Как се излекувах от перде на очите


Как се излекувах от перде на очите
Билката Дяволска уста помага при неврози
25 Май 2019, Събота


В контейнерче за стерилна урина се слага 1 ампула дестилирана вода (10 мг). Преварява се...

Автор: Силвия Горанова

Съпругът на Пенка Давидова години наред страда от перде на окото. При прегледи при специалисти обаче все се случва така, че отлагат евентуална  операция. Една сутрин човекът се събужда и се оказва, че с дясното око не вижда нищо друго, освен едно огромно тъмно петно.

Лекарите поставят цяла колекция от диагнози – глаукома, дегенерация на ретината и перде на дясното око, както и начален стадий на перде на лявото око. Предлагат му да лекуват ретините и да следят състоянието му. Пенка обаче чува много лесна и достъпна рецепта от своя позната, възрастна жена, и решава да я приложи:

В контейнерче за стерилна урина се слага 1 ампула дестилирана вода (10 мг).
Преварява се и после към 1 супена лъжица от сместа се добавя 1 супена лъжица мед от рапица. Сместа трябва да се съхранява в хладилник.
Всяка сутрин и вечер от нея се капва по 2 капки  във всяко око. Рецептата се изпълнява 1 месец.

Ето и още няколко интересни лечебни рецепти:

За висок холестерол: Взима се кислородна вода. В първия ден на лечението сутрин, обед и вечер се прави следната процедура: в 200 г обикновена вода се слага по 1 капка от кислородната. Това е в първия ден от лечението. На втория ден процедурата е същата, но с 2 капки от кислородната вода, на третия – с три, и така докато капките станат 20. Тогава се започва обратното отброяване на капките: с всеки изминал ден – с по една по-малко.

Против туберкулоза: (Щиляна Михова, Бургас): Чист пчелен клей се разтваря на водна баня. След като се разтопи напълно, към него се добавят 2 пакетчета чисто краве масло. Сместа се бърка, докато стане гъста каша. Сваля се от огъня и се изсипва в стъклен съд. Взема се сутрин по 1 супена лъжица на гладно в продължение на месец.

При възпалено гърло: В случая много ефикасен е прополисът.
В 2 части гореща карамелизирана захар се добавя 1 час късче прополис и се разтопява. Когато сместа изстине, се свиват малки топчета – колкото половин нокът. След това се овалват в пудра захар. Топчетата се смучат бавно, без да се сдъвкват. Това помага при различни възпаления на гърлото и венците, а също и при хрема и бронхит.

Против алергии и акари: В чаша кисело мляко се слага 11/3 чаена лъжичка сяра за пиене от аптеката. За по-лесно консумиране може да се добави захар. Процедурата се прилага 4-5 дни, като сместа се пие само веднъж дневно и задължително на гладно.

При невроза: Смесват се следните билки: дяволска уста, изтравниче и валериана в съотношение 3:4:1 части. Вземат се от сместа 4 супени лъжици и се запарват в 1 л вряща вода. Пият се по 4-5 глътки на всеки час през целия ден.

При подагра: Смесват се добре по 10 г зайча стъпка, пача трева, хвощ, синя тинтява, троскот, по 50 г бял равнец, глухарче, маточина, мента, мечо грозде, трицветна теменуга, овчарска торбичка, цариче, плод от шипка, гръмотрън и семе резене. 2 супени лъжици от тази смес се варят 10 мин. в 700 мл вода. Настойката се оставя да кисне 2 часа. От нея се пие 4 пъти на ден по 150 мл преди хранене. Добавят се мед и лимонов сок на вкус.



Белият равнец носи облекчение при подагра

В категории: Здраве , Рецепти за здраве

4
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
4
Ник
28.08.2020 16:25:31
0
0
"В контейнерче за стерилна урина се слага 1 ампула дестилирана вода (10 мг).
Преварява се и после към 1 супена лъжица от сместа ..."

?????Каква смес и как от 10 мг..?? Тук нещо не пасва.
3
ГОСТ
09.09.2019 13:41:13
0
0
ИМА НЕЩО КОЕТО НЕ РАЗБИРАМ. ПИШЕТЕ " В КОНТЕЙНЕРЧЕ ЗА СТЕРИЛНА УРИНА". УРИНАТА НЕ Е СТЕРИЛНА, А КОНТЕЙНЕРА Е СТЕРИЛЕН ЗА УРИНА. НАЛИ ЩЕ СЕ ИЗСЛЕДВАТ В УРИНАТА БАКТЕРИИ.
МОЛЯ ВИ, ИЗРАЗЯВАЙТЕ СЕ ТОЧНО.
2
Незабравка
14.08.2019 07:19:51
2
0
Цитирам, за да си изясня, явно нещо не разбирам или съм тъпа: "В контейнерче за стерилна урина се слага 1 ампула дестилирана вода (10 мг). Преварява се ... " Къде се преварява? В самото контейнерче ли? То е пластмасово и няма как да се постави на котлона. И да е метално, тези 10 мл.=10 мг. ще се изпрят за 10 секунди при "преваряването" . И има ли смисъл, след като е ДЕСТИЛИРАНА вода, да се преварява, след като в нея няма никакви примеси освен H2O. Смисълът на преваряването е стерилизацията - да се унищожат всички вредни бактерии във водата. В рецептата всичко е стерилно - водата е от ампула(стерилна и херметична) и е дестилирана, контейнерчето е стерилно. После цитирам: "и после към 1 супена лъжица от сместа..." !!! каква смес??? Смес няма!!! Нали е само дестилирана вода??? И 10 мл.!!! Ако е останало толкова след "преваряването", са 1 чаена лъжица, а 1 супена лъжица е 20 мл. Но се промирявам и ... после - цитирам: "към 1 супена лъжица от сместа се добавя 1 супена лъжица мед от рапица." Къде се добавя? В контейнерчето ли? 20мл. вода+20 мл. мед = 40 мл смес, а в контейерчето не може да се побере толкова, то е САМО 15 мл. обем. (работя в болница и знам коло точно са големи). Моля за ИСТИНСКИ рецепти, а не за бутафорни!!!
1
Tanja Gjurova
12.08.2019 10:51:15
0
1
rezeptite trjabva da sa to4niqgospoja davidova govori sa smesqa e slojila samo destilirana voda v kontejner4eto?
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки