Политическата проституция процъфтява преди избори


Политическата проституция процъфтява преди избори
Мистър Симеон Питкин в тила на врага
23 Септември 2012, Неделя


Родолюбиви българи разчитат на „Десант“ и СКАТ в борбата срещу „злите хора“ на властта

Автор: Стефан Солаков

На тази страница, заедно с вас, уважаеми читатели, често сме се гневили на упадъчните нрави сред нашия така наречен политически елит. През последните години паднаха всички задръжки пред усилията му на всяка цена да се добере до властта или до подстъпите към нея.

Наглед възпитани и образовани хора се превръщат в диви зверове, дойде ли сакралното време на поредните избори. Така започна и тази политическа есен, през която ще се води люта пропагандна престрелка между главните претенденти за креслата в българското народно събрание.

Както се и очакваше, първенците на ГЕРБ първи се хвърлиха в предизборната шумотевица. Цяло лято премиерът Борисов пришпорваше верните си министри и те препускаха като изоглавени из страната, за да създават впечатлението, че управляващият екип не е загубил доверието на избирателите и е готов отново да спечели изборите през лятото на 2013 г. Нагледахме се на безумни изпълнения, достойни за перото на комедийните автори, но не и за престижа на висшите държавни чиновници.

Вицето на Борисов и министър на вътрешните работи Цветанов навлече отново потурите и селската антерия, за да участва в автентичен фолклорен фестивал за огромно удоволствие на карикатуристите, дебнещи всяка крачка на многодомния Цецоу.
И докато той развяваше калпак из горските поляни, разбойниците съсипаха оставеното на произвола на съдбата българско население. Министърът на образованието бе изпратен да боядисва закъсалите за ремонти селски училища, докато турски и сръбски душмани на българската нация се гавреха с българските ученици и закриваха техните школа в смесените райони и в Западните покрайнини.

Над всички се открояваше министерският дует Симеон Дянков-Тотю Младенов, които като пародийни играчи на пинг-понг постоянно разцъкваха митичната вест за предстоящото увеличение на пенсиите и заплатите.
Вицето Дянков е напът да бие всички рекорди по измятане от обещанията, хвърляни под път и над път, с което предизвика сериозни съмнения относно психическото състояние на нашия финансов министър. Особено след последните му закани, че ще напляска руснаците в спора между София и Москва за последиците около провала на АЕЦ „Белене“.

Можем да успокоим уважаемите читатели: Нищо му няма на нашенския Брад Пит или мистър Питкин, както го кръстиха в интернет. Човекът просто изпълнява стриктно указанията на своя началник Борисов, който напоследък достигна поредния си връх в политическата проституция по българските земи.
След като послуша наставленията на Вашингтон и направи всичко възможно да влоши отношенията ни с Русия, злополучният български премиер изведнъж се усети, че е нагазил дълбоко във фъшкиите на водената лично от него антируска политика и бързо включи задната предавка по отношение на Москва.

Неочаквано се сети, че сме братски народи, че дружбата ще пребъде от векове на векове... досущ като покойния Живков неговият гавазин започна да си посипва главата с пепел и да се снишава пред гнева на руската мечка.
Но, както е казано: „Москва не вярва на сълзи“ и българският народ скоро ще научи колко ще му струва солената сметка, която Русия ще представи на София заради гювендийската политика на кабинета „Борисов”.

„Съпруга на атакист върти гьобеци в Турция“, тази весела новина, тиражирана в нашите вестници, е само бегъл епизод от същността на така наречената политическа класа.
Госпожа Русева, благоверна половинка на координатора на „Атака” в град Русе, гостувала в турския град Чорлу и участвала в местен фолклорен фестивал.
Друснала там един кючек, облечена като турска булка, защо пък не, щом този танц е в кръвта й, както твърди и нейният съпруг Стоян Русев.

Много по-драматични са гьобеците, които върти правителството на Бойко Борисов пред Високата порта и най-вече външният ни министър Николай Младенов, който изведнъж се събуди от летаргичния сън и се опита да демонстрира мускули пред балканските съседи.
Заговори за някакви тънки червени линии, с които нашата храбра дипломация щяла да стопира наглите опити на някои съседни страни да омаскаряват българската история и най-вече патриотичните чувства на нашия народ.

Рекох меси, брей, най-после! А после се оказа, че министър Младенов, човекът със силното земноводно излъчване, просто се е пошегувал в стил „На ти, враг, бомбичка!“ В сърцераздирателна статия, озаглавена „Без истерия към съседите“, министерското чучело, което премиерът Борисов курдиса в голямата бяла сграда на Външното ни министерство, без всякакъв срам се отметна от предишната си позиция и призова да я караме по-кротко по адрес на постоянно плюещите ни комшии. Да сме търсили това, което ни сближава, а не разделя... и т.н., и т. н.

Изведнъж разбрахме, че българската дипломация в ръцете на днешния външен министър е „меката китка“ на сегашното правителство и активно участва в шумния кючек, с който премиерът и неговите придворни евнуси демонстрират фаталната зависимост на българската държава.
Покорно чупещият ръчички пред госпожа Хилари Клинтън дипломат номер едно на България бил разтревожен, представете си, от... национализма и ксенофобията, които щели да победят, ако отговорим достойно на съседските провокации! Браво, много умно и много навреме, нали?

Точно когато неговите американски началници разпалват взаимната омраза между мюсюлмани и християни по целия свят, нашият недорасъл министър се сетил да брани храната от опасните според него явления.
Върхът на нахалството обаче беше достигнат, когато правителствената телевизия ТВ7 разигра срамен спектакъл с участието на декласирани представители на нашата така наречена интелигенция.

В студиото на водещата Люба Кулезич бяха извикани „писател“ и „дипломат“, за да оплюят Русия, която снимала игрален филмов сериал за нашата пророчица Ванга. Купища кал бяха хвърлени срещу руските продуценти, защото изопачавали истината за Ванга и за нейните предсказания относно възстановяването на Руската империя.

Всичко това се случва на фона на един шумен скандал по повод турския филм „Великолепният век“, излъчван и широко рекламиран от същата тази ТВ7 и нейните турски собственици. Оказа се, че фалшификациите срещу България, християните и Европа, с които е изпълнена пропагандната лента на Анкара, изобщо не вълнува политическите проститутки в нашите ефирни телевизии.
Важното е покорно да се спазват указанията, идващи от „Дондуков“ 1 и по най-груб и безцеремонен начин да се пробива път пред отново домогващите се до властта управляващи ни мошеници.

Как ще ги спрем, често ни питат нашите читатели и зрители? Много просто – ето го пътят, начертан от зрителката на СКАТ и читателка на „Десант“ госпожа Екатерина Циркалова от град Пловдив, която ни пише: „Аз съм един обикновен нормален човек, но съм убедена, че дързостта на вестник „Десант“ и телевизия СКАТ да показват правдиво и без компромис истинските проблеми на държавата ще помогне на нормалните българи да отсеят доброто от злото, истината от лъжата и в крайна сметка да се преборят успешно с мрака, с безумието и хаоса, в които сме хвърлени не само от днешните управници, но и от техните предшественици. Надеждата ми е именно във вас, хората, които не се страхуват от прекия диалог с българските граждани“.

Хубави думи, но и натоварващи с големи отговорности малките, но сплотени екипи на „Десант“ и СКАТ. Остава да разберем и колко ще са нормалните хора в нашето Отечество, които след девет месеца ще трябва да спасят България от „злите демони“, които според госпожа Циркалова тормозят вече 23 години изключително търпеливата българска нация. Тя се надява на нашия успех, нека да не я разочароваме.



В категории: Коментари , Горещи новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Беленски
25.09.2012 23:30:28
0
0
Тъжно е, че бандата продажници, лъжци и мошеници, които като кърлежи са се впили в българската нация, често без каквото и да било основание наричаме "български политически елит". Тази сган не е никакъв елит, а най-малко български. Българският елит е запратен в девета глуха и с ужас гледа как през последните 23 години систематично се съсипва всичко българско.
Жална ни майчица, ако не успеем да очистим хубавата ни страна от тези паразити.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки