Грандиозна политическа измама


Грандиозна политическа измама
16 Март 2013, Събота


„Агент за влияние“ на Вашингтон е назначен за български служебен премиер

Автор: Стефан Солаков

До последния си дъх правителството на Бойко Борисов излъчваше зловонието на една престъпна групировка, добрала се до властта чрез гигантска измама на собствения си народ. Подобно на ранен октопод, то се обгърна с тъмномастилената пелена на страха и на желанието да замете следите от бандитското си управление.

Избухналият народен гняв развали тънките сметки на мафиота Борисов и на неговите „лейтенанти“ да подготвят безпрепятствено втория мандат на всеобщия грабеж, който трябваше окончателно да съсипе ресурсите на нашата държава.
В последните дни на агонизиращото правителство неговите министри се състезаваха в умилителната операция, наречена „Като няма друг, да се похвалим сами“.

Заваляха умопомрачителни отчети, от които трябваше да повярваме, че през последните години сме били управлявани от най-големите умници на планетата. Над всички се изяви кралят на усуканите глупотевини за нещастие на целокупна България неин досегашен министър на вътрешните работи, наречен Цецо Тъпецо – един от най-приближените индианци до вожда Винету.

То не бяха хвалби, то не беше чудо! Ако дори за момент повярвате на този чутовен юнак, ще трябва и да преглътнете невъобразимите лъжи, че живеем в една спокойна и лишена от престъпност страна. В която няма отвличания на деца или престрелки между наркобароните, контролиращи търговията със смърт из улиците на българските градове.
Няма и дума за разцвета на контрабандата, от която се пълнят партийните каси на ГЕРБ и на неговите тайни другарчета от безсмъртната политическа мафия, управлявала България през последните 24 години.

Да не говорим за сладкия живот на международния шпионаж, намерил у нас широко поле за творческа изява. Почти всеки ден научаваме нови факти, доказващи безпрепятственото проникване на чужди разузнавателни централи в най-деликатните звена на националната ни сигурност.

Незаконната турска партия ДПС вече не се крие, когато работи срещу собствената си държава. Многократно от екрана на телевизия СКАТ и по страниците на „Десант“ предупреждавахме бившия, а от известно време насам и досегашния главен прокурор, за христоматийни нарушения на българското законодателство от агенти на чужди тайни служби, насочили усилия и солидни финансови средства за разрушаване на системата за защита на националната ни сигурност.

Най-новото доказателство извади на бял свят системата за вербовка на български граждани от турски произход чрез използване на някои учебни заведения на турска територия, контролирани пряко от тайните служби на Анкара.
Нашите разкрития едва ли са трогнали уж компетентните органи на държавата и най-вече Главната прокуратура и ДАНС, върху които пада най-голямата отговорност за пресичане на шпионските „игрички“, сервирани от нашите съседи.

Няма да се спирам подробно върху нелепите хвалби на министри като Лиляна Павлова, излъчваща болезнен оптимизъм на фона на замръзналите строежи на прословутите магистрали, които в крайна сметка скъсиха живота на нейното правителство.
Или пък на смехотворните твърдения на Образователното министерство, според което в неговия ресор са постигнати непознати досега върхове. Само ще напомним за уволнения лично от премиера министър птица Сергей Игнатов, допуснал пълен разпад на държавния контрол върху българските училища в смесените райони.

Там, където онбашиите на ДПС си разиграваха коня по най-разюздан начин и гонеха от класните стаи учителите от българския етнос.
Не мога да пропусна обаче финалните акорди на грандиозното „културно“ представление на кварталния пияница Вежди Рашидов, изплюл се за последно в лицето на държавата, допуснала един нехранимайко от пансион за малолетни престъпници да се настани в свещеното кресло на такива духовни гиганти като Дядо Вазов и професор Иван Шишманов.
Използвал най-активно министърския си пост, за да натрапва собствени изложби на чуждестранни галерии, този надгробен каменоделец определи българския народ за недостоен и неблагодарен към управлението на Борисовите мафиоти. Даже ни заплаши, че ще внесе „отвън“ подходящ генерал, който да се справи набързо с протестиращите българи.

Вероятно има предвид съседна Турция, известна с военните си преврати и с претъпканите затвори, където интелектуалците лежат за дълго, докато техните български „колеги“ като Вежди Рашидов държат патриотарски речи из кръчмите на софийския хайлайф. „Пази, Боже, сляпо да прогледа“, е казал мъдрият наш народ, който все още търпи простаци от всякакъв калибър да мърсят светия образ на държавата на духа, както беше обозначено нашето Отечество от някой от най-светлите имена на световната интелигенция.

Сега, когато пиша тези финални редове, пред очите ми се изреждат членовете на новия служебен кабинет, формиран от президента Плевнелиев. Слушам лъжовните му думи, че не се е поддал на външни внушения и не мога да задуша искрения смях, обземащ ме, когато наблюдавам групата марионетки, готови да ни управлява през следващите месеци.
Нека кажа само няколко думи за служебния премиер Марин Райков. Човекът, за когото лично Бойко Борисов навремето откровено призна, че е бил негова „слушалка“ в правителството на Тройната коалиция и редовно му донасял какво става „в тила“ на политическия враг.

Дипломати, работили с Марин Райков, напомнят, че цялата му фамилия си е изкарвала прехраната с политически доноси. Бащата е топшпионин на ДС, опитал се навремето да вербува военен министър от правителството на Франция. Синът бързо се преориентира след „демократичните“ промени и светкавично се свързва с американските тайни служби по време на дипломатическия си мандат в Белград.
„Преди да дойде на работа в посолството, първо се отбиваше при американците“, твърдят колеги на Марин Райков, възмутени от бруталната му „измяна“ на татковите „идеали“ и на тайните служби на Живковия режим.

Още не хванал микрофона, новият премиер на България ни заля с помия от измамни обещания за стабилност и европейски хоризонти. Каква Европа, какви пет лева? Този „троянски кон“ на Вашингтон, който бе курдисан на държавното кормило, сега се опитва да флиртува с протестиращите българи, но трудно скрива вълчата гримаса на послушния копой, нагърбил се със задачата да ни закове завинаги в геополитическата орбита на американските си господари.

Скъпи наши сънародници, пред очите ни се извършва поредната грандиозна политическа измама, насочена срещу националните интереси на Отечеството. Нека бъдем нащрек, враговете на държавата се опитват да измъкнат властта от ръцете на суверена и да я връчат на новите чужди наемници.
Спасението на България обаче е все още в нашите възможности и ние ще ги използваме изцяло в служба на свободното и независимо Отечество.


В категории: Коментари , Горещи новини

8
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
8
дядо й0цо
18.03.2013 23:37:28
0
0
ЧАКАМ НОВИЯ КРЪСТОНОСЕН ПОХОД-когато ще падне не само ОДРИН но и ЦАРИГРАД
7
18.03.2013 19:34:10
0
0
ДНЕС РАЗБРАХ че БАЙ ГАНЮ ще прави и партия за ИЗБОРИТЕ-все по-хубаво става
6
18.03.2013 19:30:56
0
0
аз ДЯДО ЙОЦО ГЛЕДАМ как БАЙ ГАНЮ ПРОТЕСТИРА по УЛИЦИТЕ
5
дядо й0цо
18.03.2013 19:20:56
0
0
НЯМАМ КНИШКА но ОБИЧАМ да гледам без очила -МАГИСТРАЛИТЕ
ГЛЕДАМ и ТЪПУНГЕРИТЕ ПРОТЕСТИРАЩИ -голям сеир-НО не винаги ги улучвам-ДОБРЕ ЧЕ ОТВРЕМЕ НАВРЕМЕ ГЛЕДАМ СКАТА
4
.
17.03.2013 20:51:59
0
0
Колониално правителство от бездушни марионетки
3
pensioner
17.03.2013 06:17:24
0
0
Много точно.Българи не заспивайте!
2
ПИЧА ОТ МОРОКО
17.03.2013 02:07:38
0
0
както винаги- точно, с тънък хумор ,на време !!
1
16.03.2013 23:53:53
0
0
Добри Чинтулов
Българийо, мила майко, ще ли още ти да спиш?
g.SOLAKOV TOVA NAISTINA E BOI POSLEDEN. DA POSEDNEM PREDI DALGIA PAT.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки