Запазена марка - Б. Б.


31 Януари 2013, Четвъртък


„Аз съм склонен в следващия бюджет да се повишат парите за майчинство, но да се съкрати срокът, за да могат майките да се връщат по-бързо на работа.


За това пък обаче трябва да има вече построените детски градини. И понеже ги строим много хубаво, майките, като отидат и видят децата в какви условия са в новите детски градини, и тези, които не са искали да ги записват, искат. Защото те са с плувни басейни, с физкултурни салони, със зали за отдих, хубави кухни. Просто в момента се грижим прекрасно за тях. И затова напливът е толкова голям"
лична Негова грижа е отглеждането на вашите деца

„И това е най-доброто - да няма коалиция”
да няма. още един мандат. до пълно зануляване

„За заменките, където са направили, защо не излезе някой и да каже „Ние - примерно от ДПС - я направихме тази заменка" или „Ние от БСП" или „Ние от НДСВ"? Докато аз излизам и казвам да спрат дюните, да се спре Иракли. Защото ако не я спра, отговорността е моя. И сега нека отидат гражданството, прокурорите, екоорганизациите да видят първо екото защо не са протестирали, защо са пропуснали сроковете, да видят там, че вместо осем строят 14 бунгала, затова сме ги спрели. Да видят закона. Но е спряно, защото нося отговорност"
само Той носи отговорност. никой друг

„Аз, например, си харча парите само за храна. И от време на време за пури”
хляб и пури само яде Той

„Аз до последния ден ще строя, до последния ден ще изграждаме и мисля, че това, което оставяме след нас, десетилетия след това ще се ползва от хората”
само Той строи в България, знаете

„Вие знаете, че ГЕРБ беше първа политическа сила извън парламента близо две години и то с близо 10 процента над партиите, които управляваха тогава. И може би затова и Станишев е толкова изнервен. Както и Ахмед Доган. Знаете, че той пророкуваше, че до две години това правителство ще падне, ще се срине, най-апокалиптичните прогнози, които можеше да се направят. А сега, вече в последните няколко месеца преди изборите ГЕРБ продължава да е първа политическа сила”
всъщност рейтингът на партията Му е паднал изключително много

„Защото Господ здраве да дава на президента Барозу, на комисаря Хаан. Аз сутрин, като се събудя, първо се прекръствам за тях, после за себе си. Те изплатиха всички пари за България. Нито едно евро не ни спряха и ако така продължим и в следващите три-четири години... „
Неговата молитва

„Както виждате, българите си вървят. Не само си вървят, а 35,5 млрд. лв. са спестени в банките. Те не само си вървят, а и спестяват. И близо още толкова, 35 млрд. на фирми на влогове в банките. 80 млрд. близо спестени пари. Хора, които спестяват, те продължават да вървят”
Той отрича, че по асфалта Му няма кой да върви

„Аз работя и правителството работи... Само по-тежко е във война”
героизмът Му край няма. този на правителството Му също

„Видяхте какво се случва в Италия, в Испания, в Португалия, Ирландия, Гърция, Румъния. В тези условия ние спасихме държавата. Ние правим всичко възможно да намаляваме безработицата и това да се случва. Но повтарям в най-тежките условия. Ами ако ние имахме 3-4 милиарда излишъци като другите, къде щеше да има проблем в държавата? Никъде”
спасител е Той, спасител на нацията


В категории: Отблизо , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки