Кой спечели от томболата на „Десант”


Кой спечели от томболата на „Десант”
17 Февруари 2012, Петък


Ето че дойде време да изтеглим имената на късметлиите, които, абонирайки се за в. „Десант“, успяха да спечелят нашите награди.



Много ни се искаше всеки от читателите ни да получи подарък от нас, но шансът беше на страната само на част от участниците в нашата томбола.
И така, на 14 февруари, докато цяла България празнуваше Трифон Зарезан, в присъствието на юриста Христиан Митев изтеглихме измежду изпратените ни над хиляда писма с талони за участие, имената на печелившите.

Трите големи награди – двудневна почивка за цялото семейство
в нов модерен хотел, разположен високо в Родопите, сред върхове, поляни и гори, само на 15 км от най-южния български град – Златоград и на час и половина път от плажовете на Гърция, печелят:

Цветана Иванова от с. Миланово, Софийско;
Радослав Маринов от Русе;
Венелин Славчев от София.


С нов фотоапарат за конкурсите на „Десант“ ще снима Мирчо Говедаров от Казанлък.


Светослав Яворов от Варна ще слуша любимата си музика от ново радио. Добромира Казлачева от Павликени пък ще бъде винаги в крак с времето с новия стенен часовник с рекламен надпис на „Десант“.


20 наши абонати ще могат да си водят записки в луксозните бележници, които ще получат от нас. Това са Илия Пелев от Ракитово; Йорданка Станева от Шабла; Стефан Станков от Видин; Ивелина Новакова от Бургас; Александър Минев от Ямбол; Стайко Стайков от Бургас; Тодор Цолов от Роман; Бойчо Бойчев от Стрелча; д-р Илия Илиев от Враца;

Юлиан Донев от с. Пиргово, Русенско; инж. Васил Копчев от Сопот; Лилия Стойнова от Нови Искър; Димо Симеонов от с. Дряновец, Разградско; Желязко Пенев от Кърджали; Велчо Велчев от Белослав; Станка Ташева от с. Факия, Бургаско; Тодор Иванов от Златица; Стоян Бозов от Златоград; Иво Зарев от с. Сушица, Кюстендилско; Кръстю Кръстев от София.


От нашите рекламни чаши горещ чай или ароматно кафе ще пият Младен Младенов от Шумен; Пенка Мирославова от Плевен; Камен Василев от Етрополе; Георги Сланинков от Лом; Ася Асенова от Сливен; Михайлена Горанова от София; Койна Стоилова от Средец; Роза Иванова от Габрово; Алеко Борисов от Стара Загора и Симеон Трифонов от Белене.


А тениски, щамповани с надписа „Десант“, ще облекат Бранимир Добрев от Ботевград; Маргарита Манолова от Созопол; Пенка Габровска от Пазарджик; Ивайло Недев от Долни Дъбник; Харалампи Харалампиев от Септември.


Венелин Василев от Шумен е късметлията, който ще обогати своята колекция от DVD с прекрасен документален филм от поредицата „Джон Лоутън представя“.


А дисковете с  автентичен български фолклор отиват при Иван Чивчибашев от Велико Търново; Костадинка Маджарова от с. Екзарх Евтимово, Бургаско и  Иванка Маринова от с. Кийра, Девненско.


Честито на печелившите, а на останалите ще пожелаем повече късмет догодина, когато пак ще изненадаме абонатите си с много и разнообразни подаръци.



В категории: Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки