Гласуваш за ГЕРБ, получаваш Атака


Гласуваш за ГЕРБ, получаваш Атака
05 Април 2013, Петък


Атакистът си призна: на 13 май 2013-а ще подкрепи ново правителство на герберите

Автор: Велизар Енчев

Волен Сидеров е особа, от която може да очакваш всичко. Ако в ранно утро размахва юмрук на опонента, даже му изпраща съдебна призовка, вечерта е на една маса с охулваните от него. За медиците подобно раздвоение е тревожен симптом, за политиците на прехода - нормалното състояние на българския депутат.

В този смисъл атакистът е чист продукт на новата политическа система, ценяща лицемерието и органически чужда на почтеността. Честността днес е порок, резервиран за малцина. Затова пък продажността гарантирано се изплаща, при това с щедра държавна субсидия.

В деня, в който внесе документите на партията си в ЦИК, Сидеров потвърди теорията на Зигмунд Фройд за подсъзнателното влечение. Запитан каква ще е позицията му към Бойко Борисов в следващия парламент и дали АТАКА ще се коалира с ГЕРБ, той изрече съкровеното си желание, което дълбоко таи. 

„Зависи как ще се държат ГЕРБ, зависи дали са си взели поука от тяхното управление" - спокойно заяви Сидеров и дори не се изчерви. По думите му всеки човек може да поправи грешките си.
Така призна една публично известна тайна - на 12 май ще гласува за себе си, но на следващия ден семейната му партия ще даде подкрепата си за ново правителство на ГЕРБ, както я даде за първия кабинет на Борисов през 2009 година.

Наивните първосигнално ще попитат: как така националисти ще подкрепят глобалисти? 
Веднага им отговаряме: Сидеров е ловък политически хамелеон, сменящ окраската си според околната среда. Преди избори е терминатор на мутри и яростен националист, обещаващ България на три морета и заплата от 1000 лева. След избори е гербер, пазещ макроикономическата стабилност на държавата и микромилионната партийна субсидия.
През 2011 г. наивно попитах: може ли политик да стъпче програмата на партията си и направи съюз с идеологическия си противник, а след време да се отрече от съюза и отново стане върла опозиция? - Може, ако е Волен Сидеров.

Нормално ли е на 31 юли 2009-а да влезеш в парламента като яростен враг на олигархията, а на 1 август с. г. да подкрепиш партията на олигарсите и цели две години да обслужваш една мутра? – Нормално е, ако това е Волен Сидеров.
Днес не задавам такива въпроси, защото коментираната особа е готова да изповядва всяка идея, осигуряваща й пожизнено депутатство. То пък носи две скъпоценни облаги - власт и пари. Национализмът в тези порочни рамки е чиста проба мутронационализъм. Последното обяснява братската любов между ГЕРБ и АТАКА, тъй като себеподобните се привличат.

И докато мутромилиционерите ближат лютите си рани и стягат редиците за следващо правителство, Сидеров реши да атакува служебното правителство. "Събудете се, време е за патриотично управление", провикна се Сидеров под прозорците на служебния премиер и откърти бравата на залостената врата.

Смутените охранители на Министерския съвет не вярваха на очите си, а десетки репортери гледаха в потрес предизборното шоу на разбеснял се политик.
Наистина, как да повярваш, че това се случва, след като Марин Райков официално покани на среща лидера на АТАКА, а той троши инвентара понеже не го пускат на правителственото заседание. Тук и Фройд не може да помогне.

За да не вкараме читателя в погрешен коловоз, да припомним как се стигна до Сидеровото буйство. Преди десетина дни АТАКА изпрати отворено писмо до служебния министър-председател по повод планирана от него среща със Сидеров.
В него  черноризецът напомня, че съпартийците му не били допуснати до заседание на Министерския съвет, въпреки че подали заявление в деловодството на "Дондуков" 1. Ето какво четем в това писмо:

„Вие постъпихте като селски пъдар, вместо като премиер. Всякакви игри на консултации са политическа перверзия на фона на вашето антиконституционно и унижаващо достойнството ни поведение и ние отказваме да участваме в театъра, наречен консултации. Настояваме представители на партията да присъстват на заседанията на Министерския съвет в бъдеще "...

На какво конституционно основание Сидеров иска да е на правителствените заседания? На никакво, естествено! При това той не се ползва с депутатски имунитет, след като 41-то Народно събрание бе разпуснато.
Но да търсиш правна логика при Сидеров е обречена мисия. Неговата логика е болната му амбиция да е център на вниманието, дори с цената на грозни скандали. Анализирайки съзнателните и подсъзнателните мотиви за атакисткия бяс, попаднах на диагнозата на Красимир Каракачанов:

"Волен е придворният пудел на Бойко Борисов, а пуделите са особен род същества. Стопаните им се грижат да имат хубава прическа и да са добре нахранени. Цялата му риторика е предизборна, за да си вдигне рейтинга, но неговата игра до края ще е с правителството. Какво стана с искането, което СКАТ и ВМРО внесоха с 340 000 хиляди подписа в парламента за референдума срещу Турция? И защо парламентът го бави? А той мълчи. Защо Сидеров не пита по каква причина са замразени пенсиите?

Нали помните, че говореше как, ако се докопа до властта, ще вдига пенсиите? Само че две години слушка и папка и темата за пенсиите бе забравена. Волен на практика е управляващ, тъй като с неговите гласове правителството прави мнозинство. Понеже не смее да атакува кабинета по важни за обществото въпроси, той си измисля проблеми – например, да отиде да направи скандал в Батак, за да влезе в телевизиите. След това гони американския посланик по скъпите ресторанти, за да му връчва някакви сметки. Батак е грозна простотия, това с посланика е глупост..."

Добре го е казал Каракачанов, само е жалко, че и той се полъга по лъжеофертата на Сидеров за изборна коалиция. Ала и най-умният си е малко прост, което е първороден дефект на младите демокрации.
Ако случайно читателят е пропуснал посланието на този текст, ще му помогна:
Който на 12 май гласува за Сидеров, той дава гласа си за Бойко Борисов. Който отново заложи на измамната си любов и избере бюлетината на ГЕРБ, той избира и АТАКА.

Анализирай това
Учениците на Сократ го попитали знае ли сигурно средство за любов от пръв поглед.
- Знам! – отговорил мъдрецът – Трябва внимателно да се вгледаш втори път.


В категории: Анализи , Горещи новини

13
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
13
осведомен
02.06.2013 20:34:14
0
0
Винкела плонжира в краката на Борисов, обяви го за “спасител”

Симеонов сватосва ГЕРБ с БСП в двупартийно правителство

Магдалена Ташева
народен представител на ПП АТАКА

Четири години Валери Симеонов хвърляше ежедневно кал и мръсотия по АТАКА заради това, че е подкрепяла правителството на Борисов в първите 16 месеца от неговия мандат (от август 2009 г. до декември 2010 г.). Оказа се, че през това време Винкела и неговите „лейтенанти“ Валентин Касабов, Данчо Хаджиев и Велизар Енчев са лелеяли тайната мечта да заемат мястото на АТАКА в една подобна политическа конфигурация. След като личната му партия НФСБ не влезе в 42-я парламент, на 15 май Валери Симеонов плонжира в краката на Борисов с „Призив-декларация“, в която приканва за съставяне на коалиционен кабинет ГЕРБ-БСП, подкрепен от НФСБ.



В декларацията скатаджиите казват:
„Искрено загрижени за интересите на страната, НФСБ призовава ръководствата на ГЕРБ и БСП незабавно да започнат разговори за съставяне на правителство на националното спасение… Ако ГЕРБ и БСП приемат идеята за правителство на националното спасение, те могат да разчитат на нашата подкрепа, тъй като НСФБ поставя интересите на държавата над теснопартийните интереси… Да живее България!“
Декларацията завършва със заклинание към Борисов и Станишев да не включват депутати или членове на АТАКА в бъдещото правителство, защото това щяло да „застраши етническия мир и функционирането на държавната администрация и силовите институции“.
Същия ден тази декларация бе четена по бТВ – в гарнитура с искането на Симеонов за касиране на изборите, чиито резултат бил „изопачен“ и затова партията му не влязла в парламента.
„Хем искате касиране на изборите, хем искате тези избори да излъчат двупартийно правителство. Това не е ли шега?“, любезно очерта противоречието водещата Цветанка Ризова.
„Ни най-малко! Ако бяхме влезли в парламента, пак това щяхме да искаме!“, отвърна гостът.
Оказа се, че влизането на Симеонов в 42-то НС е било уговорено предварително, но разкриването на 350-те хиляди бюлетини в печатницата „Мултипринт“ на 11 май е осуетило плана. За да подкрепи претенцията на Борисов, че операцията на прокурорите е „ощетила“ ГЕРБ с 5-6 %, Винкела се изпусна.
„Вижте, аз сега не защитавам ГЕРБ, но определено прокуратурата, вършейки работата си, косвено е повлияла на резултата… Парламентът на България трябваше да бъде 5 – партиен“ – разкри схемата с „Мултипринт“ собственикът на „Скат“.
Тази част от словесния му излив завърши с реверанс пред „големите партии“. На тях той „свали шапка“ заради това, че нямат намерение да вдигнат доходите на българите и мимоходом хвърли поредното оскърбление срещу избирателите на АТАКА, която прибавила към „своя електорат от 1.5% истински почитатели националисти още 6% лумпени“. Наложи се водещата да му напомни, че това е обида.
Нервното, многословно интервю за предаването „Лице в лице“ разкри, че Винкела е бил изпратен в тази телевизия от Борисов, за да направи неприлично предложение на БСП от негово име.
Действително, Борисов не може да преговаря директно с „червените, които сочеше за виновници за всичките несполуки и престъпления на неговото правителство. Той казваше, че не може да вдигне пенсиите с 10 лв., защото те са опразнили хазната. „Баба Пена да не е гласувала 60 години за комунистите!“, заяви Борисов в интервю за същата телевизия от 28 ноември 2011 г.
Към днешна дата Пожарникарят иска да намигне на същите комунисти, но така, че да не проличи. Затова е изпратил собственика на „Скат“ да го сватоса за Столетницата. Като всяка опитна сваха, Симеонов започна с дебела хвалба по адрес на „жениха“. „То, че има хора, които си харесват Бойко, е ясно!“, изтъкна скатаджията, представяйки качествата на своя клиент като всеизвестен факт, неподлежащ на съмнение.
Според Винкела предимствата на този политически брак са очевидни:
„Страхотно е предимството на такова правителство! Тези две партии винаги ще бъдат най-големите и събрани заедно ще имат достатъчно голяма подкрепа в парламента, ще изгладят своите противоречия или ще ги загърбят, най-малкото. Ще махнат фигурите, които ги конфронтират, като Цветанов. Мисля, че във всяка партия има кадърни хора, те трябва да бъдат издигнати, стимулирани, подкрепени в едно такова правителство, което ще бъде стабилно“.
Смаяните водещи Цветанка Ризова и Димитър Цонев трудно успяваха да прекъснат истеричния словесен поток на Винкела. Той не спираше да говори от страх да не го попитат как тъй изведнъж стана привърженик на още един мандат на Борисов, когото 4 години обвиняваше в тежки престъпления от екрана на личната си кабеларка:
„Нека да се срещнат, нека да си говорят! Аз например не чух сериозен аргумент защо червените, БСП, да преговарят с ГЕРБ. Защо казват „всички други, освен ГЕРБ“? Има ли разлика между политиката на ГЕРБ и БСП, защото аз не я виждам. Тройната коалиция нали, изцяло подчинява интересите на България на европейските, както и на силните държави, нали, в момента. Същата е и на ГЕРБ, в по-глобален аспект. В по-тесен, нали, използване на икономическите лостове за захранване на наши фирми. На това нещо трябва да се сложи край, нали – като ги вкараме двете партии в едно правителство, малко трудно ще стане това разпределение, още повече, че ще искаме и прозрачност, не само механично правителство…“
Какво излиза? Че според собственика на „Скат“ и лидер на НФСБ двете партии БСП и ГЕРБ, подчинили интересите на България на чужди, европейски интереси и на интересите на „силните държави“ (разбирай САЩ), могат да бъдат „спасители на България“! Още по-голям батак се получи с врътката за касиране на изборите. В началото на интервюто, озаглавено „“Защо НФСБ ще иска касиране на изборите“, собственикът на „Скат“ обясни, че резултатът на неговата партия от 3.7% е „абсолютно изопачен“.
„Събираме от протоколите случаи на явно задраскване и анулиране на резултата особено там, където е имало по-голям брой бюлетини за НФСБ“, твърдеше гостът в скороговорка, като не пропусна възможността да цръкне още една мръсотийка срещу АТАКА. Едно от изопаченията се състояло в това, че АТАКА купувала гласове в ямболското село Завой. Това е поредната тъпа, непоръбена лъжа на скатаджията. Аргументът му беше, че видял мургав човек с тениска на АТАКА. На водещите отново и отново се налагаше да прекъсват арията на клеветата, за да го върнат към темата, за която го бяха поканили. На много места броят на подадените за НФСБ бюлетини бил задраскан и върху него написан по-малък, каза Симеонов, без да обясни от кого е фалшифициран резултатът. Все пак, цялата изборна администрация е съставена от чиновници на „националните спасители“ от ГЕРБ. В ЦИК, РИК и СИК те имат мнозинство, техни са и областните управи, и кметствата, и полицията, която работи като предизборен щаб на ГЕРБ.
Към края на интервюто Симеонов в крайна сметка призна резултата на своята партия за верен:
„Секционните протоколи, които разгледахме до момента, не се различават от официално обявените. Имаме случаи на много задрасквания. Ние тези случаи ще ги опишем. Вероятно има опити за злоупотреба, но този процент, който имаме ние – в Бургас имаме около 9.4% – в общи линии, мисля, че е достоверен. Там, където е нямало наши застъпници, естествено, че някое и друго бюлетинче е било скатано. Но като цяло резултатът е този“, заяви Валери Симеонов.
Ошашавените водещи Цветанка Ризова и Димитър Цонев нямаха друг ход, освен да го прекъснат и да обявят новинарската емисия.
Седмица по-късно, при конституирането на 42-то НС на 21 май, стана ясно, че Симеонов се е справил с поставената му от Борисов задача.
И нищо, че във форумите абревиатурата на партията му НФСБ вече се разчита като „Национален фронт за спасяване на Борисов“. Важното е, че сватлъкът потръгна. В парламентарната си реч Бойко Борисов заяви, че след като номинираният от БСП за бъдещ премиер Пламен Орешарски се е наел с „отговорността да провежда непопулярни мерки“, той ще има подкрепата на ГЕРБ за тях. От трибуната Станишев отвърна, че тези думи го изпълват с надежда, че може да има поле за съгласие между БСП и ГЕРБ. Ако някой в залата се беше сетил да извика „Горчиво!“, щяха да се разцелуват.
Тук „непопулярни мерки“ в превод на нормален език означава антисоциални и/или антибългарски мерки. Къде повече от сегашната антисоциална и антибългарска действителност, ще се запитате. Може, може, братя българи. Още може. През февруари се самозапалиха само 7 души. „Непопулярните“ мерки ще продължават, докато продължаваме да палим себе си, а не тях.
12
Дани
12.04.2013 10:25:27
0
0
Вие пък НФСБ сте такива наивници!

Валери Симеонов не си знае имотите. Него ли наричате честен? Влен Сидеров не платил едни осигуровки, а този завлича хората с милиони. СКАТ ТВ ООД вече се превръща в едър капиталист, дерибействащ в определени области.

Изглежда, че всички, които работят в Скат подписват декларация че на 30 мин. трябва да кажат някоя клевета срещу Волен и просто ви зомбират!
Не виждате ли че самата тази статия е помия, злобни забележки изтърсени една след друга.

По темата - Волен каза, че няма да влиза в коалиция нито с гЕРБ, нито с нито една друга партия, която е участвала в управлението.

Каза, че ако трябва нека да има нови и нови избори, но да се стигне до правителство, което отговаря на исканията на народа.

http://www.ataka.tv/%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE/%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8-%D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%B2-c2214.html

Честно казано, не всичко ми харесва в Атака, но ако трябва да сравнявам Атака и Фронта- първите са мнооооого по-напред!
11
ЦДКРС
10.04.2013 16:55:37
0
0
ВЪПРОСИ ЗА ДИРЕКТОРА НА НРС ДРАГОМИР ДИМИТРОВ КЪМ ПРЕЗИДЕНТА И СЛУЖЕБНИЯ ПРЕМИЕР
1.Защо след като на 13 март 2013 г. Комисията за досиетата обяви, че директорът на НРС Драгомир Димитров(или ДД), е работил в Държавна сигурност продължавате да го държите на този пост. Възможно ли е това да става с човек като него, който години наред лъга за това в България и чужбина? Как евроатлантическите структури приемат този факт?
2.Верни ли са следните твърдения за кариерното развитие на Драгомир Димитров и някои негови специфични “качества”: През 1987 година е бил на Висша комсомолска школа в Москва. Платен І-ви секретар на ДКМС-гр. Павликени, партиен секретар на ППО на БКП през 1986 г. и зам. в ОК на ДКМС-гр. В. Търново. Участвал като военнослужещ в поделение край Драгоман в преследване, залавяне и разпити на бягащи от соцлагера източногерманци,което предизвиква международен скандал. Майор ДД е назначен за шеф на РДВР – В. Търново с комбинация от тогавашният гл. секретар на МВР Б.Борисов за да уреди приятеля си на ръководен пост.Често злоупотребява с алкохол в големи количества. Ползва кокаин, след което става крайно раздразнителен, невъздържан и груб спрямо подчинените и околните.Като служител в служба „Сигурност” и НРС е обзавел апартамента си във В. Търново за сметка на турски гражданин, пребиваващ в региона и занимаващ се с незаконен бизнес. Срещу заплащане ДД е извършвал проверки в масивите на МВР на бизнесмени дали возилата им не са издирвани като крадени или незаконни, и взема дейно участие в унищожение на информация за корупция от страна на ръководител от РДВР-В. Търново.Бил е изпратен от К.Киров в Германия, за да може да прави CV с оглед назначаването му за шеф на НРС след като ГЕРБ овладее властта? Там в края на 2007 г. участва в създаването на организация на ГЕРБ въпреки, че като държавен служител е департизиран. Не се знае кой е прикрил тези му “качества” при назначаването за директор и генерал, откогато се движи неправомерно с въоръжена охрана и е уредил жена си на работа при Ц.Цветанов в МВР.
3.Такава ли е ситуацията в НРС към момента? Цари отровна атмосфера, безхаберие, некомпетентност и шуробаджанищина. Разузнаването е като районно милиционерско управление и унизено с назначаването на ДД за директор за да не разкрива далавери на управляващите. Узаконил е доносите в НРС до негова близка, която предстои да бъде изпратена като награда за “уменията” й в чужбина. Неуравновесен и крещи по подчинените си. Обградил се е с тези, които репресираха по времето на Д. Гяуров като и сега вършат същото. ДД не обявява действителните причини за "самоубийството" на шефа на архива на службата Б. Дойчев през 2006 г. и какво направи за да предотврати атентатът на летище Бургас на 18 юли 2012 г.,т.е.няма система за ранно предупреждение защото НРС не си е на мястото. В последствие се издига само версията, че Хизбула е организирала терористичното нападение.Част от служителите на разузнаването са били назначени и развивани от ДД защото са свързани с хора, от които той е зависим, като са пренебрегнати принципите на подбора и растеж. Друга част – истинските професионалисти той предаде на комисията за досиетата, сред които дори разузнавачи в Северна Корея и Ливан, с което издаде смъртна присъда на тях и техните контакти. ДД е създал специално звено за вътрешна сигурност, което шпионира собствения си състав. Има модерна техника за подслушване, която уж следва да се използва в чужбина. Възниква въпроса - кой контролира какво се извършва в НРС.Защо той политизира българското разузнаване, участвайки в игра на Б.Борисов, че Доган го бил поръчал. След този случай разузнаването не може вече да бъде партньор навън, защото чуждите служби ще си дадат сметка, че когато се предоставя някаква информация, тя може да бъде размахана във всеки един момент от някой, който прецени изгода за себе си от това.
4.Защо ДД чрез МС и одобрението на президента внесе в парламента Закон за ДАР (Държавна агенция разузнаване), бъдещото име на НРС, в който фигурират престъпни спрямо обществото параграфи като член 3, ал. 2, изискващ разузнаването да брани морала на българските дипломати в посолствата? В чл. 10, ал. 1 беззаконие като подслушването се узаконява като се осигурява използване на СРС без да уточнява на коя територия те ще се прилагат.Чл. 26 повелява обработването на личните данни, без да се иска съгласието на физическото лице. В разрез с човешките права ДАР има право да не информира физическото лице преди, по време на обработването на личните му данни и след това.Тя ще може да внедрява и свои агенти на прикритие в частни фирми без да уведомява за това съответния собственик.След като НРС се девоенизира чл. 60 разрешава на служителите на Агенцията да носят оръжие и да го използват при необходимост. Така българските шпиони ще ходят въоръжени зад граница. Член 61 пък приравнява разузнавача с бияча. Освен това ДД заяви пред медиите, че всички в разузнаването подкрепят бъдещия закон за ДАР и се радвали, че ще бъдат девоенизирани, което изобщо не било вярно.
"Център за демократичен контрол над разузнавателните служби"
10
Селянин на Бургас
09.04.2013 10:42:08
0
0
Гражданино, като сменяш имената за всеки пост, сменяй и съдържанието на текста. Волен - смел и честен?! Стига бе, умори ни от смях! Пусни още някой виц, че тоя омръзна.
9
ГРАЖДАНИН НА БУРГАС
09.04.2013 09:59:04
0
0
ТОВА Е ПОРЕДНАТА ЛЪЖА И КЛЕВЕТА НА КЛИКАТА НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ, КОЙТО БЕШЕ ОТХВЪРЛЕН ОТ ВОЛЕН, ЗАРАДИ АЛЧНОСТТА СИ НЕЧЕСТНОСТТА СИ. ВОЛЕН Е СМЕЛ И ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН, КОЙТО НЕ КРАДЕ И НЕ ЛЪЖЕ, КОЛКОТО И ДА ГО КЛЕВЕТИТЕ, А ВИЕ НЯМА НИКОГА ДА ВЛЕЗЕТЕ В ПАРЛАМЕНТА, ЗАЩОТО ПЪРВО ЦЯЛ БУРГАС ВИ ПОЗНАВА И ЗНАЕ ДАЛАВЕРИТЕ ВИ.
8
DJOBAKA
08.04.2013 16:37:38
0
0
ПРОСТО НЯМА КАК ДАСЕ ОПРАВИ И КОИ ДА УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ ,КАТО ГИ ИМА ТЕЗИ КРАДЦИ !!! СПРЯХА АЕЦ ДА КУПИМЕ ПО СКЪП ТОК !!! СПИРАТ ПРОДАВАТ ЗАВОДИТЕ !!! И КАК ШТЕ ИМА РАБОТНА РЪКА В БГ ,АЛОООО СПРЕТЕСЕ ВЕЧЕ НЕВИЛИ СТИГАТ МИЛИАРДИТЕ И ОЩЕ КРАДЕТЕ ДЪРЖАВАТА И НАРОДА СТРАДАТ ОТ ТАКИВА КАТО ВАС ![cruel][tongue]
7
DJOBAKA
08.04.2013 16:15:00
0
0
ВСЕКИ ЗНАЕ ЗА БОИКО ЧЕ Е МАФИЯ НОМЕР 1 !!! И ПАК КАНДИДАСТВАТЕ ЗА НЕГО ,КАТО ТОИ Е МИНИСТЪР СТАНАЛ ЗАЩО МИТЪО ОЧИТЕ НЕГО ПРАВИМ ПРЕЗИДЕНТ [rolling][bouncing]
6
baihui
08.04.2013 10:51:24
0
0
Василева,за този ямболски самозабравил се кукер не бих гласувал дори ако вчера на конференцията бе опрял газов пистолет на главата на ЛИДЕРА !
Да еба мамата на всички комунисти и на техните врагове![devil]
5
ВАСИЛЕВА
08.04.2013 08:43:50
0
0
ИНФОРМАЦИЯТА Е ЛЪЖЛИВА - ВОЛЕН СИДЕРОВ Я ОПРОВЕРГА ТАЗИ ПОРЕДНА КЛЕВЕТА СРЕЩУ НЕГО И АТАКА - АТАКА НЯМА ДА ПОДКРЕПИ ГЕРБ И ДА СЕ КОАЛИРА С ДПС, КАКТО ЛЪЖАТ ПРЕДАТЕЛИТЕ И БИВШИТЕ ХОРА НА ВОЛЕН, КОИТО ТОЙ СЪЗДАДЕ, А СЕГА - ХРАНИ КУЧЕ, ТА ДА ТЕ ЛАЕ! АТАКА ЩЕ ВЗЕМЕ ПОВЕЧЕ ОТ 10 ПРОЦЕНТА, ДОКАТО ОТЦЕПНИЦИТЕ ОТ БУРГАСКАТА МАФИЯ, КОИТО ПОДЛОГО ПРЕДАДОХА И СЕГА ГО ПЛЮЯТ, ЩЕ ВЗЕМАТ ПО-МАЛКО ОТ ЕДИН ПРОЦЕНТ И ПАК ЩЕ СА АУТСАЙДЕРИ! ТОВА Е ИСТИНАТА
4
ИВАН
07.04.2013 09:25:10
0
0
ТОВА СИ Е САМАТА ИСТИНА И МНОГО БАЛЪЦИ КАТО БЕЗПАРТИЕНИЯ ЩЕ СЕ ИЗЛЪЖАТ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТОЗИ ЛЪЖЕЦ
3
ANTISIDERCHO
06.04.2013 16:01:52
0
0
ETO-TOVA E ! V POTVARJDENIE NA DUMITE MI , KAZANI PO-DOLU .[smash]A TAKIVA "umnizi" ,ZA SAJALENIE , SA MNOGO .
2
БЕЗПАРТИЕН
06.04.2013 14:37:01
0
0
НОВА ЛЪЖА И КЛЕВЕТА СРЕЩУ АТАКА ОТ ОНЕЗИ, КОИТО ВОЛЕН СЪЗДАДЕ, бЕЗ НЕГО НЯМАШЕ ДА ГИ ИМА!
ХРАНИ КУЧЕ ДА ТЕ ЛАЕ! НЕБЛАГОДАРНИЦИ. ЗАЩОТО ВОЛЕН НЕ ГИ НАПРАВИ ДЕПУТАТИ, СЕГА ГО ПЛЮЯТ!А КОЙ НАПРАВИ ИЗВЕСТНА ТЪПАТА И САМОДЕЙНА КАБЕЛАРКА НА СКАТ? ВОЛЕН! ТАКА ЧЕ НЕ ГО ПЛЮЙТЕ, ЗАЩОТО ТОЙ Е ЧЕСТЕН, НЕПОДКУПЕН И ЖЕРТВОГОТОВЕН, ДОКАТО ОНЕЗИ, КОИТО ГО ПЛЮЯТ СА ИЗВЕСТНИ КАТО СИЛНО КОМПРОМЕТИРАНИ ИВСИЧКИ ГИ ЗНАЯТ. НЯМА И ДА ВЛЯЗАТ В ПАРЛАМЕНТА! НИКОГА! АКО БЯХА ПО-УМНИ, НЯМАШЕ ДА ПЛЮЯТ АТАКА, ОТ КОЯТО ИЗЛЯЗОХА И НЯМАШЕ ДА СЕ ЦЕПЯТ И ДА БЪДАТ АУТСАЙДЕРИ, КАКВИТО ВСЪЩНОСТ СА СЕГА!
1
ANTISIDERCHO
06.04.2013 14:32:29
0
0
MNOGO I PRI TOVA KOMPLEKSIRANI POMIARI SE PODIGRAVAT S NARODA NI . ROBSKI NAROD E SLED KATO TARPI VSICKO TOVA .[devil]
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки