Пътят до победата няма да е лесен


Пътят до победата няма да е лесен
И затворете вратата отвън, г-н премиер, вече ще слушам само г-н Цветанов
10 Март 2013, Неделя


Националните предатели са в бойна готовност, нека да ги възпрем навреме

Автор: Стефан Солаков

Държавата се разпада пред очите ни. Срещу протестиращите граждани, борещи се срещу пладнешкия грабеж на монополите, бяха хвърлени застрашените от уволнение миньори, чиято житейска съдба зависи именно от алчните монополисти, стиснали в смъртоносните си клещи цялата ни обедняла и нещастна страна.

Насъскването на различни социални прослойки е коронен номер на управляващата ни олигархия и на нейните основни помагачи в лицето на марионетните правителства и на продажните синдикати, чиято двойна игра лъсна особено отчетливо през бурните дни на народно вълнение.

На фона на този обществено-политически колапс все по-застрашително се очертава призракът на нова, още по-съкрушителна икономическа криза, която би могла окончателно да срути и без това изгнилите финансови темели на клатушкащата се държава. Колкото и странно да звучи, спасението от тази национална Голгота, пред която е изправено отечеството, поне в тези дни на върховно изпитание, е поверено на държавния глава Росен Плевнелиев.

Споменах думата странно, защото си спомних купчината невъобразими гафове, с които се прочу нашият президент през първите две години от своя мандат.
Тук, на страниците на „Десант“, често сме се шегували, но още по-често възмущавали от неприсъщите за един сериозен държавен ръководител изпълнения на Росен Плевнелиев както у нас, така и в чужбина.

Днес обаче, когато пред България стои изключително сериозно въпросът за бъдещото й политическо и икономическо развитие, ние сме готови да забравим комичния образ на досегашната Бойко-Борисова пионка и да подкрепим раждането на една силна президентска фигура, способна да поведе страната в правилната спасителна посока.
Едно обаче е да желаеш, друга е жестоката действителност. Още през първите дни на политическите комбинации около служебното правителство господин Плевнелиев показа, че изпитва панически страх от историческата задача, с която го натовари динамичното и сурово време, в което живеем. Както се пошегуваха в социалните форуми, днес ни е нужен не президентът, а неговата съпруга, оказала се много по-принципна и неотстъпчива, отколкото е държавният ни глава.

Атакуван от всички страни от лобистите на икономическата мафия, Плевнелиев е напът да допусне редица фатални грешки и да предостави изпълнителната власт в ръцете на онези престъпни кръгове, срещу които от седмици насам се бунтува цяла България.
И докато президентът се готви да извърши опасния скок над пропастта на националното безвластие, политическите партии, които съвсем очаквано се превърнаха в обект на народната омраза, продължават надпреварата за оцеляване, въпреки гневните закани на войнствената Улица.

Прочутият гьонсорат Иван Костов без никакъв свян поиска да състави програмно правителство, сякаш за да затвърди убеждението за безсмъртния цинизъм на съвременния български политик.
Срещу него скочи Волен Сидеров и заплаши с партизанска война, в случай че Вуйчо Ваньо успее да го задмине и да се облажи, макар и само за два месеца, с премиерския пост. Мила родна картинка!

Противно на всякаква логика, вместо да се разбягат на всички страни, плъховете от потъващия политически кораб са готови да се избият помежду си, за да се докопат, макар и за кратко време, до капитанския мостик.
И докато родните мишоци се боричкат върху гаснещото тяло на българската държава, външните душмани не спят и чакат само най-удобния момент, за да нанесат нови чувствителни удари върху сигурността на нашата страна.

Съседна Турция вече демонстрира готовност за нови претенции по отношение на човешките права на така нареченото турско малцинство в България. Главният софийски мюфтия, който преди дни лицемерно се прегръщаше с Бойко Борисов и го черпеше с баклава в Правителствената болница, наскоро се изтъпанчи пред телевизия „Алджазира“ и нададе сърцераздирателен вой: „В България държавата се опитва да асимилира мюсюлманите!“

Според този приятел на бате Бойко „Възродителния процес” у нас продължава вече 130 години и се е превърнал в национална идеология на всички български правителства. Браво, целувката на мюсюлманския Юда се оказа заслужен подарък за любителя на турското кафе и предводител на бандитското правителство в оставка. Когато храниш и се грижиш за змията, свила гнездо в собствената ти пазва, в крайна сметка трябва да си готов и за отровното й жило.

Никога държавната власт не е попадала на толкова наивни и некадърни хора, каквито бяха довчерашните ни управници. С основателен страх очакваме и по-нататъшните действия на президента, който поне засега демонстрира, че с нищо не се отличава от своя Бащица, който го изстреля на високия държавен пост.

В президентската администрация цари истинска анархия, а особено тревожни са действията на вицепрезидента Маргарита Попова. Един сравнително малко известен скандал, който избухна през последните седмици, беше отказът на госпожа Попова да разреши българско гражданство на арменеца Артак Арутюнян, израснал от невръстно дете в нашата страна, след като родителите му загиват преди години в голямото земетресение в Армения.

Уважаемата вицепрезидентка незнайно защо настоява това натурализирано българче да се откаже от арменското си гражданство преди да получи българско такова. Абсурдът се състои в неопровержимия факт, че господин Арутюнян не притежава арменски паспорт и на практика не е гражданин на Арменската република.

Тази излишна стриктност на госпожа Попова е направо комична на фона на хилядите изселници в Турция, които безпрепятствено си вадят български паспорти, без да живеят у нас и без изобщо да ги интересуват съдбата и проблемите на нашата държава. Използват ги само като електорална сила, за да поддържат присъствието и влиянието на „петата колона“ на Анкара, играеща пагубна роля за тоталното разединение на българската нация.

Да откажеш гражданство на едно православно арменче, израснало като в роден дом в православна България, и в същото време да си затваряш очите пред надвисналата като Дамоклев меч неоосманска заплаха над отечеството – как да повярваш на такива държавници и да спиш спокойно след подобни „мъдри“ действия от страна на „калинките“, които ни управляват.

Сега отново е време разделно, въпреки желанието на българския народ за единство и върховенство на националните идеали.
Докато пиша тези редове, гледам и слушам как Милен Цветков се кикоти като недорасъл дебил на телевизионния екран, без да му пука от гибелта на изгорелия за свободата на отечеството Пламен, нито от нарастващото напрежение в отчаяната от своите управници страна.

Безчувствието става все по-модерно сред така наречения интелектуален елит у нас. И това безчувствие ще бъде най-ярката граница между истинските родолюбци и философстващите мижитурки, защитаващи омразното статукво и управляващите ни негодници.
До победата има още много време, но ние сме готови и ще се борим докрай.


В категории: Коментари , Горещи новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Никола Колев-Босия
10.03.2013 12:51:48
0
0
07.03 16:01 - ОТВОРЕНО ПИСМО ДО ПРЕЗИДЕНТА НА БЪЛГАРИЯ И ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР
Автор: bosia

КАКВАТО ТИКВАТА, ТАКАВА И КРАТУНАТА

Получих писмо от мой добър познат. Това стана когато назначиха Драгомир Димитров за шеф на НРС. Направих справка в интернет и намерих биографията му.
Тя е следната:

Биография
ДрагомирЗдравков Димитров
Роден на 29.05.1959 г. в село Недан, област Велико Търново.
Женен, с две дъщери.
Образование:
• Средно образование: Завършил е немска езикова гимназия в гр. Ловеч.
• Висше образование: ВТУ „Св. св. Кирил и Методий", специалност „Немска филология", магистър
Кариера:
• 1989-1996 Офицер в структурите на МВР;
• 1997-2001 Служител на Националната разузнавателна служба, регионално бюро Велико Търново;
• 2002-2004 Директор на РДВР Велико Търново;
• 2004-2005 Национална разузнавателна служба – началник отдел „Териториален";
• 2005-2007 Национална разузнавателна служба – зам.-началник на отдел „Международно сътрудничество";
• 2007-2011 Офицер за връзка на Националната разузнавателна служба в Берлин, Федерална Република Германия;
• октомври 2011 - януари 2012 Национална разузнавателна служба - началник отдел „Асиметрични заплахи";
• януари 2012 г. Назначен за временно изпълняващ длъжността Директор на НРС с указ № 27/25.01.2012 г. на Президента на Р България;
• април 2012 г. Назначен за Директор на НРС с указ № 143/03.04.2012 г. на Президента на Р България.

Квалификации:
• 1993-1995 различни курсове за квалификация в структурите на МВР;
• 1997 Център за разузнавателна подготовка към Националната разузнавателна служба;
• 2003 Професионален курс в Айхщадт, Бавария, ФРГ;
• 2006 Професионален курс във Вашингтон, САЩ.
Езици:
Владее немски и руски езици, ползва английски език.
Награди:
• 2003 награден от Министъра на вътрешните работи за постигнати високи резултати по противодействие на престъпността;
• 2004 награден с „Почетен знак на МВР" – трета степен.


А ето текста на писмото, което получих:
ДРАГОМИР ЗДРАВКОВ ДИМИТРОВ е роден на 29 май 1959 г. Баща му е от с. Недан, Павликенско; Бил е председател на кооперация, в която са открити финансови нарушения. Драгомир е завършил немска гимназия в Ловеч /_филиал на ДС/ заедно със скандално известния „бизнесмен” Георги Вълев /понастоящем осъден по делото „килърите”/ с когото са приятели, а след това и немска филология във Великотърновския университет с добър успех. Житейският му път преминава през платен І-ви секретар на ДКМС-гр. Павликени, /от там е и Димитър Йончев/, а след това и платен заместник в Окръжния комитет на ДКМС-гр. Велико Търново.През пролетта на 1989 г. е назначен за оперативен работник в ДС-В. Търново. Завършва школата в Симеоново. До лятото на 1992 г.работи в службите за сигурност-В. Търново, а след това преназначен до края на 1993 г. в РПУ-В. Търново като ОР по криминална линия. По предложение на Христо Спиридонов /служител на НРС, роден в Горна Оряховица/ и със съдействието на Бриго Аспарухов е назначен за служител на НРС. През януари 2002 г. Драгомир Димитров е назначен от Главния секретар на МВР Бойко Борисов за директор на РДВР-В. Търново. При издигането му Бойко Борисов отсяда в заведението „Роял” /до театъра/, собственост на съученика на Драгомир Димитров и скандален бизнесмен от „Тракиябанк” и ДСК Георги Вълев, а после отива в РДВР и прочита заповедта за свалянето на дотогавашния директор Иван Янков /Издигнат за такъв от Богомил Бонев, с когото го свързва приятелство от школата в Симеоново/. Въпреки афишираните намерения да остане във В. Търново, през април 2004 г.Димитров напуска града и се връща в НРС, но вече като ръководен кадър.

Често злоупотребява с алкохол в големи количества и има информация, че ползва наркотици, по-специално кокаин, след което става крайно раздразнителен, невъздържан и груб спрямо подчинените и околните!

Запознати твърдят, че издигането си в НРС след 2004 г. дължи на бивш началник кадри в НРС /родом от с. Русаля, сега пенсионер/ В отплата и знак на благодарност Драгомир Димитров урежда преместването на сина на кадровика Иван Божков отначало в БОП-В. Търново, а след това н-к група „Миграция” към ОДП-В. Търново. Преди това е бил служител на НСС-София, но вместо да бъде уволнен дисциплинарно за нарушения в службата е преназначен във В. Търново именно със съдействието на Димитров.
Известно е, че като служител в служба „Сигурност” и НРС апартаментът на Димитров /вече продаден/ във В. Търново, намиращ се под стадион „Ивайло”-до сладкарница „Елена” е бил обзаведен за сумата около 30 хил. лева за сметка на турски гражданин, пребиваващ във В. Търново и региона и занимаващ се с незаконен бизнес, наркотрафик и проститутки под заплахата да бъде съден или екстрадиран!!!
Като служител на службите за „Сигурност” при НРС срещу заплащане от 100 DM, Димитров е извършвал проверки в масивите на МВР за успокоение на бизнесмени, закупили автомобили, дали возилата им не са издирвани като крадени или незаконни.
Драгомир Димитров взима дейно участие в прикриване и унищожение на информация за корупция от страна на ръководен служител от РДВР-В. Търново.
Драгомир Димитров притежава етаж от къща в ж.к. Павлово-София, като ремонтът е извършен и платен от строителния предприемач Дончо Караиванов от В. Търново.

Чувствате ли разлика в биографиите на един и същи човек?

Освен това искам да знам кой е изготвил кадровата справка при назначаването му за директор на НРС. Кой е прикрил престъпленията и пороците му. С какъв акъл се назначава на най-високото място на българското разузнаване един зависим от алкохол и наркотици дегенерат? Кой е прикрил далаверите му около жилищата му, прикриване на корупция в полицията и връзките му с криминални типове от рода на Георги Вълев? Цветанов и Борисов от години пищят, че прокуратурата и съда не си вършат работата. Тук изненадващо се оказаха прави. Спрямо фаворита на премиера в оставка Драгомир Димитров наистина не се предприема нищо. Нещо повече! Прикриват се престъпленията на един престъпник с пагони.

Искам отговор!

Никола Колев-Босия
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки