България загива...


05 Юли 2012, Четвъртък


Ние сме в състояние на трета национална катастрофа. Ако не се възродим, ще загинем.



Алтернатива на провежданата политика на геноцид над българския народ, диктуван от световния империализъм и великотурския държавен шовинизъм, е Националното възраждане.
Главна отличителна характеристика на насилствено наложената монополистична либерална пазарна икономика е, че тя наложи план за унищожаване на българския народ. Това е прословутият мерзски проект на мозъчния тръст „Ричард Ран и Роналд Ът“.

Очевидно съблазнени от идеите на ястреба на американския империализъм Алън Дълес, обезумели от алчност и користолюбие, жадни за власт и пари, висшата комунистическа номенклатура – Андрей Луканов и неговото обкръжение, като приемат и налагат и до днес плана „Ран-Ът“, доброволно се превръщат в предатели и палачи на своя народ.

За измъкване от националната катастрофа, в която сме затънали, е нужно да се обединят всички честни хора и патриоти с възрожденски дух, които, протестирайки пред висшите държавни институции, да наложат волята на народа.

Преди всичко за целта е необходимо да се абстрахираме от националния нихилизъм, равнодушието, индивидуализма и егоизма. Възраждането на нацията е стратегически приоритет, завещан ни от Паисий Хилендарски, Георги Раковски, Васил Левски, Христо Ботев, Георги Бенковски, Хаджи Димитър, Стефан Караджа и още хиляди знайни и незнайни герои, отдали живота си за свободата на милото ни отечество.

Никола Стойков
Варна



В категории: Горещи новини , Трибуна

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Достоен
18.07.2012 10:04:34
0
0
В тази статия се говори за световния империализъм и турския национализъм. Уви това са пълни глупости ! ГЛАВНИТЕ ВИНОВНИЦИ ЗА ЗАГИВАНЕТО НА НАЦИЯТА НИ СА КОМУНИСТИТЕ . ТЕ УНИЩОЖИХА БЪЛГАРИЯ. Насилствено създаваха македонски народ, Избиваха и изпращаха в концлагерите , българите които искаха да си работят земята. Грабиха имотите им, къщите им, изгониха населението от родните им места и ги пратиха по градовете в панелните блокчета. Накараха българската жена да работи на 3 смени по заводите и плащаха мизерни надници. Затриваха религиозността и църквата. Унищожиха българското семейство и нравственост.Грабиха и крадяха народа десетилетия наред създавайки някаква ненормална икономика на дефицита и недоимъка
Развъждаха цигани с големи привилегии . Да продължавам ли ?..........
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки