Какво помага при рак на млечната жлеза


Какво помага при рак на млечната жлеза
Росопас – цвят и плодчета
27 Септември 2012, Четвъртък


Рецепта 1: Невен и коприва – по 75 г, орехови листа, трицветна теменуга и живовлек – по 100 г. 3 супени лъжици



от билковата смес се поставят в термос вечерта и се заливат с 3 чаени чаши вряла вода. На сутринта се прецежда. Пие се по 150 мл 4 пъти на ден 30 мин. преди хранене.

Рецепта 2: 50 г стрит на прах корен от камилски бодил (магарешки трън) се смесва с 1 чаена чаша мед. Нанася се на тънък слой върху болното място и около него.

Рецепта 3: В 1 кг гореща свинска мас се вари 10 мин. 50 г черен оман, прибавят се и по 50 г цвят от невен, лайка и бял равнец. Сваля се от огъня и се оставя да кисне 10 часа. След това се затопля и прецежда. С получения мехлем се маже болното място. Мазилото помага и при рак на кожата, счупени кости, подагра. Съхранява се на тъмно и хладно място.

Рецепта 4: Смесват се добре 200 г стрък росопас с 400 цвят с 400 г цвят от слез (камилак). 2 супени лъжици от тази смес се залива с 600 мл вряла вода. Оставя се да кисне 1 час и след това се пие по 4 пъти на ден преди хранене, подсладено с мед.

Рецепта 5: Замесва се средно меко тесто с 1 разбит жълтък, 1 супена лъжица течен мед и 3 супени лъжици хума. Питката се разточва, маже се с олио и се поръсва с 1 кафяна лъжица нишадър. Болното място се маже с олио и после върху него се налепя питката. Стои, докато може да се трае, може и цяла нощ.

Рецепта 6: Парче бяло пилешко месо се намазва с олио, поръсва се с 1 кафяна лъжица нишадър и се слага на болното място, което е предварително намазано с олио. Стои се, докато може да се издържи. Същата процедура може да се приложи и с дивечово месо.

Рецепта 7: Смесват се добре счукан на каша пресен пелин или листа живовляк (сухи билки се затоплят на водна баня) с 1 кафяна лъжица нишадър. Болното място се намазва предварително с олио, а след това се слага от сместа. Стои се до търпимост.

Рецепта 8: Объркват се добре стръкове по 100 г слез и стръкове росопас и по 50 г стръкове лепка, корени исиот и листа розмарин. 2 супени лъжици от сместа се слагат в 500 мл вода и се варят 5 минути. Пие се по 100 мл от течността 4 пъти дневно преди хранене.

Препоръчително е да се взема и по 1 супена лъжица след хранене от следната смес: В 1 кг мед се добавят по 100 г пчелен прашец и копривено брашно. Освен това е добре да се закусва с овесени ядки, към които са добавени лимонов сок и 1 лъжичка пектин. Да се вземат и 3 пъти дневно пчелно млечице и комбинирани витамини за 20 дни.
За мазило може да се използва смес от 50 г боров катран, 1 г стипца и 5 г чиста сяра. На сутринта мястото се почиства с терпентин и зехтин, смесени по равни части.



В категории: Здраве , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки