Волен харчи като шейх в Париж


Волен харчи като шейх в Париж
В тузарсия “Льо Мюрис” отсядат арабски шейхове и петролни магнати
14 Декември 2012, Петък


Докато поддръжниците на „Атака“ живеят в лишения, техният лидер и депутатката му Деница ползват партийната субсидия за луксозни прищевки

Автор: Светлана Николова

Сигурно се намират наивни поддръжници на „Атака“, които още вярват, че техният лидер Волен Сидеров е истински патриот, потънал в грижи за бедния онеправдан български народ. Те със сигурност обаче не са от близкото му обкръжение, не гледат телевизия, нито пък четат вестници. Защото иначе не биха му простили най-противното престъпление - да краде от тяхната вяра.

Слухове, че Сидеров живее като плейбой и че харчи от партийните пари за лукс, който членската му маса не е сънувала, пълнят новинарските хроники от три години насам. Появиха се и конкретни обвинения от бивши негови съратници, че държавната субсидия отивала за скъпата издръжка на младата му приятелка депутатката Деница Гаджева. Няколко сигнала за злоупотреби със средства от партийната каса пък отлежават в прокуратурата и най-вероятно магистратите няма да се сетят за тях до края на мандата на 41-то Народно събрание.

Докато хората в черни тоги се ослушват, разследване на телевизия СКАТ буквално взриви националния ефир на 12 декември вечерта. Журналисти от медията изнесоха потресаващи факти за „националиста“ с две лица Волен Сидеров.
Тези, които го изстреляха в парламента през 2009 г., сигурно са били шокирани да разберат, че атакист номер едно е пръснал колосална сума, за да прекара с приятелката си 6 нощи в столицата на любовта Париж, от 28 ноември до 4 декември.
Двойката се настанила в луксозния хотел „Льо Мюрис" - любимо място за арабски шейхове и петролни магнати, в апартамент с изглед към Айфеловата кула.

От фактурите за престоя, с които „Десант“ също разполага, става видно, че само за  една нощувка двамата депутати са броили по 1100 евро. Общата сума за плащане, отразена във финансовия документ, обаче не е 6 600, а 14 808 евро.
Откъде идва огромната разлика става ясно при по-внимателен прочит на отделните графи във фактурата, описващи допълнителни услуги, които са ползвали тези двама български политици.

График на една разгулна разходка
Най-малко разбивки във въпросната фактура (освен оригинала на английски и френски, поместваме и факсимиле на документа в превод на български) има на датата 28 ноември, когато Сидеров и Гаджева са се настанявали.
Прави впечатление обаче, че още с влизането си в апартамента, двамата са поискали незабавно „почистване“. За сумата от 700 евро!
Тази странна услуга „незабавно почистване“ явно е била твърде хубава, защото атакистите са си я поръчвали всеки ден, а на 2 декември – и два пъти!

Скъпите хотелски вериги по света имат практика с подобни завоалирани термини да таксуват всъщност сексуални услуги, за да не компрометират гостите си, обясни хотелиерът от Несебър Веселин Налбантов. По негово мнение, 700 евро е твърде висока цена дори за най-елитните проститутки, но пък е достатъчна за организирането на цяла оргия. Налбантов не се ангажира да твърди със сигурност дали в хотел „Льо Мюрис“ има и такава опция и обясни пред наш репортер, че ще му трябва малко време да проучи за какво още биха могли да се фактурират по този начин тези солени такси.

На 29 ноември към обичайното „почистване“ виждаме, че гостите са ползвали рум сървис за закуска и за обяд. Явно са били уморени от среднощното чистене и не им се е излизало от хотела. Двете похапвания са на обща стойност 140 евро, горе-долу колкото една прилична пенсийка в България. Още 102 евро са отишли за допълнителни напитки, ползвани от минибара в апартамента. Разбира се, и 24 евро за интернет.
След разточителното пийване и хапване на втория ден, на 30 ноември двойката го дава вече по-скромно. Малък обяд за 112 евро, „почистване“ за 700 и интернет за 24.

1 декември, ден за глезотии. За отскок – напитки от бара в хотела и минибара в стаята на общата стойност 157 евро, „малък обяд“ в леглото за 114 евро и един много голям обяд в ресторант „Ле Дали“ за 332 евро. А, да, и „почистване“ за 700, след което – забавления в интернет. А може и едновременно.
2 декември, денят за голямото чистете. Два пъти по 700 евро. Освен останалите обичайни угодийки, във фактурата е вписана нова „медийна услуга“ за 27 евро.

3 декември, ден за „трансфери“. Програмата е обичайната – пийване, разточителен обяд в „Ле Дали“, по-малки обяди в стаята, задължителното почистване и един „трансфер“ за 1 720 евро. Което в превод за гладния народ, чиито пари пилее Сидеров, ще рече, че депутатът и приятелката му са ползвали лимузина за, примерно, нощна разходка из столицата на Франция.
4 декември, заминаване. Явно „националистите“ е трябвало да освободят стаята много рано, та е нямало време и за едно малко почистване. На за сметка на това пък двамата са платили 306 евро за автомобил под наем, който да ги откара до летището.

Вместо предистория

Ден, преди да се отдадат на екзотични приключения в Париж, Волен Сидеров се снима за спомен в Кюстендил със свои фенове. Лидерът на „Атака“ намина да си нагледа оределия електорат, но най-вече, за да представи новата си книга „Основи на българизма“. В която едва ли ще има глава „...и начин на злоупотреба с патриотизма“.

За финал на водевила
Това е част от клеветническата кампания на СКАТ срещу мен, така Волен Сидеров отговори на въпроса на репортер на телевизията, откъде има пари, за да плати близо 30 000 лева само за хотелската стая по време на 6-дневния си престой в Париж. Глупости, това е гнусна лъжа, каза пък депутатът от "Атака" Десислав Чуколов. Деница Гаджева пък налетя на телевизионния екип с контравъпрос: "Защо работите срещу обединението на националистите?" (!), явно изживявайки се като националистка.
Разследването на СКАТ даде повод на бивши атакисти да припомнят привичките на Сидеров (откакто е депутат) да пуши пури за по 120 лева и да подбира само 5-звездни хотели по време на обиколките си из страната за подмамване на членска маса.

Както и още един скандал, който гръмна през март т.г., когато Волен Сидеров беше обвинен от Ивайло Минов, Станислав Йорданов и Мартин Мартинов в сигнал до прокуратурата, че са ощетени като служители на националистическата партия.
Засегнатите представиха тогава пред репортер документ с погасителния план на Деница Гаджева. Тя трябвало да изплати 612 000 лева по кредит, по който внесла първоначално 50 000 лева. За 35 години била длъжна да покрие лихви в размер на 200 000 евро, а не разполагала с нормален доход за това. Апартаментът й бил ипотекиран, но любовницата на Сидеров не се появявала редовно в Народното събрание. Всеки ден отсъствие от парламента струвал по 140 лева, които са спирани от заплата от 2 600 лева.

Деница Гаджева трябвало да внася на месец по 1500 лева, а била третата по неявявания в списъка на депутатите, които пренебрегват задълженията си в Парламента.



Превод на хотелската фактура от престоя на Сидеров в Париж Превод на хотелската фактура от престоя на Сидеров в Париж Оригиналната фактура за минибара, писна допълнително Фактурата с всички услуги по дни (стр. 1) (стр. 2) (стр. 3) (стр. 4) За пред електората си обаче Сидеров играе ролята на “човек от народа” Това е може би най-почистваната стая в Париж. Шест пъти за общо 42 000 евро Банята в апартамента на българския депутат в парижкия хотел Волен и Деница са се радвали на тази гледка към Айфеловата кула по време на “малките обяди” и дългото “почистване”

В категории: Здраве , Горещи новини

15
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
15
Samuel
17.06.2014 05:57:42
0
0
Fiallny! This is just what I was looking for.
14
pf
29.04.2013 17:18:55
0
1
>Проверявай, не се доверявай!

То това хубаво като идея, ама като проверяваш, не е зле да не си пълен идиот. Очевидно е, че снимките ще са обработени с някакъв софтуер, който ще остави следа. Това съвсем не означава, че са изфабрикувани.
Особено смешно изглежда пък да са изфабрикувани толкова достоверно изглеждащи фактури от толкова очевидно неграмотни хора, като авторката на статията. Някак си не изглежда много вероятно да сложиш във фактурата нещо като "upselling", който после неграмотно да преведеш като "почистване", и да интерпретираш като доказателство за секс оргии. Upselling просто означава, че Сидеров е избрал по-скъпа стая в момента, в който се е регистрирал. По-скъпа със 700 евро. Щото е тежък пич [lol]
13
dacarfiol
24.04.2013 12:53:50
0
0
Дреме ми на сидера за Волен и неговите похождения, но че това си е менте, няма съмнение.
Можете да погледнете снимките от "факсимилетата" с който и да е редактор и ще видите в EXIF инфото


Software - Adobe Photoshop CS4 Windows
DateTime - 2012:12:14 10:39:49

Ясно е къде е правена, ясно е и кога...
Проверявай, не се доверявай!


12
Дани
25.03.2013 12:38:03
0
0
СКАТ не се спряха да фабрикуват клевети срещу Волен. Дали е на принципа "Стани за да седна" или им плащат здраво... можем само да гадаем.
Осъденият за лъжи Касабов пак хвърля клевети по АТАКА

Адвокатското дружество „Георгиев, Тодоров и Ко“ разобличиха измама на СКАТ

Клеветникът Валентин Касабов очаква своята втора присъда за помията, която излива по АТАКА.



Волен Сидеров за пореден път изправя на подсъдимата скамейка клеветник от СКАТ. И за пореден път това е водещият на предаването „Паралакс“ по кабеларката Валентин Касабов. Рецидивистът, който вече отнесе присъда за обиди и клевети по адрес на лидера на АТАКА, продължава да плюе по единствената националистическа партия и нейния лидер дори с цената на фалшификации и откровени доноси. Това стана ясно от тиражирана на 12 декември от кабеларката клевета за посещение на Волен Сидеров в Париж. Според внушението Сидеров е бил там заедно с депутата на АТАКА Деница Гаджева, като двамата отседнали в „ултраскъпия хотел „Ле Морис“. Валентин Касабов дори „аргументира“ клеветата си с „документи“, които бил получил от администрацията на иначе 5-звездния хотел?! По повод поредната клеветническа кампания на СКАТ Волен Сидеров е оторизирал адвокатско дружество „Георгиев, Тодоров и Ко“ да води официална кореспонденция с цитирания хотел в Париж. В отговор на запитване от адвокатите на Волен Сидеров представител на хотела е уведомил, че са получили искания за предоставяне на информация относно някаква размахвана фактура за гостуване в хотела на името на Волен Сидеров.
Какво се оказа обаче? „Искането е отправено от очевидно фалшифициран имейл адрес в abv.bg, който съдържа грешно изписана на английски език на думата „парламент“ и фамилното име на г-н Сидеров. Адресът явно е създаден специално с цел да се осъществи кореспонденция с хотел „Ле Морис“ от лице, неправомерно представящо се за г-н Волен Сидеров“, четем в становището на юристите. И още: „Представителят на хотела заявява, че са получени и още искания, „но не сме им отговорили“. За отправяне на исканията са използвани и други фалшиви имейл адреси, например tzvetchr@hotmail.com. Всичко това представлява измамна схема, целяща да възбуди и създаде заблуждение и с това да причини вреди и да накърни доброто име на г-н Сидеров. В своя отговор представителят на хотел „Ле Морис“ заявява, че „изключително съжалява във връзка с приложената измамна схема“, пишат още адвокатите, ангажирани с клеветите на СКАТ.
http://www.vestnikataka.bg/2012/12/%D0%BE%D1%81%D1%8A%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%B7%D0%B0-%D0%BB%D1%8A%D0%B6%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D1%81%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D0%B2-%D0%BF%D0%B0%D0%BA-%D1%85%D0%B2%D1%8A%D1%80%D0%BB%D1%8F-%D0%BA/
11
А него кой го лансира
16.01.2013 12:00:53
1
0
Голямо разследване, голяма работа! Остава само да ни припомните кой лансира Сидеров на сцената на политиката, на коя телевизия 9 от 10 предавания и бяха свързани с Атака и така нататък. После Касабов, Симеонов и Енчев могат ритуално да си посипят главите с пепел. [bouncing]
10
немил-недраг
19.12.2012 14:15:35
0
0
Нещо не чух по тв Алфа да кажат точно в кой момент ще дадат под съд СКАТ и КАСАБОВ!Наместо това брадатата курва Чукалов писка сърцеръздирателно Валери Симеонов и компания работели против национализма.А нговият началник си развява байрака по Франция с тъпата си курва...Айде господа атакисти,да чуем точно в кой ден и час ще дадете под съд СКАТ?!Нали се сещате,заблудени атакистчета,че тогава пред съда ще се разбере напускали ли са белият плъх и смръдлата България,и какво точно са правили и "чистили" в гъзарския хотел!Да ама Чукалов една приказка не каза за съд,сигурно щото така ще работят против разединяването на национализма - като не съдят СКАТ,ХАХАХАХАХАХАХ!!!!!
9
писател от ПГУ
16.12.2012 17:04:12
0
1
Прочетох внимателно материала и като му направих анализ установих следните факти.Първо агентите от моето управление нищо ново не могат да измислят освен да плашат електората с някакви огромни суми които Сидеров е похарчил.Телевизия на партия АТАКА има около 40-45 души персонал,вестника на АТАКА има 10-14 души персонал,в апарата на партията работят още около 50 човека.Като имам телевизия която е качена на четири сателита и още към стотина кабеларки то затова са необходими минимум към 300000-350000 хиляди лева на месец и то без да плащат наемите за помещенията които заемат.Субсидията на партията след като останаха 10 човека е 170000 на месец.Достигнах до следния извод а тое че Сидеров е един от олигарсите или е бандит и е от тези дето грабят банките или е свързан с ДДС измамите.А може би не е зле Цветан Цветанов да го разследва за участие в вноса на цигари или наркотици а защо не и в износа на бели робини.По тази тема не е зле Касабов да направи едно разследване.Дерзайте дебили от СКАТ пишете оше по тази тема а Велизар да направи поне сто предавания.[hot]
8
Пенсионер
16.12.2012 15:45:51
1
0
Що за идиот трябва да си ,за да оправдаваш подобно поведение като това на тоя разгонен бисексуален дебил с мека пишка ?Вие наред ли сте ,с чии пари си прави скъпите оргии давате ли си сметка ?Това са моите и вашите пари ,дето отиват при нереализирани неспособни да се занимават с нищо друго измислени политици ,при това бедни като въшки .Видяла жабата ,че подковават коня и дигнала и тя крака ...С парите на народа !
Всички в парламента са един дол дренки ,но тоя дебил е най-противен ,защото лъже най-бедните и най-окаяните !
7
Очаквам коментара ми да бъде и
16.12.2012 13:01:31
0
0
Нормално мислещият и непредубеден гражданин си задава въпроса що за елитен и скъп хотел е този, който с лека ръка дава информация за гостите си. От телевизията твърдят, че в този хотел почиват шефове на банки, петролни магнати и много, много богати хора. Вероятно тези богаташи предпочитат хотела и заради неговата дискретност.

Какво би се случило на служителите в хотела ако изнесат такава вътрешна информация за петролен магнат, избрал техния хотел.

Вие наред ли сте? Как може само чрез 1 обаждане или писане на имейл да ви дадат толкова подробна информация , какво е правил в хотела(ако изобщо е бил) , колко и за какво е харчил и т.н.
Да сте чували , че име нещо като ЗАКОН ЗА ЛИЧНИТЕ ДАННИ И ИНФОРМАЦИЯ ??
6
Вуйчо от село
16.12.2012 03:31:58
0
0
Не мога да разбера откъде е тази завист.Докато вие се занимавате с една кабеларка,Волен решава велики държавни дела.Цялата държава му е главата,трябва да се усамоти,да мисли,а къде по добре от Париж.Вярно,похарчил някой друг лев,но не може да отиде в третокласен хотел,там явно мисълта върви бавно.Пък за Деничка си е много прав.Има една народна поговорка-"По добре да ядеш агне с приятели,отколкото дърта овца сам".Изглежда май му завиждате.[magician]
5
РАДО
14.12.2012 18:22:55
0
0
Драги списатели от СКАТ защо лъжете като дърти мангали и не защото сте измислили някаква фактура като членската книжка на лицето Софийнски,а защото накрая сте прибавяли едни имена за по голяма достоверност.Тези лица си изпяха песента по БТВ и сега като няма мънита може да им подарите нещо за Коледа.АМИН.
4
РАДО
14.12.2012 18:22:48
0
0
Драги списатели от СКАТ защо лъжете като дърти мангали и не защото сте измислили някаква фактура като членската книжка на лицето Софийнски,а защото накрая сте прибавяли едни имена за по голяма достоверност.Тези лица си изпяха песента по БТВ и сега като няма мънита може да им подарите нещо за Коледа.АМИН.
3
Атака!
14.12.2012 13:16:24
0
0
Не вярвам на тези скалъпени фактури и мижави доказателства. Волен не е такъв човек и това са само интриги за да се злепостави неопетненото му име. САМО АТАКААААА!!! Такива фактури мога да си изфабрикувам и аз за 10 минути. УУУУУУ!!! Продажници на България! Само Атака! ПОБЕДА!!!
2
андрешко
14.12.2012 12:03:44
0
0
болен се оказа един смрадлив боклук,хубаво е ,че има кой да му изкара кирливите ризи наяве.лошото е,че се пише по интернет новинарски сайтове.по вестниците нищо,даже по "жълтите",явно "безрезервната подкрепа",все още носи бонуси...
1
John Smith
14.12.2012 11:58:43
0
0
Имал - дал , какво толку ? Да пропомним ли как плащахте на Гоце да ходи на лов или на една шайка от кликата да си летят с правителствения самолет по курорти, Сен Тропе , където лично съм ги виждал или Бистришките тигри или червената номенклатура преди 10 ..Жени Живкова ходеше на море в Гърция с 200 000 $ за седмица, докато, вие помияри дето сега лаете, си броехте стотинките и се чудехте дали може да си заведете жените на Ахтопол , ами Костов и обкръжение да не са харчили по-малко ? Ами сегашните глупчовци да не мислите ,че си плащат масрафите сами , ами Кунева - Пръмова още като кадър на ДС от Габонската афера харчи 100 пъти повече ВАШИТЕ пари и не и дреме на оная работа. Казва си - щом има глупаци да ми плащат ще си развявам пичката където си поискам. И изведнъж се хванахте за Волен , много ясно,че и той е същия като тях, какво очаквахте овце глупави ? Докато глупаците на тази територия преобладават като мнозинство е нормално да има тарикати, които ще се възползват от глупостта ви. Я спрете да плащате данъци и ще видим тогава дали ще си купуват нови коли всяка година или кой знае там какви придобивки. Някой ще ми каже ли един политик, който е направил нещо добро за всички българи в последните 23 години ? Веднага ще го оборя. Политическата мафия защитава само корпоративни и чужди интереси и нито един ваш, бедняци глупави, защото вие им го позволявате плащайки им да ви оправят отзад. Крачките са много прости 1. Спиране плащането на данъци и такси , освен един нормален данък за функционирането на държавата и то минимален. Свиване драстично на държавната администрация. Създаване на електронно правителство, което може да се контролира от много хора с цел да с е избегне лично облагодетелстване. Промяна на съдебната система и наказание за всичко до един на тия , които ви доведоха до това положение. И разбира се излизане от ЕС , защото на практика сега ви управляват юдео-масонските бюрократи от лондон, вашингтон, париж, рим и брюксел. Ако не вземете жалките си животи в собствените си ръце то вие си заслужавате да бъдете претопени и да изчезнете от лицето на Земята.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки