Здраве от природата


26 Март 2012, Понеделник


Пием хапчета за стомах, след това се тъпчем с други, за да лекуваме черния дроб, който междувременно сме увредили.


Гълтаме илачи за дискови болести, после се оказва, че сме си докарали хроничен атрофичен гастрит. При първите симптоми на грип доверчиво си взимаме антибиотиците, предписани от джипито, често придружени с болкоуспокояващи заради проявения страничен ефект – мигрена.

Фармацевтичната индустрия ни е превърнала в зависими от лекарствата и печели от нашите страхове от болест и смърт. Вместо да разработват програми за лечение на хората, в лабораториите се забъркват опасни химически коктейли, които превръщат човешкия организъм в развалина.

Как да се предпазим от пипалата на фармацевтичната мафия и можем ли наистина да живеем без непременно да оставяме парите си в аптеките? Как да сме здрави без да гълтаме по цели шепи антибиотици и възможно ли е да изхвърлим всички лекарства от домашната аптека?

На тези въпроси ще отговаря професор Христо Мермерски в новата рубрика на ДЕСАНТ „За здравето и природата“, която стартира от следващия брой на вестника.

Всеки петък нашите читателите ще бъдат запознавани подробно с най-лечебните и противораковите храни, а също така и с рецепти против различни заболявания, които могат да се лекуват с природни методи.

С помощта на проф. Мермерски ще получим познания за трите направления на природната медицина - лечение чрез хранене, с целебни билки и соколечение. Ще разкажем и за хора, които са се излекували от болести, считани от ортодоксалната медицина за неизлечими. Ще отговаряме на конкретни въпроси, задавани от вас и ще даваме трибуна на вашите писма с предложения и рецепти за природолечение.



В категории: Здраве , Горещи новини

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
v pomosht
28.11.2012 01:05:16
0
0
za mahane perdeto na ochite profesor mermerski kaza-hrani s beta karotin.za poveche informaciq pitaite v predavaneto.tel.087/359 515.uspeh![bouncing]
1
Ник
26.03.2012 15:03:01
0
0
Прекрасно и полезн начинание особено в наши дни!Народът ни е болен,от медицината е останало само името,фармацевтиката продава отрови.Чудесно е да се обърнем към природата,преди да са отровили и нея,защото натам вървят нещата.А може и да забранят използването на природни лекарства и естествени храни,каквито индикации има.И ако ни е позволено да питаме тук,лично аз се интересувам от лечението на перде,че нещо закъсвам с четенето и писането!Да е жив и здрав професора!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки