Седмичен хороскоп


23 Ноември 2012, Петък


23-29 ноември 2012


Овен Трудна седмица ще имат мъжете, родени под знака на Овен. За някои от вас ще се върнат стари проблеми и конфликти за разрешаване, за други нещата просто ще бъдат в застой. Дамите да внимават с покупките. Едно недоглеждане или предоверяване ще ви струва излишни разходи и нерви. Очаквайте новини от деца и млади хора, които не живеят с вас, новини, свързани с техния личен живот или уреждане на подробности относно бъдещите декемврийски празници.

Телец Време за романтика, срещи и забавления. Съдбата ще ви среща с интересни и приятни хора. Ще има за какво да мислите, и то с приятно чувство за хубавите неща в живота. Ще имате неприятности, свързани с пари, които трябвва да получите. Излишни формалности, разтакаване по инстанции и други спънки и пречки, които ще ви поизнервят.

Близнаци Успешна седмица за дома и семейството ви. Ще имате успехи, на които да се радвате и поводи, които да ви събират с близките хора. За някои ще бъде начало на съвместен живот, годеж или сватба. Притесненията ви могат да бъдат предимно от финансов характер и да доведат до конфликти или напрежение в отношенията ви. Опитайте се да планирате някои разходи.

Рак Неочаквани събития на работното място ще има при дамите. Ще има представители на знака, които ще пътуват на кратки или по-дълги разстояния, с различни цели, но за каквото и да тръгвате на път, ще имате успех и вероятно той ще е свързан с бъдеща благоприятна промяна в живота ви. Понякога ще срещате отпор от страна на хора със сложен или опърничав характер, независимо дали са роднини, колеги или познати. Не изпадайте в паника, а търсете изглаждането на противоречията и конфликтите.

Лъв Трудна ще бъде седмицата за мъжете. Все нещо ще възниква като проблем край вас и все за нещо няма да сте удовлетворени или спокойни. Усмивката ще бяга често от лицето ви през тези дни. Хубавите събития ще са свързани с едни по-стабилни доходи или получаване на по-високо заплащане, връщане на заеми от страна на приятели, неочаквани пари и др.

Дева Тревогите в дома ви през тази седмица ще са предимно на емоционална основа. Необмислено казана дума може да нарани близък човек и да доведе до безкрайни извинения и обяснения, с които да пропилеете ценно време и излишни емоции. Финансово бъдете предпазливи в неща, свързани с плащания или вземания на пари. Неочаквайте много, но и не бъдете песимисти.

Везни Неочаквани гости, покани и срещи носи седмицата за представителите на знака Везни. Няма да ви е скучно и трудно ще намирате време за самите себе си. Много динамика, движение и по-голяма ангажираност от обикновеното. Младите дами ще имат важна седмица поради много причини и всички те ще са свързани с една бъдеща промяна в живота им.

Скорпион Една хубава седмица се очертава за представителите на Скорпион. И мъжете, и жените ще имат своите радостни моменти в нея, поводи за удовлетворение, гордост или задоволство. С извeстно закъснение ще се зарадвате на един професионален успех. Хубавите неща наистина стават бавно, защото се нуждаят от повече време. Гости от път или пътуване с цел гостуване се очертава пред голяма част от представителите на знака.

Стрелец Силна и успешна седмица ще имат дамите. От вас зависи дали ще използвате максимално даващите ви се възможности или ще прекарате дните си в леност. Някои неща дълго време няма да ви се случат отново. Финансово като цяло ще имате стабилна седмица, освен ако вие самите не се излъжете или заблудите в нещо. Пазете сами себе си от илюзии и по-големи, нереални очаквания. Избягвайте да давате лични вещи на други хора, било то и на ваши близки приятели, защото има опасност от инцидент, който ще създаде напрежение в отношенията ви.

Козирог Изненадите в дома ви ще идват една по една. По един начин ще планирате нещата си за деня или за следващия ден, а после нещата ще се променят. Винаги ще възникват ситуации, които ще носят някакви изменения след себе си. Мъжете ще имат интересни преживявания – новини, свързани с бъдещо бащинство, личен празник на дете и др. Седмицата не е особено благоприятна за пътуване по работа, тъй като са възможни различни спънки и пречки, които да осуетят целта на вашето пътуване и да го направят безполезно.

Водолей Дамите Водолей ще имат срещи с различни хора, които са със сериозни проблеми в личен или професионален план и които ще се нуждаят от помощ или от съвет. В любовта са възможни недоразумения, поводи за ревност или съмнения, които да създадат напрежение в отношенията ви и натрупване на излишни негативни емоции. Финансово нещата ще са стабилни благодарение на вашата работа или ангажиментите на останалите членове на семейството ви.

Риби Мъжете Риби ще са подтиснати емоционално тази седмица, независимо дали за това ще има конкретен повод или не. Ще сте склонни да виждате нещата само oткъм лошата им, негативна страна и ще ви бъде трудно да контролирате емоциите си. Бъдете предпазливи с новите хора, не винаги и не всеки е с добри намерения спрямо вас. Нещо от миналото, което е било загадка за вас, сега ще има възможност да се изясни.



В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки