НФСБ с последователи в миньорския град Раднево


НФСБ с последователи в миньорския град Раднево
Съпредседателят на НФСБ Валентин Касабов (вторият от дясно на ляво) и председателят на Контролната комисия на партията Христиан Митев присъстваха на учредителното събрание
03 Август 2012, Петък


Патриотите избраха за председател на местната организация предприемача Слави Вълчев

Автор: Гергана Господинова

ПП „Национален фронт за спасение на България” продължава да печели доверието на българските граждани. На 30 юли в пълната зала на културния дом в миньорския град Раднево бе учредена поредната партийна структура на родолюбивата пария.

„Гледаме в една посока, а тя е спасение и възраждане на България. Защото страната ни върви устремно надолу и това продължава повече от 20 години. НФСБ е партията, която е призвана да дръпне ръчната спирачка и да включи обратната тяга, за да можем да тръгнем напред. Заедно с такива хора като вас от цялата страна мисля, че можем да направим първите стъпки за възвръщане на България в ръцете на истинските българи”, с тези думи се обърна към участниците в учредителната сбирка съпредседателят на НФСБ Валентин Касабов.

По неговите думи хората, които стоят зад създаването на партията, не са професионални политици (тъй като това у нас е синоним на измамник), а са  журналисти, хора патриоти, със силно изявена гражданска позиция. Затова всичко, което правят, е в името на България и никой не трябва да се съмнява в това.

„Ние работим сред хората, познаваме тегобите, мъките и страданията, на които българският народ е подложен от десетилетия заради алчни политици-еднодневки и продажници в продължение на десетилетия. Пътят е стръмен и труден и не бива да се заблуждаваме, че нещата ще се случват с магическа пръчка. А и не можем да обещаем подобно нещо, тъй като сме реалисти. Знаем, че срещу нас стоят парите на олигарсите, на онези, които ограбиха България и българския народ, които продължават да го грабят и да го скубят чрез вдигане на такси, данъци.

Ние казваме - стига вече!”, категоричен беше Касабов.
Затова той призова всички будни българи, които имат сили и смелост, да застанат рамо до рамо с патриотите от НФСБ и да се обединят в името на България.
За председател на НФСБ – Раднево единодушно беше избран Слави Вълчев, семеен, с малък бизнес. Той беше категоричен, че ще даде всичко от себе си, за да поддържа силна организацията и да се бори за преодоляването на недъзите в общината, тъй като Раднево трябва да се превърне в демократичен град, управляван от компетентни хора, а не от „наши” и „ваши”.

Също с пълно мнозинство в препълнената зала беше взето решение секретарският пост да бъде зает от 53-годишния Милан Господинов. И макар да живее в Раднево само от една година, той стои зад каузата на града и НФСБ. Според него успехът се постига чрез остротата на перото, която винаги побеждава, но и чрез силата на духа.

Жителите на града се довериха на НФСБ, защото това е първата националистическа партия в страната, която вдига летвата толкова високо и амбициозно. Досега не е ставало въпрос за спасение на България, всички са говорили само за воюване за българщината и за утвърждаване на българската култура. Но ако трябва да спасяваме държавата и нацията, то нещата са сериозни. У нас има 265 държави в държавата, колкото са общините, и затова трябва да се намери общ национален интерес.

В сферата на здравеопазването трагедията е пълна, демографските проблеми тепърва ще се задълбочават.
Както между впрочем и икономическата криза. Децата ни заминават навън, защото държавата тотално ги прогонва, а в същото време тук е оставена възможност за развъждане на циганите.
Всъщност, циганизацията е друг от големите проблеми в България. По последна статистика през 2050 г. българите ще са малцинство, ако не се вземат своевременни мерки.

Вярваме само на НФСБ, защото ръководството й говори честно и точно. Дано народът да прогледне и да осъзнае, че всички са гладни, а не смеят да излязат на улицата. Искаме днес да не ни се налага да даваме по 2 лева на внучето от пенсията си, за да яде, защото е гладно. Обаче Бойко Борисов и разбойниците никога не са гладни, се чуваше от всички страни в залата. Хората се обединиха около вярата в могъщите сили на българския народ, доказал и в най-мрачните си времена, че е способен да отстоява позицията си.




В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки