Мъдри мисли


25 Април 2012, Сряда


„Категорично няма ескалация на престъпността в София!”


директорът на СДВР Валери Йорданов обяснява пред БНР, че три убийства посред бял ден, за последните седмици, са нещо нормално

„Вицепрезидентът Ангел Марин е осребрявал дори еднодневните си пътувания до родния град Батак, които са на стойност 6 лева”
информация на „24 часа”

„Парламентът трябва да е на гражданите, а не на олигархията и партийната номенклатура”
Борислав Цеков, председател на Института за модерна политика

„Жан Виденов започна да мачка Лукановия кръг, за да го подмени със своя „Орион” и след убийството на Луканов почти успя. Но Виденов почти веднага падна от власт, от него олигарх не стана. От Костов обаче стана. Той разчисти терена за кръга „Олимп” и макар да тури начело някакъв ресторантьор, никой не се съмняваше, че това е именно Костова олигархична структура”
политологът Евгений Дайнов

„Имахме усещането за елитарност на нашата партия. Мислехме, че сме по-умни, по-интелигентни. Някак бяхме като съзаклятници в някаква лъжа. Но тази организация вече е куха. Ще бъде цяло чудо, ако с някакъв предизборен флик-флак все пак премине заветните 4%. И Иван Костов е обречен да остане сам”
Христо Ангеличин от ДСБ, който напусна ръководството на партията преди дни

„Предпочитам да ме нападнат едновременно 50 или 100 неправителствени организации, но да спасим хората от нападението на бездомните кучета”
министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов (който е ветеринар) се обявява за евтаназия на агресивните бездомни

„Слънчев бряг и Несебър стават „Чайна таун”
вестник „Черноморски фар” се прехласва по повишения китайски интерес към тези курорти

„Навсякъде избиват коне. И ги препродават. Има си прекупвачи, които ходят с камиони в Странджа, хващат конете и ги продават в Италия. Всичко става за пари!”
актьорът Юрий Ангелов, който от 30 години живее в село Фазаново

„Студентите от УНСС са получавали безплатно карти от кабинет 1009, осигуряващи им твърд алкохол на преференциални цени в чалготеки в Студентския град”
информация на „24 часа”

„Трябва да има матура и по физическо възпитание!”
заместник-министърът на спорта Иван Ценов прави предложение на заседание на кабинета



В категории: Отблизо , Горещи новини

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
Беленски
25.04.2012 17:26:46
0
0
" „Жан Виденов започна да мачка Лукановия кръг, за да го подмени със своя „Орион” и след убийството на Луканов почти успя. Но Виденов почти веднага падна от власт, от него олигарх не стана. От Костов обаче стана. Той разчисти терена за кръга „Олимп” и макар да тури начело някакъв ресторантьор, никой не се съмняваше, че това е именно Костова олигархична структура”"
политологът Евгений Дайнов

Евгений Дайнов е политолог толкова, колкото аз съм Римски Папа! Тапия може би ще успее да покаже, но това не го прави по-малко тъп ...
1
Беленски
25.04.2012 17:16:42
0
0
Очевидно сме управлявани от идиоти!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки