Свалете от власт предателите


15 Февруари 2012, Сряда


Уважаема редакция,
Вече съм на 84 години, зрението ми е слабо и ръцете ми треперят,



но въпреки това се помъчих да ви напиша това писмо, за да ви призова да направите всичко възможно НФСБ да спечели следващите избори, за да спаси България от предателите на българския народ.

Заради такива като тях и нагаждачеството им към турските управници, цели 500 години сме били под робство. Сега ни предадоха на американците. Изтръпнах като вдигнаха паметник на загиналите американски летци, които разрушиха София. И като на откриването му, редом с официалните лица от американска страна, застанаха и наши властимащи.

Които обаче така и не стъпиха на откриването на мемориала на геройски загиналия кап. Списаревски. Нямаше ги управниците ни и пред паметника на гара Буново – пак заради пустото им уважение към турците. Предатели има и в по-нисшите етажи на властта у нас.


Надяваме се, че НФСБ ще води усилена борба за спечелване на изборите и за  сваляне от власт предателите на народа. Само НФСБ ще спаси България от вътрешни и външни врагове. Моля се да съм жив, да видя как ГЕРБ и Борисов ще паднат от власт.

Петър Ангелов Иванов
бул. Розова долина 5, вх. 7, ап. 6
Казанлък


В категории: Горещи новини , Трибуна

4
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
4
умърлушен
26.02.2012 16:56:05
0
0
Не се надявайте бобо да загуби изборите! Те са си уредили със съгласието на Брюксел да манипулират изборния резултат, та докато искат все да имат мнозинство!!
3
минчо социално слаб ОТ източн
17.02.2012 15:54:43
0
0
бай Петре ,не се надявай на тия ,те са същите отпреди ,неуспели кандидат -членове на бкп.внимавай какво си пожелаваш да не ревеш на очите после
2
до бай Петър
16.02.2012 06:18:15
0
0
Всички с нетърпение чакаме този ден да дойде и да падне от власт ГЕРБ. Дано българите да осъзнаят какво направиха на този народ - безработица, лошо здравеопазване, замръзнали пенсии и заплати, няма коледни добавки, няма увеличение на детските надбавки и още ред занижени социални придобивки. Бедността нарастна, асфалт не се яде....Управлява ни най-лошия материал от българите, които слушат американците, Меркози и др., а не виждат какво става със собствения им народ. Опомнете се, българи, идват избори.
1
ПИЧА ОТ МАРОКО
15.02.2012 23:34:28
0
0
тъжно и грозно време на безкрайно чакане ,крадците и службогонците да се засрамят от себе си ! Т.Е. МРЪСОТИЯТА САМА ДА СЕ ПОЧИСТИ !
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки