И в Самоков гласуват доверие на Националния фронт


И в Самоков гласуват доверие на Националния фронт
Дългогодишният учител Николай Христов оглави общинската структура на НФСБ в Самоков
23 Ноември 2012, Петък


Под мотото „Единствената политическа сила, която мисли за българския народ и чиято цел е да избави хората от мизерията“,


Автор: Десант

партия „Национален фронт за спасение на България“ учреди  свое представителство и в Самоков.
Множество будни българи от града, разположен в живописната котловина, заобиколена от Рила, Витоша, Плана, Верила и Ихтиманската Средна гора, се стекоха в сряда, 21 ноември, в залата на Младежкия дом.

Сред хората, дошли тук, за да изразят своята подкрепа за патриотичната кауза, имаше и много жители на околните населени места. Всички те бяха приветствани от съпредседателя на НФСБ Данчо Хаджиев, регионалния координатор за Софийска област Силвия Трендафилова и водещия на предаването „Ранни вести“ по телевизия СКАТ Венцислав Тоцев.

Присъстващите на учредителното събрание споделиха, че опасностите, които грозят Самоков и региона, са бързото разрастване на тукашното циганско население и най-вече опитите за неговото ислямизиране. Проблемите в здравеопазването, образованието, унищожаването на горите и съсипването на екологичното равновесие също не са чужди на този красив български град с древно и героично минало, славил се някога като голям икономически и културен център.

Самоковци избраха за председател на общинската организация на партията на СКАТ дългогодишния учител Николай Христов. „През последните 23 години българите бяха разочаровани и лъгани неведнъж. Затова съм убеден, че Националният фронт се появява тъкмо навреме, за да спаси Родината и да обедини всички, които милеят за нея“, заяви той пред съгражданите си.
Негова дясна ръка ще е Ана Желева, на която самоковските патриоти гласуваха доверие да бъде секретар на местната структура. Тя бе категорична: „Нашият народ никога не живял при такъв режим като този на ГЕРБ. Младите бягат да слугуват в чужбина, защото образованието се съсипва от властта. А без него българската нация ще изчезне“.

„На тази среща се разбра за пореден път какво огромно недоволство от управлението на ГЕРБ се е натрупало в обществото. Хората от Самоков обаче показаха своята твърда решимост за промени“ – обобщи своите впечатления от настроенията в залата съпредеседателят на Националния фронт Данчо Хаджиев.



Новоизбраният секретар на местната организация Ана Желева е категорична, че ако не настъпят промени, нацията ни е обречена

В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки