Партията на СКАТ с нови структури в Родопите


Партията на СКАТ с нови структури в Родопите
България се нуждае от патриоти, готови да работят безкомпромисно за страната си - каза Димо Желязков в Любимец
08 Юни 2012, Петък


"Национален фронт за спасение на България“ продължава да се утвърждава в Родопите.


Автор: Георги Ваташки

След Кърджали, патриотите учредиха своя структура и в малката хасковска община Любимец. На 30 май в залата на читалище „Братолюбие“, в присъствието на  координатора на НФСБ за Южна България Димо Желязков, местните хора споделиха тревогите си и проблемите на техния роден край - безработицата, повсеместната бедност и настъпващата турцизация. Както и вярата си, че единствените, които могат да се изправят срещу това, са родолюбците от партията на СКАТ.

„Ръководството и членовете на НФСБ се стремят към властови позиции, за да променят антибългарската политика на ГЕРБ и да изпълнят програмата на партията. Само по този начин спасението на България и нейния народ ще станат възможни“, каза Желязков
На събранието симпатизантите на НФСБ избраха и председател на местната структура - Димитър Митев. Той е юрист с дългогодишен стаж и се радва на уважението на всички жители на Любимец.

„Вярвам в доброто бъдеще на обикновените хора от региона“ заяви Митев и сподели какви ще са първите цели на новата организация. Сред тях са привличането на млади хора в малката община и изграждането на модерно тържище за селскостопанските труженици.
За секретар на патриотите в Любимец беше избрана Ваня Петрова.

На същата дата общинска структура на НФСБ бе учредена и в Свиленград. Там за председател бе избран Панайот Панайотов. Той притежава собствен бизнес и е добре запознат с опитите на правителството да смачка дребния и среден бизнес в страната. Националист по убеждение, Панайотов е убеден, че НФСБ е единствената партия, която работи изцяло за българските интереси.

„Ние ще ги защитаваме и в Свиленград с много работа и себеотдаденост“- обеща той на членовете на новата общинска организация. За секретар на НСФБ в Свиленград беше избрана Кичка Йовчева, икономист по образование. Заедно с новоизбрания председател, двамата дадоха тържествени обещания да запазят националния дух на родолюбивата партия.

Представителят на НФСБ за региона Димо Желязков се обърна към събралите се свиленградчани - „Ние в партията искаме да направим нещо за нашата изстрадана родина. Затова се нуждаем от истински българи, готови да работят за нейното бъдеще без користна цел.“

На събранието бяха засегнати наболелите проблеми в селското стопанство, което е основен поминък на хората в този край. Друг важен за тях въпрос е, дали някога ще бъдат изплатени обезщетенията на тракийските бежанци. Много от техните потомци живеят в региона на Свиленград.

„Виждам надежда в тази партия, защото само нейната програма и предаванията на телевизия СКАТ говорят ясно и с грижа за тракийците и техните проблеми“, категорична беше Мария Кодинова, потомка на Капитан Петко войвода.

Новите организации на НФСБ в Свиленград и Любимец се оказаха лъч надежда за всички родопчани, които се надяват най-сетне да се прекрати вредното влияние на турската партия ДПС в региона и да се намери път за избавлението на България.



Димитър Митев Панайот Панайотов

В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки