Запазена марка - Б. Б.


02 Февруари 2013, Събота


„По часове чакат скиорите. Започва да има отлив на туристи поради тази причина. Много наранявания по пистите и милиардни инвестиции -


и български, и чужди, които са отишли в този регион след две-три години, ако така върви, ще западнат по простата причина, че хората искат да карат ски, да направят 10, 15, 20 спускания за кратко време, като зачакат два часа на лифта веднага търси, особено в Австрия дестинациите, които отдавна с хиляди километри писти и лифтове са си решили въпроса"
Още Го е яд че хората протестираха срещу идеята Му за още сеч в гората

„Министър Добрев, министър Караджова съберете ги, разговаряйте, намерете правилното сечение, така че ако се отсече дърво, да се посадят сто; ако се пуска допълнително писта, тя да бъде задължителна на място, където е имало писта, да не се сече и да се правят нови, защото съм виждал там има лифтове, които стоят и не се използват в момента. Няма нищо лошо да се подмени старият лифт. Намерете нормален тон в парламента, при вас в министерствата”
идат избори и Му е важно да не се кара на хората, както обикновено

„Ами какво подписвате, бе? Ами, имате 500 милиона дефицит, бе!”
Той громи предишното правителство за договора за АЕЦ

„Сутринта метаните, които Станишев правеше пред Доган, то беше чудо, то беше ясна заявка, че той е готов на всичко само и само да се върне по някакъв начин във властта. Той просто озверя"
веселяшката, без коментар, просто така...

„Това е политик, който 22 години върти българите на пръст и всички медии, разбира се. И дори когато се оттегля, го прави по начин, че да изглежда много по-силен и светец"
завижда ли Той на Доган или тайно мечтае да прилича на него

„За радост на българите Станишев проявява характер и не подписва този договор, за което винаги съм му благодарил, защото държавата просто щеше да бъде фалирала. Но истината е, че за да отговори на кръговете в БСП, които искат този строеж, вземат решение на Министерски съвет да дадат много пари. Ако Станишев е искал да строи ядрена централа, между 2006 и 2007-а е щял да подпише”
великодушен е Той, понякога, признава и Станишев

„Целта на Станишев е да ни изкара, че всички сме маскари. Че тройната коалиция са лоши е безспорно, но че и ние сме лоши - това е неговата цел"
страх Го е да не го изкарат маскара, не че е чел Алеко Константинов

„Много съм щастлив от победата на Джокович, и за Балканите и за всички, които гласуваха за спортист на Балканите - за всички, които обичат тениса, това беше уникална негова победа. Така че като мой приятел, а и на България, се радвах много, че успя да вземе Аустрелиън Оупън. Иначе за референдума - нещо предизвестено”
няма значение, че има референдум, тенисът Му е по-важен

„Помогна много човекът, помогна, разумен е. Той е свършил огромната работа. Аз само я довърших. С този референдум Станишев помогна много. Станишев за пореден път се показа като отговорен човек”
очевидно е, че Той се подготвя за бъдеща коалиция с БСП


В категории: Отблизо , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки