НФСБ намери съмишленици и в Лудогорието


НФСБ намери съмишленици и в Лудогорието
„Патриотичната кауза има бъдеще в региона“ – отбеляза в Разград съпредседателят на НФСБ Валентин Касабов (в средата)
22 Февруари 2013, Петък


В една от крепостите на ДПС – Разград, бе учредена местна структура на патриотичната партия

Автор: Десант

Разград стана поредният български град, в който бе учредена структура на най-българската партия – „Национален фронт за спасение на България“. Десетки родолюбци  от града на река Бели Лом и цялото Лудогорие  се събраха на 15 февруари в залата на Филхармонията, за да положат основите на новата общинска организация.
За да изслушат болките и проблемите на хората, на форума дойдоха съпредседателят на НФСБ Валентин Касабов, регионалният координатор за Северна България Георги Георгиев и бургаският общински съветник и водещ на предаването „ДА!Антимафия” по телевизия СКАТ Георги Дражев.

За  местните жители вече е настъпило времето да се даде организиран отпор срещу управниците, които загробват България. Разградчани вярват, че точно Националният фронт е силата, която може да възроди националните гордост и самочувствие. Защото само тя може смело да се противопостави на силното влияние на противоконституционната партия ДПС, което тук се усеща на всяка крачка. Именно борбата с нейните емисари и произвола, налаган от тях, се очертава като една от приоритетните задачи на  ръководството на новосъздадената местна структура на НФСБ.

Единодушно за неин председател бе подкрепен Йордан Венков.
„Населението в нашата община е смесено и вотът винаги е бил етнически. На избори мюсюлманите винаги гласуват под строй за ДПС, а българите разпръскват своите гласове. Затова трябва да работим усилено, за да привлечем всички истински патриоти в редиците  на НФСБ”, заяви своите виждания за бъдещето новоизбраният председател. Негова дясна ръка ще бъде Младен Енчев, който бе избран за секретар на общинската организация на патриотите. Той изтъкна пред присъстващите на събранието, че и в Разград, подобно на други райони със смесено население, управлявани от партията на Ахмед Доган, процъфтява корупцията и лъжата.

След избора на ръководство бяха обсъдени  редица наболели въпроси, вълнуващи местните жители. Както навсякъде другаде из страната, това са безработицата, търсенето от страна на младите хора на реализация в чужбина и ниският жизнен стандарт  на тукашното население.
„Тази среща показа, че в Разград има много будни и интелигентни хора с чувство за отговорност за съдбата на България. Това ми дава увереност, че патриотичната кауза има бъдеще в региона, въпреки влиянието на ДПС върху българските мюсюлмани”, заяви в края на събранието съпредседателят на родолюбивата партия Валентин Касабов.
Десант


В категории: Политика , Горещи новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
косе
22.02.2013 15:42:40
0
0
Всяка крепост се превзема с добра дума и много човечност.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки