Балкански гангстер в Белия дом


Балкански гангстер в Белия дом
08 Декември 2012, Събота


Напънала се планината и родила мишка – възможно най-ласкавият коментар за срещата Борисов-Обама

Автор: Стефан Солаков

Вашингтон преживя събитие, което трудно се забравя. Нападнат бе от тумба правителствени веселяци от балканска България, станала прочута напоследък с най-бедните граждани в Европа. Нейният финансов министър Симеон Дянков само за 40 месеца унищожи и малкото надежди на своите сънародници, че някога ще заживеят нормално и няма да умират от глад и болести следствие на американския икономически модел, изпратен на София като подарък от Световната банка, заедно с „бонуса“ Брад Пит – кодираното название на най-новия българоубиец Дянков.

Съединените щати за втори път тази година са обект на атака от извънземни нашественици от българското племе ГЕРБ.
Всички помним агресивния десант на Роско Боско Плевенлийски, който събуди посред нощ милиардера Бил Гейтс, за да му разкаже за болезнените си видения, изпълнени с някакви клъстъри (гроздове) и други подобни натрапчиви композиции в явно увреденото съзнание на новоизбрания български президент.

Апогеят на неговата безподобна възбуда удари в небето, когато лично владетелят на планетата Барак Обама се ръкувал с него и дори го потупал по рамото. Според очевидци всъщност американският президент се опитал да подпре своя български колега преди оня да припадне и да се срути от вълнение в нозете му.

В сравнение със своето протеже Плевнелиев, премиерът Борисов го даде много по-кротко при посещението си във Вашингтон. Въпреки тържествените фанфари на придворните новинари, изражението на бате Бойко бе подчертано мъченическо.
Преизбраният президент на САЩ също не изглеждаше особено щастлив от българската визита. И най-загубеният психолог веднага би усетил, че зад дипломатическите локуми, разтягани край камината в Овалния кабинет, се крие напрежението и взаимното недоволство от завършилите двустранни разговори.

Истината блесна няколко часа по-късно, когато събитията се преместиха от Овалния в „оралния“ кабинет на телевизионния гигант Си Ен Ен. Където срещу огромна сума, платена от българския данъкоплатци за наемането на специално интерконтинентално студио, българският премиер бе ритуално облизан от възторжена репортерка, старателно обучена от царя на политическото фелацио Николай Бареков.
Пред захилената до уши журналистка  нашенският Винету си призна, че на практика е привикан в Белия дом, за да докладва относно настроенията в ЕС и европейските централи на НАТО в навечерието на важните събития, които се очакват в Близкия изток.

Вече е ясно, че европейците в Брюксел, за разлика от безгръбначната външна политика на България, изразяват остро недоволство от действията на Израел срещу палестинската общност.
Със своето безумно гласуване в ООН срещу интересите на Палестина, България се присъедини към презряното малцинство от ретроградни военнолюбци, предвождано от САЩ и Израел, си спечели омразата на най-малко стотина държави, които претендират за справедливо решение на брадясалите близкоизточни проблеми.

Подведен от шантонерската усмивка на жрицата за специални услуги на ТВ7, бате Бойко за малко да забрави за своя политически дразнител Станишев, но навреме се опомни и в типичния си стил изтърси височайшата глупост за нежеланието на Вашингтон да контактува с неговия „червен“ съперник.
Слабата памет на Борисов явно го подведе, за да забрави той най-величавия подвиг на бате Серго, успял навремето да докара в София цял американски президент, при това доста изгладнял, защото непрекъснато питаше околните кога ще му сервират обяда.

Именно Джордж Буш, този колоритен водач на Съединените щати, тогава нарече социалистическия премиер на България „мистър Клийн“ (Чистака), което бе възприето от анализаторите като намек за неучастието на Станишев в масовото разграбване на българската държава.

Днес неговият наследник Борисов прави всичко възможно, за да опровергае американската оценка за безкористното управление на социалистите. Силно го дразни факта, че въпреки лицемерните хвалби на наши и чужди клакьори, тъмното му минало на обикновен гангстер от подземията на българския криминален преход го преследва неумолимо и му пречи да се зарадва искрено, когато новите господари във Вашингтон любезно го лъжат, че е един от влиятелните политически лидери в днешния свят.

В суматохата около посещението на премиера във Вашингтон малцина забелязаха откровената изповед на един от негласните спонсори на ПП ГЕРБ и на нейния върховен предводител.
Николай Вълканов, собственик на „Минстрой холдинг“ и носител на титлата „Мистър Икономика 2012“, в непринуден разговор по една ефирна телевизия разкри някои от тайните връзки на политико-икономическата мафия в днешна България.
Тази интересна персона помним като един от мозъците на компанията „Мултигруп“, обявена за най-силната мафиотска организация в годините на прехода.

Днес господин Вълканов е крупен бизнесмен, силно обичан от правителството, заради безценните услуги около потушаване миньорските бунтове в Родопите, както и на работническите вълнения в ОЦК „Кърджали“.
Понесен от милионите на този балкански Крез, премиерът Борисов се яви като небесен спасител за изхвърлените от работа нещастници, напразно очакващи помощ от терминатора Дянков.
В телевизионното си интервю „мистър икономика“ Вълканов разказа за прословутия хонорар, изплатен лично от него на новоизлюпения хидроинженер Ахмед Доган, оплюван постоянно от Бойко Борисов, заради разхитения милиард около язовир „Цанков камък“.

Най-неочаквано бе изплюто камъчето за истинските „заслуги“ на Доган в търговията с националните ресурси на нашата страна. Огромният хонорар (1 милион лева), изплатен от Вълканов на лидера на ДПС, бил възнаграждение за „язовир Тунджа“ - изключително важен проект за Република Турция, който рано или късно щял да бъде осъществен според най-новия „мистър икономика“ и бивш съветник на застреляния мафиот Илия Павлов.

Виждате, уважаеми читатели, „тънките червени линии“, свързващи икономическата мафия у нас с политическите ръководители на обрулена България. После не се чудете защо премиерът Борисов ви лъже в очите, че защитава интересите на управляваната от него държава, а в същото време мишкува зад кулисите на изтупаната в бизнескостюми нашенска престъпност.

Свързващи звена, като споменатия Вълканов, плащат и на Доган, за да ни пробута икономическите мераци на новите османци в Анкара, както и на Борисов, за да се измъкне от дълбокия социален батак, в който бе потопено нашето Отечество.
Въпреки че е началник на най-информираните тайни служби в света, Барак Обама едва ли е наясно с пълния обем на престъпната дейност във висшите държавни ешелони на далечна България.

Посланикът-шут Уорлик, който доскоро забавляваше българската общественост, съзнателно крадеше привлекателен образ за управляващите ни мафиоти в унисон с указанията на ЦРУ „да побутва премиера Борисов в правилната посока“.
Затова и личната среща между новия стар американски президент и властелина на държавната престъпност в България беше поредният сондаж на чичо Сам как да използва най-рационално тъмните балкански субекти за бъдещите си кроежи по отношение на все още непокорните мишени в съвременния свят.

Формулата „кучи синове, но наши“, която САЩ използват за наркобарони като Нориега, поставени от ЦРУ начело на държави от Латинска Америка, по всичко личи е напълно приложима и за нашите географски ширини.
„Я да видим какво лошо ще напишете сега, след тези хвалби на Обама“, озъби се нашият любим премиер на подмокрените от възторг репортерки, наобиколили го в залата за пресконференции на Белия дом.
Ето че, уплашени от неговата любезна провокация, му посветихме може би най-ласкавия редакционен коментар за „историческата“ среща с Барак Обама.



В категории: Коментари , Горещи новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
kapitana graf petko vojvoda
09.12.2012 04:49:53
0
0
za opasvane na vatreshnia red njakoj pat i podobni ,,,gangsteri ,,, varshat rabota.no na gangsterite im lipsva politisheska prosorlivost i uset.
balgaria e podatliva na vatreshni nesigurnosti naj mnogo ot vasmoshni greshki na gangsteri taj kato edna shat ot turskoto malzinstvo shivushto ili shivjalo v balgaria e podatlivo na turska antibalgarska politika kojato ne e javno nasoshena protiv balgaria a dobre zavoalirana i taj kato vseki 8 mi v balgaria e s turski proishod i povesheto ot tjah govorjat turski po dobre i ot njakoi balgari e trudno da se kontrolirat misli.pomisli,simpatii,a na bednite turzi problemite sa kato na bednite balgari. zatova i da njama ljubov meshdu balgari i turzi e dobre da ima vsaimno zashitane na interesite kato meshdu sagrashdani,kakto bi trjabvalo da bade meshdu balgari i balgari za primer mogat da slushat otnosheniata meshdu okolo 20 miliona kurdi i okolo 60 miliona turzi shivushti v turzia i isvan turzia i drugi strani s malzinstva kato rusia,ispania,evropejski sajus i drugi.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки