Мъдри мисли


22 Март 2012, Четвъртък


„В Полша все още казват, че България продължава да бъде съпруга на Русия, а Сърбия – руска любовница”
бившият депутат от СДС Александър Йорданов



„ГЕРБ и ДПС управляват в скрита коалиция”
лидерът на ВМРО-НИЕ Петко Атанасов

„Аз съм посочил отдавна мястото на Станишев - до мен. Отдавна съм надвил на масрафа си - далеч съм от дребнави противопоставяния - в моите екипи има разномислещи хора”
досегашният президент Първанов за бъдещето на неговата партия

Ако сменя здравния министър, този път ще избера човек от тежката артилерия на ГЕРБ, зарече се премиерът Бойко Борисов. Той иска верен партиец на поста. За да му е послушен. Ама с тия лобита в ГЕРБ... знае ли човек накъде ще стреля артилерията?
анализ на Мила Аврамова във вестник „Труд”

„Местният феодал е символ на ред отвъд закона. Той е толкова по-силен в "своя" град или община, колкото по-независим от смяната на управляващите изглежда. Почти винаги неговият произход е свързан със структурите на комунистическия режим и неговата Държавна сигурност. Дори и когато биографията му е свързана само с организираната престъпност, той предпочита да изтъква връзките си с бившия режим”
социологът Антоний Гълъбов

„Около 15 на сто от българите са с латентни бъбречни заболявания, като голяма част от тях стигат до абсолютна бъбречна недостатъчност”
шефът на Клиниката по урология в Александровска болница професор Чавдар Славов

„Чалгата не е българска музика, тя е мръсотия и простотия. Говори се само за любов, която се продава. В нея няма българска музика - тя е сръбска, румънска, турска, македонска, всякаква. Може да има хора с хубави гласове, но тази музика се прави, за да се печелят пари с цената на всичко. Чалгата нанесе трайни щети и трябва да се борим с тях”
легендарният музикант от „Щурците” Петър Гюзелев

“Тъжно е и боли. Всеки път, когато съм на терена, мисля, че се представям добре. Най-важното е да си в добро състояние и да си готов за шанса си. Все пак ние сме отбор, печелим и губим заедно”
Димитър Бербатов обяснява, че страда пред клубното списание на „Манчестър Юнайтед”

„Просто е прекалено мизерно и гадно да си спомняш социалистическата казарма”
Писателят Калин Терзийски, служил на българо-сръбската граница

„16 са убитите, сред които 9 деца и 3 жени, след като американски войник от силите на НАТО откри днес стрелба по афганистански цивилни в южната провинция Кандахар, съобщи афганистанският президент Хамид Карзай”
информация на вестник „Сега”



В категории: Отблизо , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки