Майка на фолк дива праща бели роби в Чехия


Майка на фолк дива праща бели роби в Чехия
Женя Гайдарова
19 Ноември 2012, Понеделник


Родителката на Деси Слава подмамила на гурбет няколко млади пловдивчани с обещания за голяма заплата и безплатна квартира

Автор: Камен Христов

Петима млади мъже от Пловдив неотдавна безславно се завърнаха от Прага, закъдето отпътуваха само ден по-рано, подмамени от съблазнителни възможности за работа в чешката столица. Те им били гарантирани от майката на известната фолк певица ДесиСлава – Женя Гайдарова. „Обеща ни 800 евро заплата чисто, отделно квартира и безплатен транспорт до завода, но се оказа, че няма нищо вярно”, разказват младежите, с чиито имена разполагаме в редакцията.

Историята започва преди дни, когато Женя предложила работа на момчетата, някои от които били завършили гимназия това лято. Тя им обяснила, че може да им уреди места в завод на „Данон”, в месокомбинат, пекарна, металургичен завод, шоколадова фабрика, фирма за почистване или склад за плодове и зеленчуци като заварчици, строители, камериери или като обикновени работници. Нейният майчински съвет бил  да почнат работа в пекарната, „за да са на топличко”, но впоследствие се оказало, че там търсят само жени.

За себе си госпожата поискала 50 евро, обяснявайки им, че тези пари ги пращала в Прага и с тях ортаците й „резервирали” за срок от 7 дни свободното работно място. Билетите естествено били за сметка на пътуващите, а още 150 евро трябвало да се дадат като комисиона за агенцията, която родителите на момчетата и до ден днешен не знаят нито как се казва, нито дали изобщо съществува. Но Гайдарова упорито твърди, че я има на белия свят и тъкмо тя била сключила договори с „всички тези работодатели” в Чехия.

Оказва се, че „агенцията” е всъщност на българин, който се представил на нашите момчета като Иван Иванов. „В Прага на гарата ни посрещна една жена, която ни заведе при този  Иван.
Мъжът изглеждаше много съмнителен – целият в белези, и всички се питахме от какво ли са му. Качихме се на метрото, минахме няколко спирки. Той ни каза, че за да продължим, трябва да му дадем комисионата от 150 евро. Искаше да не се вижда много-много, че му плащаме. Но ако наистина има легално регистрирана агенция, защо ще се крие?”, недоумяват пловдивчаните.

По-нататък Иван Иванов се обадил на някой си Жоро и му казал: „Довел съм момчетата”. Стигнали до един занемарен квартал и там ги настанили в нещо като общежитие.
На другия ден закарали момчетата с автобус в завода на „Данон”. „Още с влизането поне 10 души ни предупредиха, че сме излъгани. Имаше един човек, който каза, че 20 дни е работил и са го изхвърлили на улицата, понеже нямало работа. Но той нямаше пари да се върне в България”, разказват още пишман гурбетчиите.

Все пак те били разпределени на поточни линии в хладилното помещение, където температурата била 4 градуса. Нормата се оказала непосилна, а разбрали, че при всяко нейно неизпълнение здраво се реже от надницата. И така вместо обещаните 800 евро чисто, се оказало, че ще получават не повече от 380 евро на месец, а първата заплата ще сложат в джоба чак след два месеца.
Сметките са прости – при надница от 70 крони на час (което прави евро и половина) и 12-часов работен ден (задължително толкова) на ден се печелят двадесетина евро. Обикновено се почива един път на 15 дни. От заработените пари се удържат по 200 евро за осигуровки, още 200 за квартира и 120 евро за пътни. И в крайна сметка печелиш някакви си триста и нещо евро на месец”, пресмятат момчетата.

След като разбрали, че са подведени с празни обещания, те започнали да умуват как да се приберат в родината. Запитали бригадира си какво ще стане, ако на другия ден не дойдат на работа, а той ги посъветвал да останат в предприятието, защото иначе   нямало гаранция, че автобусът ще ги върне обратно до мястото, където са настанени. „А заводът на „Данон” е на цели 50 км оттам! – продължава да описва неволите си един от гурбетчиите. –  При нас дойде един украинец от завода и ни каза, че ако не работим  както трябва, вечерта ще трябва да спим на улицата“.

На сутринта момчетата били изгонени от общежитието. Няколко пъти те се свързвали по телефона от Прага с Женя Гайдарова, за да й кажат какво става. Пак я потърсили вечерта след първия си работен ден, когато разбрали, че нямат да взимат 800, а 380 евро на месец. Помолили я да се обади на Иван Иванов, защото нямали пари да се върнат, а той ги отрязал с думите: „Изложихте ме, не ме занимавайте повече!”. 

Женя им обещала, че ще говори с него, но повече не се обадила. Самата тя пък обяснява, че Иван се оправдал по скайпа, че нямал време, понеже „приемал 14 новодошли български работници”.
В крайна сметка петимата младежи успели да се приберат, тъй като единият от тях разполагал с повечко средства и помогнал на останалите да си купят билети за връщане.

Родителите на младежите се срещнали с Гайдарова и я притиснали да им върне парите. Тя им дала 50-те евро, но все още не се знае дали ще видят и останалите пари, които са й наплатили. На срещата им с нея „посредничката“ обяснила, че от 4 г. се занимава с изпращане на работници в чужбина, като досега „нито един от тях не се бил върнал”. Самата тя се чувствала подведена от партньорите си в Чехия и е предала на момчетата  информацията точно такава, каквато я получила от тях, без да знае, че не отговаря на истината.

 За по-сигурно Гайдарова изтъкнала и кариерата на талантливата си дъщеря ДесиСлава:  „Знаете коя е тя, не бих направила нещо, с което да заложа името й, тя си го изгради сама”. И в крайна сметка обещала да поиска да й изпратят обратно платените от младежите пари и да им ги върне.


Как да разберем, че ни подвеждат

Десант

Не са един или два известните случаи на измами от агенции, осигуряващи работа в чужбина. Още преди повече от 2 години – през пролетта на 2010-а, „Десант“ разказа за човек, представящ се като Христо Христов, който пък предлагаше работа за заварчици и шивачи на тапицерии в заводите на „Шкода“ в Ческа липа.

Че нещо не е наред в посредническата му  дейност се беше усъмнил наш читател от Стара Загора, който преди това е работил 2 години в Чехия и ситуацията в тази европейска страна му бе пределно ясна. Така например той веднага бе прозрял измамата, след като посредникът му поискал 100 евро за „административни разходи”, а  старозагорчанинът добре знаел, че за започване на работа в Чехия не се изискват никакви документации оттук за каквото и да е. Затова и не налапал подхвърлената му стръв.

С днешна дата обаче на въдицата със заложени гръмки обещания за високи заплати и благоденствие в чужбина продължават да се хващат много наивни българи. Обяснимо е – притиснати от безработицата в нашата страна, особено по-младите ни сънародници, се доверяват на всякакви проверени или не обещания за работа.

Още веднъж припомняме на нашите читатели, че съгласно Наредбата за условията и реда за извършване на посредническа дейност по наемане на работа и нейния чл. 4, посредническите услуги са напълно безплатни – „без събиране пряко или косвено, изцяло или частично на такси или други плащания от търсещото работа или наетото на работа лице”. Така че поискат ли ви комисиони или пък някакви такси за услугите по наемането на някоя вакантна позиция, бъдете сигурни, че работата не е читава!



Една от офертите на Гайдарова е за работа в завода на „Данон“. В момента дамата е спряла да пуска обяви, докато „нещата се изяснят”

В категории: Разследвания , Горещи новини

31
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
31
НЯМА ИЗМАМИ С ТЕЛ.-0886090826
12.07.2022 10:01:14
0
0
Обявите с тел.-0886090826 са от Варна.Няма никакви измаи.Работят безплатно и ако нямаш пари за транспорт те извозват безплатно предават Ви на работодателя,който заплаща транспорта и еднократно го удържа от първа заплата.Казват Ви да имате храна до първи аванс или 10-20 евро.Започвате работа в понеделник,а аванс получавате е петък.Обявеното име в коментар 27 не пуска обяви за работа,а тел.-0886558161 е на прогресираща фирма,която не се занимава с работа в чужбина. Автора "UPDATE" е възможно да е от групата измамници давани по "Нова телевизия" за много измамени с по 150 евро и оставени на улицата.Всеки може да види измамата като изпише в "ГУГАЛА" "Вместо работа в чужбина нощувка на улицата".
30
До коментар 27
23.06.2022 09:10:30
0
0
Кокато човек мами той актуализира.Този отбелязан тел.-0886558161 няма нищо общо с обяви за работа.Всички обяви на този телефон са фирмени свързани с работата на фирмата.Измамниците с намесването на този телефон е компрометиране.Измамниците търсят как да излязат от калта. update е един от тях.
29
ЧЕХИЯ НАЙ СИГУРНО С ТЕЛ.-08860
12.06.2022 09:11:29
0
0
Тел.-0886090826 е на Варненска Агенция която работи без да зема пари.Всичко е безплатно,а ако нямате пари за транспорт Ви извозват безплатно оставят Ви при работодателя,който заплаща транспорта и Ви го удържа еднократно от първа заплата.Казват Ви да имате храна за пет дни или 10-20 евро до аванс.Започвате работа в понеделник,а аванс получавате в петък. Много сериозни и коректни.
28
ИСТИНАТА ЗА РАБОТА В ЧЕХИЯ НА
03.04.2022 08:00:52
0
0
В тази публикация от 21.02.2022 г. /номер 27/няма никаква истина.Този отбелязан тел.-0886558161 никога не е имал обяви за работа.Никога не са ги давали по телевизията,защото работят без да вземат пари и извозват безплатно предават Ви на работодателя и той заплаща транспорта и го удържа еднократно от първа заплата. Написаното тук е от измамниците давани по Нова Телевизия за много измамени с по 150 евро и оставени на улицата.Това са Зорница и Генадий /партизанин с много имена korekten prodavach , Йозеф Матошек и други/.Всеки може да види измамата им когато изпише в ГУГАЛА "Вместо работа в чужбина нощувка на улицата". И сега продължават да мамят за Германия,Англия,Холандия с телефони-004915175677397,0879147596,0876607460,0884759628,0876074881. А за Германия с тел.-00420776854216 са известни с измаите си от 2019 г. Тогава бяха Марияна Димитрова и Радостина Христова вземаха по банков път по 60 евро и никой никъде не заминаваше.Като Истински Нагли Измамници много обичат да си сменят имената и телефоните.Ако Ви искат пари по добре се откажете от пътуването чрез тези НАГЛИ ИЗМАМНИЦИ.
27
Update
21.02.2022 08:02:37
0
0
Актуализирана версия на проучването за Константин Георгиев
Константин Борисов Георгиев от гр. Русе, пл. Възрожденски №6, бл.Ирена, вх.2, ет.4, тел. 0886090826 и 0886558161. Има фалирала фирма за електроматериали БСБ КЪМПАНИ СОЛАР ЕООД.
Колко мизерии и подлости е вършил този индивид, бедна ви е фантазията. Където и да се е появил сигнал за него че е измамник за работа в чужбина, веднага влиза там и започва от чужди имена на уж доволни от него клиенти да се защитава. Няма доблестта да излезе със собственото си име и да отговори на хората. А когато някой му докаже, че е измамник, да видите какво се случва - обиди, псувни, заплахи и простотии, но както винаги написани от уж доволни от него клиенти.
Като търговец мога отговорно да кажа, че доволните клиенти не обикалят сайтовете да пишат колко са доволни от някого. И още по-малко да дебнат сигналите за измамници, и веднага да го защитават. За клиента единственото важно нещо е да му свършиш работа. А такива измислици на автора от тази тема www.nekorektno.bg/2021/11/27/0886090826, че пуснал тази тема за благодарство, просто мирише на много гнило!
Друга подлост - представял се е, и е писал в обявите си данни на чужда фирма - СОНИ – 2005 ЕООД , гр. Шумен. Собственика на фирмата е подал жалба срещу него.
Трета подлост е писането на фалшиви сигнали за негови колеги, че били измамници, само защото са му преки конку.енти. Естествено и тук не се показва с истинското си име, а си измисля стотици чужди имена. Ето и имената с които пише по сайтовете:
viki88 (Вики), Meri72, Кanaliev, Natalia, Каталин, Бебо, Теодор, Калоян, Мирослав, Петя, Добрев, Данчо, Динко, Тодоров, Игнатов, Ангелов, Стаменов, Стефан, Мариян, Радослав, Креми55, Пламен, Анатоли, Мария, Борко, Наталиа, Natalia, koko2011.
Най-новите - niko77, Mariela85.20, Марчела, Тони, Валя, Герасимов, Криси, Благо, Русев, Пламен Измамен, Герасимов и много анонимни.
Негови имейли - geri_nikol1971.1971@abv.bg, didi1971.1971@abv.bg , dani1966.1966@abv.bg , meri.lu1972.1972@abv.bg, viki1888.1888@abv.bg, anton1970.1970@abv.bg, niko1977.1977@abv.bg и koko1955.1955@abv.bg
От много години се занимава с измами. Преди 18 г. е бил в Русе и се е представял в обявите за Красимир, тел. 082/823446 и 0886558161, email koko1955.1955@abv.bg - https://imgur.com/viKUVNR
През 2015 г. сменя телефона, защото измамите вече не вървят, колкото и да се напъва сам да си пише положителни коментари по сайтовете.
Навсякъде лъже, че е от Варна, крие си името и дава само тел. 0886090826 и email koko1955.1955@abv.bg. Не предоставя данни за посредническа фирма за работа в чужбина и адрес, защото няма такива. Като му казах, че измислената му агенция се намира в обора при животните му, Константин избесня и по написаното от него имах чувството че му излиза пяна от устата. Много ме е обиждал, защото му казвам и доказвам истината в очите. Има още един човек който го е изкарал извън нерви, и Константин го е псувал - Тодор Янчев. Измамения човек доста добре го е подредил навсякъде в интернет.
В следващия линк ще видите как Константин се е оплел в собствените си лъжи:
www.nekorektno.bg/2021/11/27/0886090826 , viki88 казва "Децата ми ползваха услугата за работа..."
В друг сайт обаче казва друго "Със съпругата ми работим чрез тях вече 5 месеца" :D
http://skandalno.net/stotitsi-uzhileni-ot-falshivi-obyavi-za-ra-62169/
Съвпадения написани от "различни" хора:
"0886090826 НАЙ РЕАЛНИ ОБЯВИ ЗА РАБОТА В ЧЕХИЯ"
"0886090826 е телефона с НАЙ РЕАЛНИТЕ ОБЯВИ ЗА РАБОТА В ЧЕХИЯ" :D
А сега да видим съвпадения в изказа на пускащия обявите за работа в Чехия, и неговите защитници:
В обявите пише - "ЧЕХИЯ БЕЗ КОМИСИОН"
Автора на темата viki88, Анатоли, Герасимов, Стаменов и Валя са написали неграмотно същата дума "комисион" ! Правилно е да се напише "комисионна". И какво казват те? Едно и също като че са се наговорили - "не вземат никакъв комисион в Българив и Чехия". Дали са един и същ човек!?!
Има и други неща по които се разбира, че автора на темата и Константин Борисов Георгиев са едно и също лице, но е излишно да задълбавам в тази посока. Ще обърна внимание на нещо по-важно:
1. ПО ЗАКОН за да осъществяват посредническа дейност по наемане на работа лицата е необходимо да имат реални фирми с ЕИК, а не просто някакви измислени имена и телефон, които дават по обявите.
2. Дори да имат фирми, за да са законни - трябва да имат номер на лиценз за посредници, и най - важно трябва да ви покажат договор с чешкия ви работодател. Този номер на лиценз задължително трябва да бъде написан в обявата за работа!
Константин Борисов Георгиев няма фирма за посредническа дейност, и не отговаря на изискванията на закона. Защото е измамник и се крие от контролните органи.
Тези които му казват и доказват истината, веднага биват обявени за боклуци, измамници, конку.енти, злобни и завистливи хора :D
През годините е усвоил стратегията - "най-добрата защита е нападението". Чрез мултиакаунтите му в сайтовете атакува хората които се оплакват от него, като по този начин се стреми да ги дискредитира. Лъже-маже като дърт циганин.
Потърпевш с имена Цако Балъков се оплаква, цитирам " 100 лв. преведох на Константин Борисов Георгиев (пазя квитанцията), а на автогара Флоренц ортакът му Атанасов ми взе още 100 евро....и ме прати в украинска фирма без договор като общ работник...момчетата там не се получавали заплати 7-8 месеца. Сега измамниците имат нова тактика, не вземат пари в България". Прикачам снимка с цялото оплакване:
https://imgur.com/a/vcAsIvs
Веднага бива нападнат от мултиакаунтите Любо и Чехия, които го обявяват за смешен, фантазьор, мързелив и недоволен! А човека изглежда стабилен. Прегледах му профила в сайта на Капитал, дори има снимка. Не си крие имената и физиономията, за разлика от Константин Борисов Георгиев. Както винаги Константин анонимно пише по сайтовете, и казва, че квитанцията е фалшива, направена на принтер. Разбирам да се подпише лично като Константин Георгиев и да го заяви това, но не и от името на уж доволните му клиенти които няма как да знаят истината. Също така той не може да обясни от къде Балъков знае трите му имена! Ясно е че Константин лъже. А тези които отричат очевидни факти и обстоятелства са психично болни хора.
Друг човек, който се представя с истинските си имена е Краси Бачев. Човека продавал билети на автогарата в Чехия от много години и имал наблюдения върху случващото се. Този човек разкрива част от измамата осъществявана от двамата мошеници - Константин Георгиев и Атанасов. Обявявали са високи заплати, а на място се оказвало че такива заплати няма и не може да има дори за чехите които живеят там. Прикачам снимка:
https://imgur.com/a/BtkBzx6
И тук веднага го нападат мултиакаунтите на Константин Борисов Георгиев. Отново виждаме подписания "Чехия" (viki88) да поднася любимите му думички "дразнител, конку.ент". С другите му имена, Стамен, Каталин и Миглена обявява човека за боклук и измамник! Познато ви е вече, нали?
Има още много измамени хора, които са писали в сайтовете. Някои си личи че са неграмотни, наивни хорица, доверили се на сладките приказки по телефона на Константин и жена му. Да, и жена му участвала в измамите. Още от 2004г. са мамели хората и са ги давали по телевизията. За съжаление полицията не може да направи нищо, защото откраднатите от Константин суми са малки (под една минимална раб. заплата) и деянието се счита за малозначително. Това много добре му е известно на Константин, защото от много години се занимава с измами.
И разбира се в сайтовете Константин Георгиев пише с чужди имена или анонимно и отрича всичко. Било само приказки и стари репортажи които не можело да се видят никъде. Но много хора са гледали репортажа, и докато още е бил на сайта на БНТ2 са писали коментари че се отнася за него и неговия телефонен номер. Още повече, че има снимка с телефона му от репортажа за измами с работа в чужбина - https://imgur.com/a/cFqaU56
След като десетки хора казват, че си черен, смешно и жалко е да твърдиш, че си бял!
През годините също така много хора са му задавали въпроси, на които той не желае да даде отговори и ги игнорира. Вместо това пуска коментари от уж доволните му клиенти да го хвалят. И аз му зададох същите въпроси, но Константин побесня и не отговори на нито един от тях.
А сега да караме въпросите подред, Константине. Пиши и отговаряй с истинското си име:
1. Помниш ли какво правиш с другите ти самоличности?
2. Как се казва фирмата ти за посреднически услуги - точно наименование, седалище и номер на лиценз.
3. В България даваш ли на клиента договор с чешкия му работодател?
4. Kак ще обясниш наличието на твоя телефон в телевизионен репортаж на БНТ 2 за излъгани хора с обяви за работа в чужбина? Снимка на телефона ти в репортажа - https://imgur.com/a/cFqaU56
5. Защо си взел пари в България от клиент Цако Балъков, цитирам го " 100 лв. преведох на Константин Борисов Георгиев (пазя квитанцията)"?
6. Защо си взел пари от Тодор Янчев веднага след пристигането му в Чехия? https://ipernik.com/obyavi/predlaga/0886090826-izmamnici-razoblicheni-po-bnt2-0
7. Защо пишеш клевети в сайтовете за хора които законно извършват същата дейност като теб?
8. Защо си писал в обявите ти данни на чужда фирма занимаваща се с друга дейност?
9. Защо заблуждаваш хората с написаното в обявите ти за нереално високи заплати в Чехия?
10. Защо лъжеш в обявите ти, че си в гр. Варна?

Константин Борисов Георгиев заплашва всички хора, които са го разобличили че е измамник, че ще ги подведе под съдебна отговорност. Но защо ли не го прави, след като им знае имената и къде да ги намери? Отговора е ясен на всички - защото е измамник и знае че ще загуби делото. А после ще трябва да плати и всички съдебни разноски, хонорари на адвокати и не дай си Боже насрещни искове от потърпевшите.
Той няма вече никакви клиенти. По цял ден обикаля сайтовете (около 25-30 сайта) да си подновява обявите, да си пише реклами от "доволни" клиенти, да дебне какво са писали за него, и да дриска познатите до болка едни и същи глупости. Вече дори не си прави труда да пише имена, а пише анонимно.
Константин Георгиев е изгонен от сайта за обяви OLХ, защото много хора се се оплакали, че е измамник. В bazar.bg имаше четири профила с обяви за работа в Чехия, но след сигнал от мен до собственика, и от там го изгониха. Чакат го още много и неприятни изненади. В обявите задължително трябва да има фирма регистрирана за посредническа дейност и номер на лиценз. А Константинчо-измамата има само фалирала фирмичка за електроматериали.
Сега ще дойде с многото му профили и ще почне да дриска тука как не можел да разбере как имало измама като не взимал комисион и извозвал клиентите безплатно. Ще измисли и други оправдания, защото е страшен виртуоз.
Истината е, че той и жена му намамват хората по телефона и в обявите с тези безплатни извозвания. А накрая съучастниците им ги водят при робовладелци които не им дават трудови договори и ги държат без заплати с месеци. Дават им само седмичен аванс 40 евро колкото да оцелеят. Дали тези робовладелци не са му много благодарни на Константин, и за това им плащат билета за автобуса? Отдавна е разкрита тактиката му.
Наглостта им е безгранична, след като и под репортажа за тях по телевизията са писали с чужди имена, че били заминали по обява с този телефон 0886090826, и били много доволни.
www.nekorektno.bg/2016/08/29/обявите-с-тел-0886090826-са-реални-и-няма-измама
„Лелеее колко сте нагли. Как не ви досрамя точно под репортажа за вас в който ви изобличиха като измамници да пишете.“
Мисля, че това е достатъчно за да се разбере що за безскрупулен престъпник и психопат е този "човек". Не мога да го нарека човек. Въобще не спорете с него и клонингите му. Само ще си загубите времето.
26
ЕТО ИСТИНАТА ЗА ТЕЛ-0886090826
17.02.2022 11:11:16
0
0
Обявите за Чехия с тел.-0886090826 са от Варна.Автобуса с който се пътува е също Варненска регистрация. Когато им се обадите и попитате какво ще дължите Ви се казва нищо.От Вас искат лична карта валидна минимум 6 месеца и ако не сте ваксинирани ден преди тръгване трябва да си направите антигенен тест.Ако нямате пари за транспорт пътувате безплатно предават Ви на работодателя,той заплаша транспорта и Ви го удържа от заплата.Работа се започва в понеделник,а аванс се взема в петък. За този период Ви казват да си вземете храна от България или 10-20 евро джобни.Това е цялата истина.Всеки може да се обади на телефона и да провери дали написаното е вярно.
25
Update
23.01.2022 18:15:38
0
0
Константин Борисов Георгиев от незнайно русенско село, тел. 0886090826. Колко мизерии и подлости е вършил този индивид, бедна ви е фантазията. Където и да се е появил сигнал за него че е измамник за работа в чужбина, веднага влиза там и започва от чужди имена на уж доволни от него клиенти да се защитава. Няма доблестта да излезе със собственото си име и да отговори на хората. А когато някой му докаже, че е измамник, да видите какво се случва - обиди, псувни, заплахи и простотии, но както винаги написани от уж доволни от него клиенти. Друга подлост - представял се е и е писал в обявите си данни на чужда фирма. Собственика на фирмата е подал жалба срещу него.
Като търговец мога отговорно да кажа, че доволните клиенти не обикалят сайтовете да пишат колко са доволни от някого. И още по-малко да дебнат сигналите за измамници, и веднага да го защитават. За клиента единственото важно нещо е да му свършиш работа. А такива измислици на автора от тази тема www.nekorektno.bg/2021/11/27/0886090826, че пуснал тази тема за благодарство, просто мирише на много гнило!
Другата му подлост е писането на фалшиви сигнали за негови колеги, че били измамници, само защото са му преки конкуренти. Естествено и тук не се показва с истинското си име, а си измисля стотици чужди имена. Ето и имената с които пише по сайтовете:
viki88 (Вики), Meri72, Каналиев, Каталин, Бебо, Теодор, Калоян, Мирослав, Петя, Добрев, Данчо, Динко, Тодоров, Игнатов, Ангелов, Стаменов, Стефан, Мариян, Радослав, Креми55, Пламен, Анатоли, Мария, Борко, Наталиа, Natalia, koko2011.
Най-новите - niko77, Mariela85.20, Марчела, Тони, Валя, Герасимов, Криси, Благо, Русев, Пламен Измамен, Герасимов и много анонимни.
Негови имейли - didi1971.1971@abv.bg , dani1966.1966@abv.bg и koko1955.1955@abv.bg
От много години се занимава с измами. Преди 18 г. е бил в Русе и се е представял в обявите за Красимир, тел. 082/823446 и 0886558161, email koko1955.1955@abv.bg
През 2015 г. сменя телефона, защото измамите вече не вървят, колкото и да се напъва сам да си пише положителни коментари по сайтовете.
Вече е от Варна, крие си името и дава само тел. 0886090826 и email koko1955.1955@abv.bg. Не предоставя данни за фирма и адрес, защото няма такива. По всяка вероятност се крие и мами хората по телефона от незнайно село в русенска област. Като му казах, че измислената му агенция се намира в обора при животните му, Константин избесня и по написаното от него имах чувството че му излиза пяна от устата. Много ме е обиждал, защото му казвам и доказвам истината в очите. Има още един човек който го е изкарал извън нерви, и Константин го е псувал - Тодор Янчев.
http://skandalno.net/stotitsi-uzhileni-ot-falshivi-obyavi-za-ra-62169/
В линка ще откриете интересно съвпадение в израза на Тони, и автора на темата viki88:
"тези които не вземат никакви комисионни са му дразнители"
"които не вземат пари са ти дразнители"
Друго:
Автора на тематa viki88 казва "Децата ми ползваха услугата за работа..."
В другия сайт обаче казва друго "Със съпругата ми работим чрез тях вече 5 месеца" :D
Пак съвпадения написани от "различни" хора:
"0886090826 НАЙ РЕАЛНИ ОБЯВИ ЗА РАБОТА В ЧЕХИЯ"
"0886090826 е телефона с НАЙ РЕАЛНИТЕ ОБЯВИ ЗА РАБОТА В ЧЕХИЯ" :D
А сега да видим съвпадения в изказа на пускащия обявите за работа в Чехия, и неговите защитници:
В обявите пише - "ЧЕХИЯ БЕЗ КОМИСИОН"
Автора на темата viki88, Анатоли, Герасимов, Стаменов и Валя са написали неграмотно същата дума "комисион" ! Правилно е да се напише "комисионна". И какво казват те? Едно и също като че са се наговорили - "не вземат никакъв комисион в Българив и Чехия". Дали са един и същ човек!?!
Има и други неща по които се разбира, че автора на темата и Константин Борисов Георгиев са едно и също лице, но е излишно да задълбавам в тази посока. Ще обърна внимание на нещо по-важно:
1. ПО ЗАКОН за да осъществяват посредническа дейност по наемане на работа лицата е необходимо да имат реални фирми с ЕИК, а не просто някакви измислени имена и телефон, които дават по обявите.
2. Дори да имат фирми, за да са законни - трябва да имат номер на лиценз за посредници, и най - важно трябва да ви покажат договор с чешкия ви работодател.
Константин Борисов Георгиев няма фирма и не отговаря на изискванията на закона. Защото е измамник.
Тези които му казват и доказват истината, веднага биват обявени за боклуци, измамници, конку.енти, злобни и завистливи хора :D
През годините е усвоил стратегията - "най-добрата защита е нападението". Чрез мултиакаунтите му в сайтовете атакува хората които се оплакват от него, като по този начин се стреми да ги дискредитира.
Потърпевш с имена Цако Балъков се оплаква, цитирам " 100 лв. преведох на Константин Борисов Георгиев (пазя квитанцията), а на автогара Флоренц ортакът му Атанасов ми взе още 100 евро....и ме прати в украинска фирма без договор като общ работник...момчетата там не се получавали заплати 7-8 месеца. Сега измамниците имат нова тактика, не вземат пари в България". Прикачам снимка с цялото оплакване:
https://imgur.com/a/vcAsIvs
Веднага бива нападнат от мултиакаунтите Любо и Чехия, които го обявяват за смешен, фантазьор, мързелив и недоволен! А човека изглежда стабилен. Прегледах му профила в сайта на Капитал, дори има снимка. Не си крие имената и физиономията, за разлика от Константин Борисов Георгиев. Както винаги Константин анонимно пише по сайтовете, и казва, че квитанцията е фалшива, направена на принтер. Но не може да обясни от къде Балъков знае трите му имена! Ясно е че лъже. А тези които отричат очевидни факти и обстоятелства са психично болни хора.
Друг човек, който се представя с истинските си имена е Краси Бачев. Човека продавал билети на автогарата в Чехия от много години и имал наблюдения върху случващото се. Този човек разкрива част от измамата осъществявана от двамата мошеници - Константин Георгиев и Атанасов. Обявявали са високи заплати, а на място се оказвало че такива заплати няма и не може да има дори за чехите които живеят там. Прикачам снимка:
https://imgur.com/a/BtkBzx6
И тук веднага го нападат мултиакаунтите на Константин Борисов Георгиев. Отново виждаме подписания "Чехия" (viki88) да поднася любимите му думички "дразнител, конку.ент". С другите му имена, Стамен, Каталин и Миглена обявява човека за боклук и измамник! Познато ви е вече, нали?
Има още много измамени хора, които са писали в сайтовете. Някои си личи че са неграмотни, наивни хорица, доверили се на сладките приказки по телефона на Константин и жена му. Да, и жена му участвала в измамите. Още от 2004г. са мамели хората и са ги давали по телевизията.
И разбира се в сайтовете Константин Георгиев пише с чужди имена или анонимно и отрича всичко. Било само приказки и стари репортажи които не можело да се видят никъде. Но много хора са гледали репортажа, и докато още е бил на сайта на БНТ2 са писали коментари че се отнася за него и неговия телефонен номер.
След като десетки хора казват, че си черен, смешно и жалко е да твърдиш, че си бял!
През годините също така много хора са му задавали въпроси, на които той не желае да даде отговори и ги игнорира. Вместо това пуска коментари от уж доволните му клиенти да го хвалят. И аз му зададох същите въпроси, но Канстантин побесня и не отговори на нито един от тях.
А сега да караме въпросите подред, Константине:
1. Помниш ли какво вършиш с другите ти самоличности?
2. Как се казва фирмата ти за посреднически услуги - точно наименование, седалище и номер на лиценз.
3. В България даваш ли на клиента договор с чешкия му работодател?
4. Мамил ли си клиенти през 2015 година, и как ще обясниш наличието на твоя телефон в телевизионен репортаж на БНТ 2 за излъгани хора с обяви за работа в чужбина?
5. Защо си взел пари в България от клиент Цако Балъков, цитирам го " 100 лв. преведох на Константин Борисов Георгиев (пазя квитанцията)"?
6. Защо пишеш клевети в сайтовете за хора които законно извършват същата дейност като теб?
7. Защо си писал в обявите ти данни на чужда фирма занимаваща се с друга дейност?

Константин Борисов Георгиев заплашва всички хора, които са го разобличили че е измамник, че ще ги подведе под съдебна отговорност. Но защо ли не го прави, след като им знае имената и къде да ги намери? Отговора е ясен на всички - защото е измамник и знае че ще загуби делото. А после ще трябва да плати и всички съдебни разноски, хонорари на адвокати и не дай си Боже насрещни искове от потърпевшите.
Мисля, че това е достатъчно за да се разбере що за безскрупулен престъпник и психопат е този "човек". Не мога да го нарека човек. Въобще не спорете с него и клонингите му. Само ще си загубите времето.
24
До коментари 22 и 23
22.01.2022 11:16:25
0
0
Такава гкупост може да напиши само човек с психични отклонения. Тези с тел.-0886090826 работят без никакви комисионни и те извозват до Чехия безплатно.Предават те лично на Чешкият работодател,който заплаща билетите на шофьора и после ги удържа еднократно от първа заплата. Случай на истинска измама е Зорница Стоянова с тел.-0884759628,0876074881 Измамила много хора за Чехия с 150 евро и ги оставила на улицата. Даваха я по НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ. За да го видите и Вие изпишете в ГУГАЛА "Вместо работа в чужбина нощувка на улицата". Репортерите на Нова телевизия ще Ви разкажат всичко. Най голямото нахалство е че с тел.-0884759628,0876074881 на Зорница сега се публикуват обяви за работа в Англия,Германия,Холандия,Шотландия.
23
konstantin_georgiev
21.01.2022 06:52:17
0
0
Значи тука много неверни неща са писани за мене! Не се казвам Красимир ,това ми е партизанското име. И тез изброените имена дето се казва че пиша с тях не само те ,имам още.
Аз не мамя хората ,те сами се намамват. Тези дето се оплакват от мен са много нахални боклуци! Искат хем работа хем пари. Не може и двете! Дадох му работа на тоз Балъков и пак недоволен. Ама много злобен и нахален ви казвам! Онзи другия Янчев го заведох на екскурзия в Чехия ,и ескурзовод му дадох ,а после недоволен че съм му взел 150 евро. Измамници ви казвам големи са тез!
Искам да кажа и че всички клиенти безплатно ги извозвам до Чехия. Няма измама! Така ги извозвам че им излиза през носа возенето. Остават хем без пари хем без работа.
За фирмата какво да ви кажа? Фирмите и трудовите договори не са модерни вече. Вижда се какво става по света всички работят онлайн без договори. Пък и аз съм агент на чешката служба по заетостта и работиме заедно по намирането на работа без договори и осигуровки на хората. Агентурата там се грижи да ги настани в конюшни по 20 човека ,и да ги свърже с тамошните робовладелци. Ама това си е в реда на нещата. Хората са много доволни от всичко и затова денонощно ми пишат похвали в българските сайтове. Дори ми казаха че не ходят на работа ,само и само да ме защитят от злобните и завистливи колеги дето пишат неверни данни за мен.
В заключение ще кажа че аз съм най-коректния агент за работа в Чехия и можете спокойно да ми доверите парите и банковите ви сметки.
тел. 0886090826 денонощно!
22
Истината за психопата Констант
20.01.2022 18:53:54
0
0
Снощи си направих труда да проуча в дълбочина този хубостник Константин Борисов Георгиев. Хубавото е че Гугъл помни всичко. Колко мизерии и подлости е вършил, бедна ви е фантазията. Където и да се е появил сигнал за него че е измамник, веднага влиза там и започва от чужди имена на уж доволни от него клиенти да се защитава. Няма доблестта да излезе със собственото си име и да отговори на хората. А когато някой му докаже, че е измамник, да видите какво се случва - обиди, псувни, заплахи и простотии, но както винаги написани от уж доволни от него клиенти.
Като търговец мога отговорно да кажа, че доволните клиенти не обикалят сайтовете да пишат колко са доволни от някого. И още по-малко да дебнат сигналите за измамници, и веднага да го защитават. За клиента единственото важно нещо е да му свършиш работа. А такива измислици на автора от тази тема www.nekorektno.bg/2021/11/27/0886090826, че пуснал тази тема за благодарство, просто мирише на много гнило!
Другата му подлост е писането на фалшиви сигнали за негови колеги, че били измамници, само защото са му преки конку.енти. Естествено и тук не се показва с истинското си име, а си измисля стотици чужди имена. Ето и имената с които от 10 години пише по сайтовете:
viki88 (Вики), Meri72, Каналиев, Каталин, Бебо, Теодор, Калоян, Мирослав, Петя, Добрев, Данчо, Динко, Тодоров, Игнатов, Ангелов, Стаменов, Стефан, Мариян, Радослав, Креми55, Пламен, Анатоли, Мария, Борко, Наталиа, Natalia, koko2011.
Най-новите - niko77, Mariela85.20, Марчела, Тони, Валя, Герасимов, Стаменов,
Негови имейли - didi1971.1971@abv.bg и koko1955.1955@abv.bg
От много години се занимава с измами. Преди 10 г. е бил в Русе и се е представял за Красимир, тел. 082/823446 и 0886558161, email koko1955.1955@abv.bg
През 2015 г. сменя телефона, защото измамите вече не вървят, колкото и да се напъва сам да си пише положителни коментари по сайтовете.
Вече е от Варна, крие си името и дава само тел. 0886090826 и email koko1955.1955@abv.bg. Не предоставя данни за фирма и адрес.
http://skandalno.net/stotitsi-uzhileni-ot-falshivi-obyavi-za-ra-62169/
В линка ще откриете интересно съвпадение в израза на Тони, и автора на темата viki88:
"тези които не вземат никакви комисионни са му дразнители"
"които не вземат пари са ти дразнители"
Друго:
Автора на тематa viki88 казва "Децата ми ползваха услугата за работа..."
В другия сайт обаче казва друго "Със съпругата ми работим чрез тях вече 5 месеца" :D
Пак съвпадения написани от "различни" хора:
"0886090826 НАЙ РЕАЛНИ ОБЯВИ ЗА РАБОТА В ЧЕХИЯ"
"0886090826 е телефона с НАЙ РЕАЛНИТЕ ОБЯВИ ЗА РАБОТА В ЧЕХИЯ" :D
А сега да видим съвпадения в изказа на пускащия обявите за работа в Чехия, и неговите защитници:
В обявите пише - "ЧЕХИЯ БЕЗ КОМИСИОН"
Автора на темата viki88, Анатоли, Герасимов, Стаменов и Валя са написали неграмотно същата дума "комисион" ! Правилно е да се напише "комисионна". И какво казват те? Едно и също като че са се наговорили - "не вземат никакъв комисион в Българив и Чехия". Дали са един и същ човек!?!
Има и други неща по които се разбира, че автора на темата и Константин Борисов Георгиев са едно и също лице, но е излишно да задълбавам в тази посока. Ще обърна внимание на нещо по-важно:
1. ПО ЗАКОН за да осъществяват посредническа дейност по наемане на работа лицата е необходимо да имат реални фирми с ЕИК, а не просто някакви измислени имена и телефон, които дават по обявите.
2. Дори да имат фирми, за да са законни - трябва да имат номер на лиценз за посредници, и най - важно трябва да ви покажат договор с чешкия ви работодател.
Константин Борисов Георгиев няма фирма и не отговаря на изискванията на закона. Защото е измамник.
Тези които му казват и доказват истината, веднага биват обявени за боклуци, измамници, конку.енти, злобни и завистливи хора :D
През годините е усвоил стратегията - "най-добрата защита е нападението". Чрез мултиакаунтите му в сайтовете атакува хората които се оплакват от него, като по този начин се стреми да ги дискредитира.
Потърпевш с имена Цако Балъков се оплаква, цитирам " 100 лв. преведох на Константин Борисов Георгиев (пазя квитанцията), а на автогара Флоренц ортакът му Атанасов ми взе още 100 евро....и ме прати в украинска фирма без договор като общ работник...момчетата там не се получавали заплати 7-8 месеца. Сега измамниците имат нова тактика, не вземат пари в България". Прикачам снимка с цялото оплакване:
https://imgur.com/a/vcAsIvs
Веднага бива нападнат от мултиакаунтите Любо и Чехия, които го обявяват за смешен, фантазьор, мързелив и недоволен! А човека изглежда стабилен. Прегледах му профила в сайта на Капитал, дори има снимка. Не си крие имената и физиономията, за разлика от Константин Борисов Георгиев.
Друг човек, който се представя с истинските си имена е Краси Бачев. Човека продавал билети на автогарата в Чехия от много години и имал наблюдения върху случващото се. Този човек разкрива част от измамата осъществявана от двамата мошеници - Константин Георгиев и Атанасов. Обявявали са високи заплати, а на място се оказвало че такива заплати няма и не може да има дори за чехите които живеят там. Прикачам снимка:
https://imgur.com/a/BtkBzx6
И тук веднага го нападат мултиакаунтите на Константин Борисов Георгиев. Отново виждаме подписания "Чехия" (viki88) да поднася любимите му думички "дразнител, конку.ент". С другите му имена, Стамен, Каталин и Миглена обявява човека за боклук и измамник! Познато ви е вече, нали?
Константин Борисов Георгиев заплашва всички хора, които са го разобличили че е измамник, че ще ги подведе под съдебна отговорност. Но защо ли не го прави, след като им знае имената и къде да ги намери? Отговора е ясен на всички - защото е измамник и знае че ще загуби делото. А после ще трябва да плати и всички съдебни разноски, хонорари на адвокати и не дай си Боже насрещни искове от потърпевшите.
Нямам време да му изкарам и другите кирливи ризи на измамника. Мисля, че и това е достатъчно за да се разбере що за психопат е този "човек". Не мога да го нарека човек.
21
Тел-0886090826 работят без ник
15.02.2018 13:38:50
1
0
По обява от тел-0886090826 заминах да работя в Чехия.Беше обявено,че нищо не се заплаща в България и Чехия.Така и се получи.Нищо не заплатих.Платих си само транспорта.Квартирите са безплатни.Доволен съм.Получавам си заплатата редовно.Няма измама.Препоръчвам.
20
0897858350,0878895031,08997252
25.03.2016 13:10:54
2
0
Установи се че небезизвестният бивш затворник и измамник за работа в Чехия Иван Иванов,краде данните на чешката фирма "Sculpt s.r.o"представяйки се че е негова и мами с нереални заплати бедният български народ.Реалните заплати може да видите тук: "evropadnes.com/obiavi-obestavat-nerealno-visoki-zaplati-v-chehia.htm".Някой от телефоните с които си пуска обявите са:0897858350,0899725219,0896281243,0878895031,0876139203,0893272183,0877254139,0892976509,0878023468,00420777073626,00420776788687,00420777072381 и не се знае още колко има.Често измислените имена с които си пуска обявите са-Деси Станимирова,Ина Георгиева,Теодора Викторова,Галина Караджова,Ивайло Пенев,Цветан Сасов,Митко Ангелов,Станимира,Иво и.т.н.Измамните му български фирми са: "ЕУРОКОНСУЛТИНГ"-ООД ,"ЕВРОКОНСУЛТ"-ООД ,"ТИ БИ КОНСУЛТ"-ЕООД. Нито една от тези български фирми няма разрешително за тази дейност за съдействие за работа в чужбина.Има списък на лицензираните фирми за тази дейност,те са около 15 фирми /може да се провери/.Много често в обявите си използва лого "ТОП ОФЕРТА","VIP".В сайта "izmami.com" има доста добър коментар от пострадала и измамена от него: "ЕУРОКОНСУЛТИНГ"-ООД РАБОТА В ЧЕХИЯ ИЛИ ЕДИН СБЪДНАТ КОШМАР" Много внимавайте и се пазете от обявите на този човек.Никога не давайте предварително пари в България.
19
0886090826 НЯМА ИЗМАМИ
25.03.2016 11:26:28
2
0
08860908-Д.Каналиев от гр.Хасково.По обява от този телефон за работа в Чехия,кандидатствах преди два месеца за заварчик и заминах.Бях гледал този клип но реших и тръгнах.Както казват по телефона не вземат никакви пари в България.В деня на тръгване си платих само автобусният билет до Прага.Пристигнах в Прага бях посрещнат и първо настанаен в обетовна в една стая с още един мъж.След това отидохме на работното ми място във фирмата.В България говорихме за заварчиг и ми беше обещана заплата 1200 евро/30000 крони/.След като всичко беше уредено заплатих за услугата 150 евро еднократно.Обещаната заплата от 1200 евро си получавам и всяка седмица аванс.Да така излезе,че те нямат фирма,а са представители за България на чешката агентура и поради тази причина не вземат никакви пари.В Прага се запознах с други българи които работят чрез тях и те също са доволни.Заминах чрез тях защото си платих само билета до Прага и когато си вече там можеш да прецениш дали има измама и съответно,ако забележиш нещо можеш да си тръгнеш обратно.Да пак си на загуба но само с двупосочният транспорт.Няма как да си измамен защото даваш пари когато вече имаш квартира и си назначен на работа.Не ми е ясно как една теливизионна медия може да говори по написаното в интернет пространството,че има измамени дори с 200 евро.Тези измамените няма нужда да пишат в интернет пространството,а има инстанции към които могат да се обърнат и да се рабере всичко дали има измама в България и Чехия.Когато тръгваш за Чехия получаваш телефон за връзка,име на чешката фирма и кой те посреща.С тези данни които си получил винаги можеш да се жалваш,а не да пишеш в интернет пространството.Това е мое мнение и лично аз съм доволен,а в Прага има много които работят чрез тях.
18
Излъган и измамен от тел 08860
24.03.2016 19:53:35
0
2
http://bnt.bg/bnt2-regionalni/bnt2-varna/kak-da-se-predpazim-ot-izmami-za-rabota-v-chuzhbina
АКО НЕ ИСКАТЕ ДА СТАНЕТЕ ЖЕРТВА НА ИЗМАМА НЕ ПОЛЗВАЙТЕ УСЛУГИТЕ НА ТЕЛ: 0886 09 08 26
17
Излъган и измамен от тел 08860
24.03.2016 19:52:27
1
2
http://bnt.bg/bnt2-regionalni/bnt2-varna/kak-da-se-predpazim-ot-izmami-za-rabota-v-chuzhbina
ИСТИНАТА ЗА ТЕЗИ Е ЧЕ СИ ПИШАТА САМИ ПОЛОЖИТЕЛНИТЕ КОМЕНТАРИ ПОД ЧУЖДИ ИМЕНА.
НЕКА ДА КАЖАТ КАК ГИ ХВАНАХА И ГИ РАЗОБЛИЧИХА В ИЗМАМА. ВИЖДА СЕ НА ТОЗИ ВИДЕО РЕПОРТАЖ ПО БНТ2
16
0886090826 Работят без измами
21.03.2016 10:45:13
2
0
През месец февруари по обява от този телефон заминах за Чехия като заварчик.В България в деня на тръгване си платих само автобусният билет до Прага и нищо друго. В Прага бях посрещнат настанен в квартира и на работа.При свършената работа еднократно заплатих комисион за услугата 150 евро.Обещаната заплата в България от 1200 евро /30000 крони/ си я получавам. Никой не ме измами и съм доволен. [bouncing]
15
КЪНЧЕВИ Най точно и без измам
23.02.2016 22:48:18
2
0
Когато сме в почивка редовно следим обяви и коментари.Прочетете написаното от нас на 31.12.2015 г. Просто когато влезем в някой форуми ни прави впечатление,че написаното срещу тел-0886090826 е само от едно и също лице Тодор Янчев.Работят със сигурна агентура,която когато си свърши работата и те настани на работа си взема комисиона.Пак се повтарями когато нищо не заплащаш в България,а в Прага плащаш след като си настанен на работа,няма как да те измамят. Уверяваме се,че тези с тел-0886090826 са големи дразнители на измамниците които вземат предварително пари в България.Преди да заминим за Чехия се обаждахме на много телефони и всички искаха педварително по 100 евро,само тези с тел-0886090826 казаха,че се плаща само транспорта до Прага. Нека всеки желаещ да работи в Чехия си прецени кои услуги ще ползва.Нашо мнение е,че когато не даваш никакви пари в България е най сигурно. [bouncing][bouncing][bluescreen][bouncing][bouncing]
14
0886090826 супер нагли измамни
23.02.2016 16:22:42
0
2
ЕТО И КОМЕНТАР НА ПОДЛИТЕ ИЗМАМНИЦИ ВСЕИЗВЕСТНИ ОТ БНТ2 :

!!!!!!!!!!!!!!!22 Февруари 2016
Стига с този телефон.Всички обяви откакто се пише за него са от Шумен.А ти авторе как разбра,че не са от Шумен? Май вече ставате смешници които пишете само за този телефон.А ти авторе собственика на тази фирма ли си? Кой може да докаже,че това не е твой телефон? Май тези от Шумен много ви пречат на измамите да вземате пари предварително в България. Вече се нагледахме на тези писания срещу телефона който ви е най голяма пречка на измамите.

ЕТО И ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ СА ОТКРАДНАЛИ ФИРМЕНИТЕ ДАННИ НА ФИРМА СОНИ - 2005 ЕООД
ЕТО ЕИК НА ФИРМАТА ЕИК/ПИК 202260543, КОЕТО ЛЕСНО МОЖЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ В ТЪРГОВКИ РЕГИТЪР КЪМ СПРАВКА ЗА АКТУАЛНО СЪСТОЯНИЕ.

ДАЙТЕ СЕГА ДА ВИДИМ КАКВО ОБЯСНЕНИЕ ЩЕ ДАДЕТЕ ЗА ТОЗИ ТЕЛЕФОН : 0897015261
ОПРАВДАВАТЕ СЕ , ЧЕ Е МОЙ , ЗА ДА ПРИКРИЕТЕ КРАЖБАТА НА ДАННИТЕ НА ФИРМАТА , ОБАЧЕ СТЕ ПРОСТИ И НЕГРАМОТНИ. Я ДА ВИДИМ В ТЪРГОВСКИЯ РЕГИСТЪР ТЕЛЕФОНА Е ВПИСАН ПРИ РЕГИСТРАЦИЯ НА ФИРМАТА.
НАЛИ ФИРМАТА Е ВАША НАЛИ ВИЕ СТЕ РЕГИСТРИРАЛИ ТОЗИ ТЕЛЕФОН ТАМ , А СЕГА КАЗВАТЕ , ЧЕ Е МОЯ.

ПРОСТИ И МАЛОУМНИ ХОРА , ДАЖЕ НЕ СТЕ СИ НАПРАВИЛИ ТРУДА КАТО КРАДЕТЕ ДАННИТЕ НА ЧУЖДА ФИРМА , ЧЕ ИМА ВПИСАН ТЕПЕЛЕФОН НА УПРАВИТЕЛЯ ПРИ РЕГИСТРАЦИЯ НА ФИРМАТА .
ПИШМАН ИЗМАМНИЦИ !!!
АЙДЕ СЕГА ДА ВИДИМ ВАШЕТО НОВО ОПРАВДАНИЕ , КАТО ВИ ДАВАХА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА КАЗВАХТЕ , ЧЕ РЕПОРТАЖА Е ОТ ПРЕДИ 5 МЕСЕЦА И СЕГА ВЕЧЕ НЕ СТЕ ИЗМАМНИЦИ КАТО НЕ СА ВИ ХВАЩАЛИ СКОРО . АЙДЕ ДА ВИДИМ НОВОТО ОПРАВДАНИЕ НА РЕАБИЛИТИРАНИТЕ ИЗМАМНИЦИ !!!
13
0886090826 крадат данни на чуж
23.02.2016 16:21:18
0
2
Още една нова и безкрупулна измама на боклуците от Русе. Сега помиярите са откраднали данните на друга фирма и са си напавили регистрация в http://www.rabota.bg
Ако видите фирма Сони - 2005 ЕООД, знайте че са измамниците от Русе. Ето за какво става въпрос:
СОНИ - 2005 ЕООД

Общ статус
Обявени актове
Актуален учредителен акт
Дело
Основни обстоятелства
1. ЕИК/ПИК 202260543 20121008145003 История Документи
2. Фирма СОНИ - 2005 20121008145003 История Документи
3. Правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност 20121008145003 История Документи
4. Изписване на чужд език SONY - 2005 LTD 20121008145003 История Документи
5. Седалище и адрес на управление БЪЛГАРИЯ
област Шумен, община Велики Преслав
гр. Велики Преслав 9850
ул.ВАСИЛ ЛЕВСКИ No 2, вх. А, ет. 3, ап. 9
тел.: 0897015261 20121008145003 История Документи
6. Предмет на дейност Търговия на едро и дребно, производство и търговия със земеделска продукция в страната и чужбина, транспортна и спедиционна дейност, таксиметрови превози, търговия с дървен материал, търговия с промишлени стоки, търговия с недвижими имоти, обработка, наемане, арендоване и преарендоване на земеделски земи, консултантска дейност, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, външно и вътрешнотърговски сделки /търговски услуги със стоки от всякакъв вид/, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, строително-ремонтни услуги, туристически услуги, хотелиерски ресторантьорски и рекламни услуги, както и всякакви други дейности, незабранени от закона. 20121008145003 История Документи
7. Управители СТОИЛКА АТАНАСОВА МАТЕВА
20121008145003 История Документи
23. Едноличен собственик на капитала СТОИЛКА АТАНАСОВА МАТЕВА 20121008145003 История Документи
Капитал
31. Размер 50 лв. 20121008145003 История Документи
32. Внесен капитал 50 лв. 20121008145003 История Документи


Ето и телефона на тази фирма :
тел.: 0897015261
ВСЕКИ КОЙТО СЕ ОБАДИ НА ПОСОЧЕНИЯ ТЕЛЕФОН ЩЕ СЕ УВЕРИ, ЧЕ СОБСТВЕНИКА НА ФИРМАТА ВЕЧЕ Е ПОДАЛ ЖАЛБА В ПОЛИЦИЯТА.
12
Излъган и измамен от тел 08860
23.02.2016 16:20:25
0
2
Ето и истината за телефон 0886090826.Хората сами си пишат тук положителните коментари,а защо някой може ли да се досети. Защото са най големите измамници за работа в чужбина. Бяха разкрити и разобличени по безпорен начин. Ако изпишете телефона им в гугъл и ще излезнат само измами за този номер и това са измами които са доказани и са разобличени. Ето само една от обявите срещу тях,но ако влезнете в izmami.com за тях има няколко страници от много хора,които са се жалвали от тях. Четете винимателно и гледайте репортажа за тези измамници и се досетете кой си пише тук и по много други форуми сам положителните коментари.
Най наглите измамници с телефон 0886090826
как не ви е срам…как може да сте толкова нагли и безкрупулни…признайте си,че сте измамници…разобличиха ви по категоричен начин по БНТ2 и почвате да търсите причина в конкуренция и какво ли не само и само да не си признаете,че сте измамници….и как може да пишете в обявите си,че предлагате работа с гаранция като на хората им вземат парите и ги захвърлят на улицата…това работа с гаранция ли е….няма такава наглост и безочие.
ето клипа отново за този който не го е гледал.
http://bnt.bg/bnt2-regionalni/bnt2-varna/kak-da-se-predpazim-ot-izmami-za-rabota-v-chuzhbina
11
Кънчеви
31.12.2015 10:57:37
2
0
Ние със съпругата си използвахме точно обява в "zor.bg"от тел-0886090826 и заминахме да работим в Чехия.Както в обявата беше обявено нищо не платихме в България освен в деня на тръгване само автобусният билет до Прага.Пристигнахме бяхме посрещнати от агентурата и настанени в квартира.После ни съдействаха за започване на работа и при свършена работа си заплатихме еднократно на чехите по 150 евро.Работим вече 4 месеца и сме много доволни.Радовно си получаваме заплатите и всяка седмица аванс. Забелязвам,че някакво лице Тодор Янчев пише доста глупости срещу този телефон. Там където работим има много доволни хора които като нас са ползвали услугите им. Най важното е че в България не се заплаща нищо,а в Прага се заплаща когато всичко ти е уредено. [bouncing][bouncing][bouncing][bouncing][bouncing][eyes]
10
Измамен
31.12.2015 09:39:10
0
2
Ето и истината за телефон 0886090826. Хората сами си пишат тук положителните коментари,а защо някой може ли да се досети. Защото са най големите измамници за работа в чужбина. Бяха разкрити и разобличени по безпорен начин. Ако изпишете телефона им в гугъл и ще излезнат само измами за този номер и това са измами които са доказани и са разобличени. Ето само една от обявите срещу тях,но ако влезнете в izmami.com за тях има няколко страници от много хора,които са се жалвали от тях. Четете винимателно и гледайте репортажа за тези измамници и се досетете кой си пише тук и по много други форуми сам положителните коментари.
Най наглите измамници с телефон 0886090826
Прегледано 43 пъти от 30 Декември 2015. №: 2196777
как не ви е срам…как може да сте толкова нагли и безкрупулни…признайте си,че сте измамници…разобличиха ви по категоричен начин по БНТ2 и почвате да търсите причина в конкуренция и какво ли не само и само да не си признаете,че сте измамници….и как може да пишете в обявите си,че предлагате работа с гаранция като на хората им вземат парите и ги захвърлят на улицата…това работа с гаранция ли е….няма такава наглост и безочие.
ето клипа отново за този който не го е гледал.
http://bnt.bg/bnt2-regionalni/bnt2-varna/kak-da-se-predpazim-ot-izmami-za-rabota-v-chuzhbina
9
Прага-ползвал услугата
06.07.2015 12:59:31
2
0
За момента най точно работят хората с обяви от Шумен с телефон-0886090826.Не вземат никакви пари в България,плащаш си само автобусният билет.В Прага те посрещат и настаняват.Всяка седмица си получвах аванс,а след заработеният месеш и заплатата.Подсигурено е общежитие за което се удържа от заплатата 100 евро,което включва и консумативите,а зимата и отопление.Доволен съм не съм измамен. [bouncing]
8
Прага
30.06.2015 12:32:42
0
2
Стая в общежитие за месец - достатъчно е и легло, като има обща кухня, баня и тоалетна. Струва 300 - 400 лева! И после се обикаля по агенциите за работа, като нормално се почва до седмица-две. Никакви комисионни, никакви разрешителни, никакви такси!

Всичко друго е лъжа, кражба и измама!
7
Заминал работещ и доволен
18.03.2015 14:47:36
2
0
За момента най точно работят хората с обяви от телефини:0878178671,0886090826,0898383534 .Всичко което обещаят като заплата,часово работно време,работна седмица,извънреден труд,почивни дни е реално и истина.Даже тези с телефон-0886090826 не вземат предварително пари в България,а в Прага при свършена работа заплащаш еднократно 150 евро. Работиш законно и нищо не ти се удържа от заплатата освен за квартората.
6
Чеха
17.03.2015 20:18:11
2
0
НАЙ ОПАСНИ СА ОБЯВИТЕ ЗА ЧЕХИЯ С ТЕЛЕФОНИ-0893272183,0877254139,0879607892,0877504258 И НА ИЗМАМНИЦИТЕ КОИТО УЖ СА В ЧЕХИЯ-00420777073962,0420777073926 В ТАЗИ ИЗМАМНА ГРУПА СА И ДРУЖКИТЕ ГАЛИНА КАРАДЖОВА И ТЕОДОРА ВИКТОРОВА КОИТО РАБОТЯТ С ЕДИН И СЪЩИ ТЕЛЕФОН-0876139203/А КОЕ ЛИ Е ИСТИНСКОТО ИМЕ/ НЕ ОСТАВА НАЗАД И ДЕСИ СТАНИМИРОВА С ТЕЛЕФОН-0878895031 ТЕЗИ ВСИЧКИТЕ ТИ ВЗЕМАТ 100-200 ЕВРО И ТЕ ЗАХВЪРЛЯТ,А АКО НЯМАШ ПАРИ ДА СЕ ВЪРНЕШ ЗАГИНАЛ СИ. [helloween][bouncing][devil][puke]
5
Stefanova
16.03.2015 18:09:24
0
2
tija ot ruse sa ortacite na Ivan Ivanov,sega otgovarjat na telefon 0886090826 a predi otgovarjaha na 082823446....sami si pravjat položitelnite komentari po saitovete....do vsički koito iskat da rabotjat v Ceska....komisioni ne trjabva da zaplaštate ako firmata e redovna i ne sa izmamnici....v Bulgarsko ne zaplaštate ništo a tuk kato pristignete im zaplaštate na Ivan Ivanov ili drugija mu ortak Stefan Angelov ot 150 do 300 evro....pazete se ot tezi izmamnici.
4
Нежелаещ да работи в Чехия
21.01.2015 20:14:31
0
2
До работещ в Чехия,Който е от хората от Русе с телефон-082/823446 и сам си прави реклами във всички сайтове.Абе,човек намери си някаква работа.Стига си подлъгвал хората.Колко си жалък.Без комисиони в България,а в Чехия?Нямате право да взимате никъде.Хора не се подлъгвайте по тоя телефон измама е!Лицензираните фирми не взимат никакви пари нито в БГ нито в CZ.А с такива като тоя простак с въпросния телефон,едни и същи под различни номера и имена е пълно в нета.Който лъжат и живеят на гърба на хората без да работят.Не зная какво прави полицията по този въпрос.Sorry,Балъци вече не останаха!
3
Работещ в Чехия
31.01.2014 13:01:57
2
0
Ако решите да работите в Чехия препоръчвам да ползвате услугите на хората от Русе с телефон-082/823446.Първо в България не плащаш нищо освен транспорта и когато пристигнеш всичко е точно.Аз съм в Прага вече 7 месеца.
2
някой който се смее ......
05.01.2013 16:13:09
2
0
Продължава да пуска обяви и с цялото си нахалство обяснява че семейство не може да бъде заедно във Чехия - такива били изискванията .Аз съм от две години там и мисля че съм запознат. А ако незнаех............. В капана със комисионна в Чехия на ГОСПОДИНА И В А Н О В . П А З Е Т Е С Е !!!!!!![bouncing]
1
Valchan
04.12.2012 18:52:30
0
0
Ne trqbva bez cigyrni garanci da trhgva nikoi bhlgarin, poneje ima iccheznali xora becledno ili gi vkarvat nqkade kato robi i pocle ot tam izlizane moje i da nqma.Ami predi vhv Holandiq 7 romhncheta ce kachixa na edin Amerikancki Lainer za da otidat do Amerika, ie cled tova brat my mi kaza chetvhrta godina ot tqx nqma obajdane nikakvo.E chc dve dymi razfacovani ca za organi.Za tova na prikacki i bez dokazana rabota ot drygata ctrana nikoi nikade da ne trhgva, moi cavet e.Ne trqbva chovek da e naiven ,a da pita 10phti i togava da reshava.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки