Държавата изчезва пред очите ни


Държавата изчезва пред очите ни
Когато в къщи няма никой....
29 Юли 2012, Неделя


Новите еничари сдават властта на чужди нашественици

Автор: Стефан Солаков

Клоуните в българския политически цирк, наречен още Народно събрание, отново се събраха, за да начешат езици седмица преди дългата си лятна ваканция. Темата е националната сигурност и този факт автоматично създаде в парламента една подчертано трагикомична атмосфера особено след кървавия атентат на бургаското летище на 18 юли т. г.

На парламентарната трибуна се прескачаха старите и омръзнали на цяла България политически муцуни, опитващи се да използват традиционната говорилня, за да напомнят за жалкото си съществуване в националното информационно пространство.
За разлика от предишните налудничави прения този път в пленарната зала осезателно присъстваха образите на разкъсаните човешки тела на летището в квартал Сарафово, а мирисът на кръв очевидно възбуждаше закърнелите чувства на нашите политически мародери.

Вместо да си направят отдавна очакваното харакири и да признаят откровено пред българския народ, че са обикновена шайка от некадърници и престъпници, попаднала случайно в Народното събрание, високопоставените избраници се надуваха като самодоволни пуяци и раздаваха смехотворни съвети по адрес на националната сигурност.

Малцината останали истински експерти в тази деликатна област, които си позволиха наивността да присъстват на безмисленото парламентарно бръщолевене, побързаха да запушат уши и да се изнесат на бегом от политическата кръчма, в каквато се превърна през последните години Народното събрание.
И докато партийните марионетки се лигавиха и надлъгваха в пленарната зала, Главният самодържец на републиката, любимият вожд и учител, другарят Бойко Борисов, осезателно липсваше от комичните баталии между парламентарния дребосък.
Цялото негово внимание беше насочено към поредната инспекция, назначена от управляващите го господари във Вашингтон.

Специален пратеник на американския президент Обама долетя в София, за да успокои сериозно уплашения наш премиер и да го увери, че американската администрация не възнамерява да свали доверието си от преданите на чичо Сам български пудели. И тъкмо навреме, защото бившият пожарникар през последните дни след атентата в Бургас е напът да изкрейзи напълно, усетил, че популистките лафове са едно, а жестоката реалност на международния тероризъм е само на една ръка разстояние от строго охраняваните му резиденции в Банкя и Бояна.

И докато циркаджиите в парламента и правителството трескаво се състезават за собствените си политически кожи, управлението на държавата от няколко дни насам е в ръцете на израелски емисари от най-различен калибър. Пратеници на Мосад и на премиера Нетаняху иззеха почти всички функции, свързани с нашата национална сигурност, и доста арогантно подготвят българската общественост за още по-драматични авантюри на международната сцена.

Най-нахално ни беше съобщено, че от днес нататък България и Израел имат общи врагове, с които ще трябва да се сражават през следващите години. От израелците научихме, че Иран трябва да бъде ударен с военна сила, за да бъде отмъстено за загиналите в Сарафово евреи.
Не стана ясно само кой ще отмъсти за хилядите палестинци, между които и триста деца, изпепелени от израелските ракети при атаките на Тел Авив срещу мирното население в ивицата Газа.

Агресивният език на израелското правителство, с който ни се натрапват доста съмнителни внушения за вината на Иран спрямо световната общественост, поразително напомня за друг един герой в нашия регион, свикнал да се зъби като зло куче срещу всички, които го смятат за новия фюрер на ислямисткия фашизъм в наше време.
И той е „приятел“ и по-точно водещ кукловод на нашия бате Бойко, свикнал покорно да върти опашка между ритащите се атове в Близкия изток.

При турския премиер Ердоган, за който става дума, обстановката е доста по-рахат, отколкото при американските каубои. В Анкара и Истанбул нашият храбър пожарникар е ухажван с ориенталско нахалство, което ласкае извънредно много ненаситното му его и го кара да се чувства истински мъж, а не обикновена политическа отрепка.

Това вероятно ще му помогне да преглътне доста по-леко и заробващата геополитическа сметка, която новите османци ще му връчат в най-скоро време. От нея нашият диктатор ще научи, че го назначават за Главен еничар на Високата порта, отговарящ за бившата българска държава, превърнала се отново във вилает на анадолските ни душмани.
Притиснати от менгемето на новите господари, днешните национални продажници са извадили на политическата сергия една от най-древните европейски държави и с престъпно безочие се опитват да я изтъргуват пред очите на целокупния български народ.

Напът сме да изживеем поредната национална трагедия, подобна на падането ни под робството на османските варвари. Но както знаем, надеждата умира последна и тя се крие в барикадите, издигани в цяла България от Националния фронт за спасение на страната.

На него се пада тежката задача да е последната преграда пред чуждите нашественици и заедно с останалите родолюбци да спечели най-важната битка за бъдещето на нашите деца.



В категории: Коментари , Горещи новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Убиецът Чеци – втори братовчед
03.08.2012 00:29:59
0
0
Разкритие: Убиецът Чеци – втори братовчед на външния министър Николай Младенов! –

Николай Младенов бил братовчед с убиеца Чеци

Това е новината, която малко медии в България ще си позволят да публикуват.3адавали ли сте си въпроса защо въпреки многобройните следи, сочещи, че именно Николай Русинов – Чеци е извършител на бруталното убийство на Яна в Борисовата градина, ченгетата месеци наред се правеха на ударени и отказваха дори да го обявят за заподозрян. И защо същото това МВР на Цветанов реши директно да обяви за убиец безработния Пламен Трифонов, срещу когото, както по-късно стана ясно, от самото начало не е имало абсолютно никакви улики. И защо от самото начало на разследването вестниците на Делян Пеевски, които апропо са си собственост на управляващите от ГЕРБ, не спират да тръбят, че Чеци бил роднина на президента Петър Младенов. От наш сигурен източник днес научихме, че покойният външен министър по времето на Тато, а впоследствие и президент на България Петър Младенов е роднина с настоящия външен министър от правителството на ГЕРБ Николай Младенов. Като на втория, изнасилвачът – убиец Николай Русинов – Чеци се пада втори братовчед. Да, фактите са такива – убиецът от Борисовата градина и външния ни министър са в кръвна връзка, като

Николай Русинов - Чеци

представинели на големия дипломатически род Младенови. Именно този смущаващ детайл се опитват да прикрият медийните рупори на ГЕРБ (разбирай всички вестници, телевизии и сайтове на депутата-издател Делян Пеевски- б.а.) като фокусират общественото внимание върху роднинството с президента Петър Младенов. Подобно разкритие би разклатило здраво имиджа както на външния ни министър Николай Младенов, така и на цялото управление на ГЕРБ. Та именно затова полицаите дълго време не арестуваха Чеци! Нещо повече: Източниците ни съобщават, че пъкления план за „покриването” на неудобния за ГЕРБ Чеци е дело на самия Цветан Цветанов. МВР-шефа лично се разпоредил за полицейски чадър над Русинов поне докато не дойдат неоспорими доказателства, че именно той е убиецът на Яна. И за да се отклони общественото внимание от най-вероятния убиец Чеци, полицаите сложили на топа на устата невинния Пламен Трифонов.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки