Ние сме готови за политическата битка, а вие?


Ние сме готови за политическата битка, а вие?
22 Декември 2012, Събота


2013 година е решаваща за спасяването на Отечеството

Автор: Стефан Солаков

Уважаеми читатели, ако този коментар, заедно с вестник „Десант“, са пред очите ви, това означава, че и този път сме прескочили трапа, а планетата Земя продължава да свети в броеницата на Млечния път.
Сега остава да помислим как да се спасим от пропастта на изгубените надежди за по-сносен човешки живот, където ни запокитиха шайката политически разбойници, узурпирали правото да говорят и управляват от името на народа.

В навечерието на Коледните празници и в края на 2012 г. ние, българите, една от най-древните и устойчиви нации на планетата, сме изправени пред тотално унищожение вследствие на престъпните действия на шепа неграмотни и некадърни люде, въобразили си, че са водачи и съдници на нашите съдби.
Голи, гладни, болни и манипулирани, нашите сънародници оцеляват единствено заради силния дух и крепкия български корен, съхранил племето на предците ни през мрачните векове на трагичната му история.

И днес, когато рефлексът на оцеляването трябваше да се преобрази в триумф на духовния и икономически растеж на древната българска нация, се намериха поредните родоотстъпници и чужди марионетки, тласкащи държавата към нова национална катастрофа.
И тъй като шило в торба не стои, нашите днешни политици решиха да изнесат вътрешния резил от тяхното некадърно управление навън, в чужбина, където „българското чудо“ се превръща в световна атракция на мрачния балкански хумор.

Провалени в собственото си отечество, дебилите на ГЕРБ излязоха и на световната арена, за да демонстрират любимите си маймунджулуци, с които вече три години и половина забавляват българското население.
В желанието си да блеснат като неустоими дипломати, врели и кипели в тайните ходове на външната политика, „меките китки“ в българското Външно министерство, водени от истеричната кокона Николай Младенов, тръгнаха на яростен щурм срещу съседна Македония.

След като повече от две десетилетия некадърници от всички партийни цветове проспаха реалните шансове за приобщаване на нашите македонски братя към изконната българска нация, войнствено настроени „гербери“ насочиха своите отровни пипала към нашите западни съседи с единствената интимна надежда, че с това безумно действие ще си върнат изчезналия електорат в навечерието на предстоящите парламентарни избори.

Българите обаче не са чак дотам изкукали, че да се хванат на измамната въдица, хвърлена от мошениците в кабинета „Борисов“. Вижте само как гласуваха феновете на „Биг Брадър“, избрали с мнозинство симпатичния македонец Никола, не само като победител в забавното шоу, но и като представител на една горда борческа общност от близки на нашия народ братя и братовчеди, страдащи не по-малко от нас от безумната грандомания на управляващите ги идиоти.

Днес, когато светът се променя не с дни, а с часове, и то буквално пред очите ни, благодарение на модерните информационни технологии, българската външна политика се нуждае от енергични професионалисти, беззаветно предани на националните идеали.
За съжаление поне засега тази отговорна мисия е в ръцете на безгръбначни чиновници, ослушващи се постоянно за инструкции от върховете на продажната власт, предала всички правомощия в ръцете на чужди и враждебни на държавата ни централи.

Докато мятаме отровни стрели по адрес на Скопие, угоднически си траем, когато уж „съюзническа“ Турция без никаква дипломатичност се гаври с нас на международните форуми. Как да разбираме мръсната турска атака срещу София по линия на Парламентарната асамблея на Съвета на Европа (ПАСЕ), където ръководената от турчин организация поиска „признаване правата на македонското и на помашкото малцинства в България, както и на техните езици“ - ни повече, ни по-малко!

Къде е коконата Младенов, за да реагира на тази нагла провокация на Анкара? Къде е и чутовният български юнак бате Бойко, свикнал да се зъби на крехките репортерки, но винаги липсващ от националната амбразура, когато срещу нея летят пропагандните стрели на фалшивите ни съюзници от НАТО или ЕС?
Преди дни сюрията безделници от „Дондуков“ 1 се изсипа в Атина на сладък лаф моабет с гръцкото правителство. Клакьорите на ГЕРБ в купените от властта медии побързаха да съобщят за гениалните идеи на Борисов и разпасаната му компания във връзка с някои балкански инициативи за стабилизиране на неспокойния регион.

Така и не научихме нещо повече за „тънките червени линии“, обсебили мозъка на нашата порнодипломация, но реалните резултати вече са налице.
Турция ни ругае при всяка удобна възможност, и то на високо външно политическо равнище; Гърция коварно разработва „помашкия проблем“ в нашите смесени райони; Македония ни намразва още повече заради предизборната злоба на „герберите“; Сърбия дипломатично мълчи, доволна от набутването на България в македонското блато; Румъния тактично изчаква да потънем окончателно в дипломатическите фекалии, произвеждани с тонове от ведомството на Ники „нежната душа“, за да ни забие след време отровния кинжал на своите претенции към т. нар. румънско малцинство у нас.

И на какво ви прилича всичко това? Не се ли връщаме 100 години назад, когато след победоносния поход на българската войска срещу османските поробители идва погромът след Междусъюзническата война, предизвикан от политически некадърници, подобни на тези, които управляват в днешно време.
В навечерието на 2013 г. сме изправени пред дилемата: Как да продължим нататък? Ще потъваме ли още по-дълбоко в миазмите на националното предателство или ще извисим снага като достойни наследници на славните ни прадеди?

Техните кости, погребани в свещената земя на майка България, ни задължават да спасим каквото е останало от достойнството и духа на вековната ни нация.
Ние, от партията на СКАТ, сме готови да се преборим с политическите чудовища, които се опитват да удушат и миналото, и бъдещето на нашия народ. Готови ли сте и вие? Това е въпросът!



В категории: Коментари , Горещи новини

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
pensioner
25.12.2012 14:27:42
0
0
Винаги готови!Но мисля че е вече време да се говори по-конкретно.За себе си мога да кажа че няма да гласувам за комунисти както и да се наричат:БСП,ГЕРБ,ДПС,Кунева и т.н.Но вие готови ли сте да изпълните със съдържание всяка дума от наименованието НФСБ?
1
Dino
25.12.2012 11:21:28
0
0
Az sam gotov,no s izbori ne stava.Triabva da se izpolzuvat drugi metodi.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки