Прегласувайте фалшивата декларация!


23 Август 2012, Четвъртък


Драга редакция,


Понеже мълчанието е съучастие, аз не мога да мълча за подлостта на Иван Костов и на продажния парламент. Затова чрез вас се обръщам към господата народни представители: Запазете имената си за историята – като честни и родолюбиви българи! Бъдете с народа си!
По време на така наречения „възродителен процес“ насилствена асимилация не е имало.
По това време бях на работа в Коми.

Пред медицинските работници, знаете, че всеки се изповядва, дори и за това, което няма нищо общо със здравословното му състояние. Тук работеха колкото православни българи, толкова българи мюсюлмани и цигани. Нито един етнически проблем не е имало. Всички бяха дошли с договори за добри заплати.

Спомням си, точно по това време много наши мюсюлманки споделяха разплакани, че тъкмо са посъбрали някоя рубла и трябва да си прекратят договорите, за да се върнат спешно в България.
Ние, българите, се чудихме, какво ли пък толкова се е случило. Една от жените, която се оплакваше от лош семеен живот, сподели, че са получили писма от родителите си – веднага да се връщат в България, за да заминат за Турция:

„За нас, мюсюлманите, заповедите на родителите са закон. Освен това, тука има емисари, които ходят от човек на човек и със заплаха ни заповядват да тръгваме веднага! Има един толкова „зъл“, че ме е страх да не ни избият! Трябва да се връщаме“, спомням си и до днес думите на тази жена.

Историята е една – както и истината е една. И тя е, че България няма нищо общо с разходките им! Как така сега изпаднаха в амнезия и не помнят, с атентатите, пролели българска кръв, дори и на малки невинни деца, сами предизвикаха този „възродителен процес“? Какво очакваха тогава от нас, да им ръкопляскаме ли?
Колкото и да жонглират някои с този „възродителен процес“, с този исторически момент – за унижение и унищожение на България (за постигане на пъклените си цели), българските родолюбци няма да им го разрешат!

А острата реакция на българския народ против тази измислица ме изпълва с гордост. Тя показва, че българинът е честолюбив човек и колкото и да е толерантен – не ще остави да се подиграват с Родината и религията му!


Татяна Георгиева, София



В категории: Горещи новини , Трибуна

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Vinagi govoria istinata i nese
17.01.2014 18:05:37
0
0
Gospojata e prava imam priateli koito zaminaha za Turcia ise varnaha ima i takiva koito ostanaha.No zamen vazroditelen proces nee imalo.Nikoi ot nashite klouni v parlamenta ne stane i kaje kakvi ugovorki e imalo mejdu dvete darjavi.Nikoi ne kazva che Dogan ima prinos za problema sas turskoto naselenie podstrekavaneto na turcite da iskat avtonomia v posledvalite atentati,umartviavaneto na novorodeni deca i drugi podobni.Govorim za humannost humannolie te da ubivat a darjavata da bezdeistva kakto sme svideteli v godinite na preho,vsichki blijat zadnicite na amerikancite i nikoi nesmee da nakaje arestuva ili usadi niakogo bez razreshenie ot chicho sam.Bez tezi.......... amerikanci nie jiveem v saglasie sas turcite u nas.Nie sme suverenna strana nikoi niama pravo dase mesi vav vatreshnite raboti.Ako Darjavata usadi Dogan samite turci shtesa spokoini ate se strahuvat ot nego.Darjavata triabva da zabrani vkliuchvaneto visoko govoriteli po djamiite neka hodjata dase kachi na minareto dase provikne v molitven ekstaz nima losho ama da vkliuchvat kasetofoni i visoko govoriteli nesam saglasen viarata nezavisimo kakvae triabva dae estinska ane komuflash ili cirkadjilak.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки