Всички знаем защо


Всички знаем защо
С ГЕРБ наши пенсионери стигнаха чак до... Гърция
08 Юни 2012, Петък


Помните ли как навремето Емилия Масларова, докато беше социален министър, пращаше пенсионерите на море без пари.


Автор: Яна Славянска

Оказа се, че нейният трогателен почин е взет сериозно на въоръжение от управляващите гербаджии. С наближаването на парламентарните избори те стават все по-активни в обгрижването на лошия „материал“. Не само мъжете, но и всички знаем защо.

Най-пресният пример за подобна инициатива е с дата 4 юни, когато от териториалната структура на партия ГЕРБ в столичния квартал „Надежда“ изпратиха на 5-дневна почивка в Синеморец тумба възрастни хора. Към морето със специален автобус в началото на седмицата отпрашиха 43-ма старци, трогнати до сълзи от жеста на герберите. За пред публиката от ПП ГЕРБ-Надежда заявиха, че така отбелязват началото на лятото.

Ако междувременно не изкапят като пожълтели листа, може да почетат и настъпването на есента. А като падне първия сняг, следва да очакваме нашествие на пенсии по белите писти, спонсорирани от Бойковата формация да открият зимния сезон.
В края на май пък близо 60 представители на третата възраст от Габрово не на шега се разходиха до Рупите и Рилския манастир – пак със съдействието на гербаджиите. Местната структура на партията се бръкна в джоба, за да спонсорира участието на габровската вокална група „Настроение“ на започващия този петък в Хисаря Еврофолк фестивал „Жива вода“.

Още по-щедри се оказаха хората от областното ръководство на ГЕРБ в Смолян, които в началото на май организираха за 26-ма обитатели на старческия дом във Фатово и 20 възрастни жители на село Полковник Серафимово посещение чак в съседна Гърция. За по-авторитетно компания на дядовците и бабите в задграничния маршрут им прави и една герберска общинска съветничка.

В усилията си да привлекат старите да гласуват за партията на Бойко Борисов, от благоевградския ГЕРБ миналата есен организираха екскурзия до Рупите дори за 50 човека от общинската организация на Съюза на слепите!
Както се казва – който има очи, да види, който има уши – да чуе! А който няма – да отиде ГЕРБ да му плати и покаже „правия път“.



В категории: Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки