Как се избавих от пясък и камъни в жлъчката


Как се избавих от пясък и камъни в жлъчката
14 Март 2013, Четвъртък


Рецепта 1 (Вяра Стоянова, Варна): Вечер се прави прочистване на стомаха. На сутринта се изпива 1 чаена чаша топло прясно мляко.


След това се смесват ½ чаена чаша зехтин и ½ чаена чаша лимонов сок. Изпива се веднага и се лежи около 3 часа. Според Стоянова рецептата е подходяща не само за камъни в жлъчката, но и в бъбреците. 

Рецепта 2 (Мина Динчева, София): Смесват се по 25 г хмел, мента, бръшлян, пелин, лайка и жълт кантарион. В 1 л вода се слагат 3 супени лъжици от билковата смес. След като водата кипне, се сваля от огъня и се оставя да кисне 3 мин. Прецежда се и се приема топло по 1 супена лъжица на всеки час. Общо за 1 час се приемат около десетина супени лъжици, след почивка от една седмица процедурата се повтаря.

Рецепта 3 (Стефка Николова): Смесват се много добре по 300 г пчелен мед, 150 мл лимонов сок и 100 мл зехтин. Приема се по 1 чаена лъжичка преди ядене.

Рецепта 4 (Лозанка Стоилова, София): Снабдете се с 3 пакетчета бял тамян. Вечерта сварете 1 пакетче в 3 кафени чаши вода. Вари се, докато течността стане 1 чашка. На сутринта се прецежда и се изпива непременно със сламка или с малка лъжичка, като се стараете да не попада между зъбите, защото ако попадне на болен зъб, ще го повреди и ще го изрони. Процедурата се прави 3 дни поред. На третия ден вечерта се пие глицерин, за да се подпомогне изхвърлянето на пясъка. Всяко пакетче трябва да съдържа 10 г тамян.

Рецепта 5 (Петър Руменов, София): 3 връзки магданоз, заедно с дръжките и 500 г лимони, нарязани заедно с корите, се варят в 3 л вода, докато течността остане наполовина. Прецежда се и се пие 3-4 пъти дневно по 1 чашка. Съхранява се в хладилник.

Рецепта 6 (Василка Евгениева, София): 1 кг ситно нарязани корени от магданоз се варят в 1 л вода, докато течността остане наполовина. Изстива, прецежда се и се добавят 400 мл зехтин и сокът на 1 кг лимони. Всичко се разбърква добре и се съхранява на тъмно. Приема се по 1 супена лъжица 3 пъти на ден преди хранене.


В категории: Здраве , Горещи новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
26.09.2015 19:43:59
0
0
ZDR MOJELI NIAKOI DA MI KAJI ZA TAZI RECEPTA S TAMIANA ZA KAMANI V JLACHKATA CHE I AZ IMAM PROBLEM
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки