Миличките, гледайте си работата!


Миличките, гледайте си работата!
14 Декември 2012, Петък


Преди седмица лидерите на пенсионерските организации поискаха среща с президента Росен Плевнелиев,


Автор: Десант

по време на която планираха да му връчат искане от името на над два милиона пенсионери да наложи вето на "Бюджет 2013" в частта за пенсиите.
Плевнелиев беше последната им надежда, че гласът им ще бъде чут, след като финансовият министър Симеон Дянков ги обрече на гладна смърт, а премиерът Бойко Борисов в прав текст им заяви, че ги наказва, задето години наред гласували за БСП.

Отговорът на Плевнелиев е не по-малко груб и неуважителен. „Уважаеми господа, във връзка с полученото предложение за приемане от държавния глава на делегация на Обединените пенсионерски съюзи на 13 декември 2012 г. ви уведомявам, че ангажиментите на президента не позволяват осъществяването на тази среща”, се казва в текста, подписан от шефа на Дирекция „Канцелария“ на президентството Лилиана Терзиева.

Без да посочи нова дата за среща, служителката на Плевнелиев препраща пенсионерите към приемната в сградата на институцията. От името на шефа си тя третира възрастните хора не като български граждани, а като досадни просители, които не са заслужили личното внимание на държавния глава.



В категории: Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки