Журналист от СКАТ осъди Волен Сидеров


18 Май 2012, Петък


На 8 май Софийски градски съд осъди вожда на залязващата на политическия небосклон партия „Атака“ Волен Сидеров да заплати


Автор: Десант

5 000 лева за клеветите и обидите, изречени от него по адрес на водещия на предаването „Паралакс“ Валентин Касабов.

Нападките на Сидеров са „документирани“ в негово интервю за жълтия вестник „Уикенд“. Те  бяха предизвикани от разкритията на Касабов и телевизия СКАТ, които извадиха на бял свят престъпните схеми, по които псевдопатриотите от „Атака“ са принуждавали избраните с тяхната партийна листа депутати да подписват записи на заповед за 150 хиляди евро. Уж като гаранция за тяхната лоялност към политическата формация и предводителя й. А всъщност представляващи един вид обезпечения за подозрителни заеми на името на фамилна офшорка, регистрирана от близките на партийния лидер някъде на Сейшелите.

Столичните магистрати излязоха с категорично становище, че клеветническите твърдения и обиди, отправени към журналиста на СКАТ, са накърнили неговата чест и достойнство, доброто му име в обществото и неговия авторитет, причинявайки му сериозни вреди.
Това не е първата загуба на фалшивите патриоти от известния и уважаван водещ на „Паралакс“. На 16 февруари тази година Бургаския апелативен съд оправда Валентин Касабов, срещу когото пък Сидеров бе завел дело за обида. Но искът му не бе уважен от служителите на Темида и той бе осъден да заплати 2 000 лв. за разноските по делото и адвокатските хонорари.



В категории: Горещи новини

3
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
3
Хуберт
15.05.2013 10:45:12
0
0

"фалшивите патриоти"

Фалшиви са патриотите, отцепили се от Атака, например НФСБ.


2
Валериан
19.05.2012 18:50:26
0
0
Е,поне са грамотни,за разлика то теб.
1
Valeri
19.05.2012 17:12:17
0
0
Десант инскат сте жалки злобари
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки