Работният ден на един премиер


10 Юли 2012, Вторник


28 юни (четвъртък), 14.30 ч.  Б.Б. отлита с правителствения самолет „Еърбъс 319“ за заседанието на Европейския съвет в Брюксел.



29 юни (петък), 17.00 ч.  Б.Б. вече е в Бургас, за да открие пътния възел „ЮГ“ в компанията на регионалния министър Лиляна Попова и кмета Димитър Николов.
18.30 ч. - рязане на лента и на спортен комплекс в бургаския квартал „Зорница“.   
19.00 ч. - участие във футболна среща между сборните отбори на България и Бургас   Докато Премиерът рита, че и вкарва гол от дузпа, ескортът Му от 5 бронирани автомобила „Мерцедес“ и 8 гарда на НСО чинно чака, а колите са със запалени двигатели, за да работят климатиците, та прегрелият футболист да влезе след мача на хладно.

30 юни (събота), 16.00 ч. Б.Б. инспектира във Видин какво е свършено по ремонта на булевард "Панония", придружен от кортеж от три джипа „Тойота“ и колите на НСО.
16.30 ч. - проверка на строежа на Дунав мост 2.
17.00 ч. - участие в дискусия за Дунавската стратегия. 

1 юли (неделя), 10.00 ч. Б. Б. открива железопътната отсечка Пловдив – Димитровград.  Той каца на стадиона в пловдивското село с военен хеликоптер “Кугар”, а пет минути след него с друг вертолет  пристига и президентът.
В 10.40 ч. е в село Катуница край Пловдив. Там властта се спира за кафе и минерална вода.
В 11.00 ч. започва откриването на Лот 2 на автомагистрала „Тракия“ по отсечка Стара Загора - Нова Загора.

2 юли (понеделник), 14.00 ч. Б.Б. посещава митническия ТИР-терминал във Видин. Придружен е от директора на Агенция „Митници” Ваньо Танов и от директора на ГД „Борба с организираната престъпност” главен комисар Станимир Флоров.
3 юли (вторник), 11.00 ч. открива реставрираната сграда на Националната художествена галерия в София заедно. Компания му правят Лиляна Попова и културният министър Вежди Рашидов.

4 юли (сряда),
10.00 ч. заседание на Министерски съвет.
15.00 ч. в село Зетьово, община Чирпан, Б.Б. заедно с Лиляна Попова и шефката на АПИ Лазаринка Петрова прави поредна инспекция на лот 1 на автомагистрала Марица в участъка Оризово – Димитровград.
След 16.30 ч. посещение в село Бисер, на гости на пострадалите от наводнението

(Бившият пожарникар не намира време само за едно – да отскочи и да хвърли поглед как се потушава пожара на Витоша. Всъщност – и да поработи...)



В категории: Отблизо , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки