С цигани държава не се прави


04 Септември 2012, Вторник


Тетевен е град с няколко хиляди жители, но за съжаление в него доставят само дванадесетина броя на в. „Десант“.



Иначе тук ежедневно се следят емисиите на телевизия СКАТ и има много желаещи да се присъединят към НФСБ. Добре би било и в нашето будно градче да се учреди структура на Националния фронт.
Хубаво би било да публикувате във вестника програмата на партията на СКАТ, за да са наясно избирателите какво да очакват като гласуват за нея на предстоящите избори и какво ще се промени.

Интересно е да научим какво ще бъде отношението на НФСБ към членството на България в НАТО, към присъствието на български „миротворни“ части в Косово, Авганистар, Пакистан и други страни. Докога ще търпим американските военни бази, разположени на наша територия? Какви мерки ще се вземат по отношение на циганите – интересно от техния етнос никога не е имало революционери или герои в многобройните войни, водени от майка България! От цигани държава не става. Защото те само крадат, налитат на бой и не плащат данъци, ток, вода и билети в обществения транспорт...

Много е важно в Националния фронт да влязат само истински патриоти, ползващи се с уважение в обществото. Работливи и разсъдливи, а не само критикари и мърморковци. Които смело и справедливо да се борят срещу хайдутлуците. А на бързо забогателите от безобразни кражби да се изземе откраднатото в полза на държавата и да се вкарат в затворите, където им е мястото.

Смятам, че броят на народните представители не трябва да бъде повече от 120 души, при това те не трябва да стоят в парламента повече от два мандата. Още по-важно е да не се допускат неграмотните избиратели да гласуват, защото те са тези, чиито гласове най-лесно се купуват.


Лако Лаков
ул. „Иван Туйков“ 1
Тетевен



В категории: Горещи новини , Трибуна

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
Българин
06.09.2012 07:30:38
0
0
Как да не може да се управлява? Та нали имахме цял премиер циганин, Иван Костов?!
1
05.09.2012 06:20:39
0
0
Циганин не значи човек от някакъв етнос. Циганина е състояние! Болест! Чума по-страшна и от СПИН-а. Индикация за пагубност! Печат за дефект! Аларма сред народите, че нещо им куца, че не се развиват правилно. Нагледен пример какво става, когато Господ си направи лоша шега. Ако циганите се въдят повече от нормалното в някой точки от земята, това означава, че там нещата са зле и е нужна намеса, нужна е помощ. Така, както помагаш на домашния си любимец, ако го нападнат кърлежи.
Погледни му стойката. Очите. Изражението на лицето. Гледай го как ходи, каква сянка хвърля, колко му е акъла, обноските. Цяла седмица да се кисне във „Веро”, пак ще мирише лошо. То всичко само ти се намества в главата.
Циганина е тъмен човек. Не черен. Тъмен вътре, в оная гнойна и вмирисана топка- вместо човешка душа! Ходи по тая земя за да е гаден, за да е противен, за да отвращава околните. Създаден е да убива, краде, насилва, лъже, да мързелува, да паразитира и използва. Събрал е в себе си най-черното и гадно, което може да се залепи на същество ходещо изправено. Няма морал, няма такт, не знае що е съвест, мрази да прави добро, не иска да се развива, няма положително виждане за околния свят. Всичко в него е първично и грубо материално. Същество с генно увредена същност.
Циганите са обявили война на реда и закона, на добротата и човечността. И когато масата им нараства някъде, това значи, че тези добродетели са обречени. Индикатор, че една общност се разпада. Циганина е наказание за слабите и лековерните. БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки