителства, управлявали след 1989 г .

Вследствие на растящата безработица пък, младото поколение е принудено да търси по-добра перспектива в съседните Турция и Гърция. Единодушно бе избрано ръководство на местната организация на родолюбивата формация. За председател бе подкрепен Димитър Илиев.
„Ще работя за съживяването на селото и за връщането на младите хора в Долен“, обеща новоизбраният председател. Негова дясна ръка ще бъде Евгени Славов, който бе избран за секретар на структурата. Той потвърди своята решимост да отстоява и утвърждава изконните български и християнски ценности.


Структура на партията на СКАТ бе учредена и в Неделино. Множество родолюбци се събраха в салона на читалище „Светлина“, за да положат началото на организация на патриотичната формация в родопското градче.

За да запознаят неделинци с идеите на НФСБ, на срещата присъстваха Данчо Хаджиев и Димо Желязков. Пред тях местните хора споделиха тревогите си за разграбването на България, както и убеждението си, че е нужна партия като Националния фронт, която да постави интересите на Родината над всичко. Присъстващите се вълнуваха и от темата за неадекватната социална политика, обричаща хиляди българи на бедност и мизерия.
„Причина за това е разрушаването на индустрията и земеделието.

Останали без препитание, младежите търсят спасение в чужбина. Това, както и липсата на реално производство, неизбежно ще доведе до колапс в пенсионната система. Затова всички истински българи ще трябва да обединим сили, за да спасим Родината“, обърна се към хората от Неделино Данчо Хаджиев.
За председател на новата структура на НФСБ бе избран Васко Айвазов.

„На първо време ще работим за привличането на нови членове и симпатизанти, които споделят идеите на Националния фронт. Само с общи усилия ще може да се преборим с емисарите на ДПС, които се разпореждат със съдбата на хората в региона“, разкри първите си цели новоизбраният председател. Ще му помага Стефан Бояджиев, който бе подкрепен за секретар на местните патриоти. Той заяви, че жителите на Неделино споделят идеите и програмата на партията на СКАТ и е убеден, че на предстоящите избори формацията ще постигне високи резултати.


Родолюбците от НФСБ стъпиха на 28 март и в ловешкото село Славяни. Десетки негови жители участваха в учредяването на местна структура на патриотичната формация. Хората изразиха болката си от случващото се в Родината и категорично заявиха, че Националният фронт е партията на истинските българи. Специален гост на събитието бе регионалният координатор за Северна България Георги Георгиев.

С пълно единодушие бе излъчено ръководство на новата организация на партията на СКАТ, като за председател бе подкрепен Стефан Стоянов.
„НСФБ е единствената партия, заслужаваща доверието на народа, способна да спре разрухата - дело на ГЕРБ и всички управлявали след 1989 г. Аз вярвам, че всички, които милеят за Родината, ще гласуват за партията на телевизия СКАТ“, убеден е новоизбраният председател.

Никола Николов, който пък бе посочен за секретар на НФСБ в Славяни, заяви: „В нашата история винаги има един период, в който трябва да се появят хора, готови на всичко за спасението на България. Сега е точно такъв съдбоносен момент и ние трябва да се потрудим НФСБ да обедини родолюбците в цялата страна.“


Към голямото семейство на „Национален фронт за спасение на България“ се присъедини и Ветово. Десетки членове и симпатизанти на родолюбивата партия от града, разположен на река Бели Лом, се събраха, за да учредят общинска организация на политическата формация.

За да се срещнат с ветовчани, специално бяха дошли регионалният координатор за Северна България Георги Георгиев и секретарят на НФСБ – Русе Светослав Рапчев.
За председател на местната структура с пълно мнозинство бе подкрепен Стефан Станев.
„Ветово е град със смесено население и затова се нуждаем от истинска патриотична партия, като Националния фронт, която да се бори за опазването на българщината в нашия край“, сподели новоизбраният председател. В отстояването на каузата за спасение на Отечеството ще му помага Димитър Янъков, който заяви, че последната надежда на хората от Ветово за промяна в държавата е партията на СКАТ.

След избора на общинско ръководство се разгоря дискусия, в която присъстващите споделиха проблемите, които стоят пред градчето. Освен безработица, прогонила младите хора от този край на България, от години стои проблемът с воя, носещ се по няколко пъти на ден от джамията в центъра на Ветово. От своя страна регионалният координатор Георги Гоергиев обеща съдействие и сподели, че НФСБ и телевизия СКАТ имат богат опит в борбата с подобни незаконни прояви.


В края на миналата седмица патриотичната вълна достигна и две селища в Ямболския край. На 29 март бе учредена структура на НФСБ в село Маламир, община Тунджа. На събранието присъства общинският съветник и регионален координатор за областите Ямбол и Сливен Неда Карска както и общинският лидер на родолюбците Димитър Мутафов. Предложението им за ръководство на местната организация бе единодушно прието от десетките патриоти, събрали се в залата на читалище „Светлина“.

За председател бе избран Иван Вандев, а за секретар Мариян Дучев.
„Моята първа задача е да сплотя хората в селото около идеите на Националния фронт, защото за мен няма друга сила, способна да изведе България от разрухата на „прехода“, заяви новоизбраният председател.


Няколко часа по-късно партията на СКАТ сформира структура и в съседното на Маламир село Тенево. Десетки бяха привържениците, които се стекоха в залата на местното читалище, за да се присъединят към патриотичната кауза, вярвайки че партията ще отговори на техните очаквания и ще пожъне успех занапред. Жителите на Тенево бяха категорични, че точно родолюбивата формация е силата, която може да възроди националната гордост и самочувствие.

На събранието присъства общинският съветник и регионален координатор за областите Ямбол и Сливен Неда Карска, чиито предложения за ръководство на местната организация на НФСБ бяха приети с единодушие от присъстващите. За председател бе подкрепен Недялко Манев, за секретар Панайот Георгиев. Двамата дадоха тържествени обещания да работят само и единствено за патриотичната идея и спасението на България. Думите им вдъхновиха хората в залата да последват примера им.

„Хората от Тенево са много огорчени от властта, която напълно ги е забравила и изоставила. Националният фронт е първата политическа сила, която се интересува от техните болки и проблеми. Българите тук са будни и загрижени за бъдещето на родината и аз очаквам новата структура скоро да привлече нови членове“, обобщи своите впечатления от срещата регионалният координатор Неда Карска.


Партията на СКАТ разшири своята мрежа от структури и в Софийска област. На 30 март организация на националистите бе създадена и в ботевградското село Врачеш. За да се срещнат с десетките местни членове и симпатизанти на НФСБ, специално бяха дошли регионалният координатор за Етрополе, Ботевград и Правец Павлин Цветков и популярната журналистка от телевизия СКАТ Мария Цветкова.

Новата структура ще отстоява каузата и принципите на родолюбивата формация – икономически растеж, стимулиране на образованието и здравеопазването и външна политика, която да отговаря на националните интереси на страната.
„Националният фронт е продължение на патриотичните идеи на телевизия СКАТ, които защитаваме от години. Ще дадем всичко от себе си, за да върнем надеждата на обикновените българи за по-добър и достоен живот. И не на последно място да задържим младите хора в страната, които я напускат заради липсата на перспектива“, обърна се към присъстващите Павлин Цветков.

С пълно единодушие за председател на организацията във Врачеш бе избран Илия Ценов, а за секретар Десислава Христова.
„Моята задача е да убедя хората да подкрепят Националния фронт на предстоящия парламентарен вот. За мен това е единствената възможна алтернатива на сегашното политическо статукво, което донесе толкова много беди на българския народ“, сподели новоизбраният председател.


С пълно мнозинство в залата на читалище „Младост“ в Павел баня на 30 март бе създадена поредната общинска организация на „Национален фронт за спасение на България“. Присъстващите десетки членове и симпатизанти на партията единодушно гласуваха ръководство на структурата, като за председател бе избран Иван Божев, а за секретар Мария Райкова. Те бяха категорични, че ще дадат всичко по силите си за патриотичната кауза и ще обединяват около нея младите хора от града.

На срещата присъства общинският съветник и регионален координатор за Старозагорска област Гергана Микова и популярният журналисти и водещ на предаването „От упор“ на телевизия СКАТ Димитър Байрактаров.

Жителите на Павел баня заявиха, че категорично подкрепят НФСБ, тъй като са твърдо решени да спрат политическата върхушка, която от 23 години ограбва българския народ. Местните хора споделиха, че подобно на другите малки селища в региона и тук основният проблем са високата безработица и ниският стандарт на живот, който прогонва младите хора от България. За да се промени това, Националният фронт трябва да намери място в парламента и да промени съдбата на Родината.


На същия ден ,30 март, партията на СКАТ създаде структури и в две селища във Врачанска област. Учредителното събрание в Бяла Слатина премина при голям интерес от местните хора, които изпълниха до краен предел залата на градския Културен дом. За да изслушат проблемите на жителите на Бяла Слатина, на срещата присъстваха съпредседателят на НФСБ Данчо Хаджиев и регионалният координатор за Северна България Георги Георгиев.

Хората от този край бяха единодушни, че на фона на политиката за загърбване на националните ни интереси, прокарвана системно вече от няколко поредни правителства, НФСБ наистина е последната надежда за спасението на България. Особена тревога буди сред тях западането на местното зеленчуко производство, затварянето на шивашките предприятия, както и завода за мотокари.

За ръководство на местната организация бе избран млад и амбициозен екип, който да брани каузата за възраждането на Родината. За председател единодушно бе подкрепен Николай Георгиев.
„Ще работим за повишаване стандарта на живот, подобряване на здравеопазването в града и най-важното - осигуряване на работни места за младите хора в Бяла Слатина“, заяви своите цели новоизбраният председател. Рамо до рамо с него ще бъде Христо Христов, който бе избран за секретар на общинската организация на НФСБ.

Земеделските стопани от града споделиха своите тревоги, че само мастити арендатори, близки до ГЕРБ, получават евросубсидии. Националният фронт и телевизия СКАТ ще направят всичко възможно всеки желаещ да има право да се възползва от програмите на ЕС, заяви в края на форума съпредседателят на НФСБ Данчо Хаджиев.


Няколко часа по късно Националният фронт учреди своя организация и в близкото на Бяла Слатина село Върбица. На срещата с местните симпатизанти на родолюбивата идея, отстоявана от НФСБ, присъства и регионалният координатор за Северна България Георги Георгиев. За местните жители партията на СКАТ е последната надежда за оцеляването на селото. В него вече няма хранителен магазин и аптека, а наскоро автобусната спирка, която ги свърва със света, е приватизирана от близки до кмета превозвачи.
За председател на структурата във Върбица единодушно бе подкрепен Бойко Димитров, а за секретар Румен Вълчев. Двамата обещаха да работят с всички сили за привличането на нови членове на родолюбивата формация и за достойно представяне на предстоящите избори.


На 31 март НФСБ стъпи и в бургаското село Рудник. Десетки членове и симпатизанти се събраха в салона на читалище „Възраждане“, за да учредят поредната структура на партията. За да чуят тревогите и болките на хората, на форума специално бяха дошли секретарят на Националния фронт Мария Петрова, регионалният координатор за Бургаска област Ангел Божидаров и лидерът на младежката организация на родолюбците Степан Дадурян.

Сред основните проблеми на хората от Рудник е липсата на канализация в селото. Нейното изграждане години наред бе обещавано от кмета на Бургас, гербера Димитър Николов, но залисан в лъскави предизборни проекти, той така и не изпълни обещанието си. Затова всички надежди на местните жители са в Националния фронт , който е доказал многократно, че се бори за интересите на обикновените трудови българи. Жителите на Рудник не са забравили, че телевизия СКАТ в лицето на съпредседателя на НФСБ Валери Симеонов дари пет хиляди лева за ремонта на църквата „Св. Петка” в селото.
Единодушно за председател на местната структурата на партията на СКАТ бе подкрепен Тома Славов, а за секретар Зафир Зафиров.

„Моята първа задача е да обединя всички българи, загрижени за бъдещето на Родината, и с общи усилия да постигнем достойно представяне на парламентарните избори на 12 май“, сподели новоизбраният председател.
В края на събранието регионалният координатор Ангел Божидаров заяви, че е доволен от избора на ръководния екип на родолюбците в Рудник, защото така ще се разшири влиянието на партията и сред младите хора в региона.


Хората от село Славяни единодушно гласуваха за създаването на местна структура на партията на СКАТ Бойко Димитров бе избран на председател на родолюбците във Върбица Мариян Дучев бе подкрепен за секретар на НФСБ – с. Маламир Специални гости на учредителното събрание в Старцево бяха съпредседателят на НФСБ Данчо Хаджиев и регионалният координатор Димо Желязков

В категории: Политика , Горещи новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
руди
07.04.2013 10:49:58
0
0
Всичко писано е добре,при условие,че присъствалите са убедени да гласуват за НФСБ,а какво е положението в големите градове и столицата,на които основно залага ГЕРБ.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки