Паси пак се наостри за власт


Паси пак се наостри за власт
Неслучайна компания
11 Февруари 2012, Събота


Пясъците в политиката са най-подвижни във време на затишие. Така е и сега.


Автор: Илияна Христова

Изборите са далеч, тъкмят се коалиции, други се развалят, някой даже може да се ожени или разведе.
Разлъките текат най-бурно в бившата клиентела, озаглавена НДСВ. Партията официално още си съществува, но водещи нейни фигури тръгнаха към самостоятелна кариера. Миглена Кунева обикаля страната, свиква царедворци. На първия ред компания й прави Даниел Вълчев.

По-интересни са амбициите обаче на един друг царски кадър. Който също има политическа кариера от ранните години на демокрацията. Става дума за Соломон Паси. Той все още се води член на НДСВ, но е готов за нещо повече от редова партийна кариера. „Десант” научи, че изявеният натовец се кани да щурмува фронтално властта. Все още не се знае как – с нова партия или като натисне НДСВ да се коалира със СДС.

По-вероятна е втората хипотеза.
Мартин Димитров отдавна иска да скъса с Костов. На местните избори в някои градове той направи коалиция ОДС, чиято единствена цел бе да се дистанцира от Командира. Съюз със „стара емблема” като Паси ще даде на сините сили за самостоятелен живот. В тази коалиция водеща роля ще се падне на Паси.

„Соломон отдавна говори за единство със СДС. Сините от своя страна проучват мнението на други десни партии. Целта е да се направи голяма коалиция, като Паси може да й стане лидер или да бъде използван като водещо лице”, заяви за „Десант” сигурен източник.

За никого не е тайна, че Паси, който е председател на Атлантическия клуб, е човек на Вашингтон. И точно тук се разплита голямата интрига, която касае раздвижването на бившите царедворци.

Всички те са хора на САЩ.
Янките се мъчат активно да имат позиции в следващия български парламент. На Кунева помага фондация „Отворено общество”, която е собсвеност на американеца Сорос.

САЩ си имат причина да редят трескаво партии и коалиции. Тя е, че Бойко Борисов се оказа разкрачен повече на изток, отколкото на запад. АЕЦ „Белене” ще се строи. ГЕРБ наложи мораториум върху шистовия газ. Преди това и за ГМО.
Посланик Джеймс Уорлик вече не е толкова хвалебстен към Борисов. Няколко пъти заяви, че ГЕРБ не бива повече да се извинява за грешките в управлението, което на дипломатически език бе предупреждение.

„Иван Костов също се изнерви. Усетил, че Вашигтон залага на други коне, взе да бърза. Точно затова незабавно поиска отмяна на мораториума за шистовия газ”, довериха запознати.
А Паси вече не работи само на тихия фронт. След продължително затишие се изяви пет пъти публично през първите два месеца на 2012 г. Даде интервюта, участва в симпозиуми. Гради си имидж.


Винаги доволен

В категории: Политика , Горещи новини

3
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
3
lko
13.02.2012 21:43:55
0
0
http://vbox7.com/play:77e67853
2
STEFAN D-R D TCHOLAKOV-SV
11.02.2012 23:42:11
0
0

Tittem Gaall - Stefan D-rTcholakov
„НАРОДЕН ЮМРУК”
( BG гражданско възродително общество )
.

http://www.google.se/search?q=%D0%A1%D0%A2%D0%95%D0%A4%D0%90%D0%9D+%D0%94-%D0%A0+%D0%94+%D0%A7%D0%9E%D0%9B%D0%90%D0%9A%D0%9E%D0%92&hl=sv&site=webhp&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&ei=Ffs2T-7AFsXLtAa4ruzIDA&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&sqi=2&ved=0CBEQ_AUoAQ&biw=1366&bih=643#hl=sv&site=webhp&tbm=isch&sa=1&q=stefan+d-r+d+tcholakov&pbx=1&oq=STEFAN++D-R+D+&aq=0S&aqi=g-S1&aql=&gs_sm=1&gs_upl=11188l27499l0l31654l16l11l1l2l2l2l3718l12712l2-1.1.0.1.1.9-4l8l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.,cf.osb&fp=a628946c2d8f8f71&biw=1366&bih=643
.
.
http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=237562586332791&id=100002371556203

Д-р Иван Митев
Автентичното Ботйово
Символ верую
“Аз вярвам и изповядвам:
че за един народ няма нищо по-свещенно от Достойнството и Свободата;
че той е длъжен да ги защитава до последна капка кръв, и за него не съществува по-възвишено задължение и по-висш закон на който да се подчинява;
че петното на позора от преклонение пред чужда власт и не български идеали остава завинаги;
че тази капка отрова в кръвта на един народ преминава в потомството, която ще парализира и подкопава навеки силата и интелекта на бъдните му поколения;
че един народ е непобедим в борба му за Свобода и Социална справедливост;
че дори загубата на свободата след една достойна и кървава битка е гаранция за възраждането на този народ и зародиш на живота, който един ден отново ще избуи!”

ПОДБУДИ
« ... От що погина вашият каган и целият ви древен народ? – запитал кан ю-биги Крум аварските пленници, а те му отговориха:
... От това, че Каганът ни възприе и налагаше чужди, за нашето духовно и културно наследие, идеали ... от взаимните клевети в буилския съвет ... отпосле злодеите и крадците се съюзиха със съдиите ... както от садомията и богохулството ... и от всичко това дойде нашата погибел …
Като чу изповедта им, Крум свика българите и издаде закони ....»
;(СВИДАС Х век)

След «дворцовата» рокада (10 ХІ 1989 год.), от мицела на «столетната вещица» се пръкнаха метастазните партии, които консенсуално на «кръглата маса» утвърдиха режима на Демократичния цинизъм. За да прикрият мизантропската си същност и продържат интелектуалния и физически геноцид над българската нация (състояща се от българи, турци, цигани, арменци), с подкрепата на евросъюзния «троянски кон» - евро-социалистическия алеанс, бяхме преждевременно приобщени към Евро-съюза. Зад паравана на този акт, наглостта, на ротиращите се до ден днешен партийно-коалиционни правителства, стана безпрецедентна - пренебрегват констатациите и изискванията на евро-парламента за разкриване: на ДС-отрепките – исконните организатори на нарко-трафиканството; престъпността; сивата икономика; за изкореняване на корупцията сред висшите ешалони и съдебната власт, но напротив - толерират тяхното съществуване, както и междуетническите напрежения.
Нееднократно сме заявявали пред редица еврокомисари, да се организира специализиран евросъюзен съд над корумпираните, несъблюдаващи евросъюзните норми и актове управници, които углавили ганстерските айсберги, стръвнишки се угояват съвместно със синдикалните босове от еврофондовете, приватизационните далавери и антиекологичните концесионални договори и др..
Отговорите им бяха повече от лаконични:
« ... Нямаме право да се месим във вътрешните дела на членките ... Вие сте си ги избрали демократично, по демократичному решавайте проблемите си ... » и т.н.

РЕШЕНИЕ
Изложените по-горе констатации подтвърдени: от диалектическия анализ на демонкратичния преход, както от изследванията на Institute „Economist Intelligence Unit” и най-вече на негласното одобрение на редица еврокомисари досежно народовластието, бяха необходими и достатъчни аргументи за учредяване на BG гражданското общество «Народен юмрук» в деня на Народните будители, 01.11.2011 год от 32–ма неказионни интелектуалци, събрали се под барилефа на законодателя, кан Крум - «Мадарския конник. »
Цел:
Да предотвратим висящата над нас, като дамоклев меч, аварска участ: „Погибоша аки обре, их же несть племени, ни наследка”.
(ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ)
Идеологическата программна платформа, разработена от д-р Герил Сивер въз основа на диалектически осъвременените древно-български кодекси в духа на автентичното ботйово „Символ верую”, бе приета от организационния щаб на 11 02 2011 г.................................... ПРОДЪЛЖВА - 2 .........................................................
ОРГАНИЗАЦИЯ
След учредяването на BG гражданското възродително общество „Народен юмрук” Организационният щаб отпадна като ръководен орган и се превърна в Информационен комитет с работещи браншови специалисти – прависти, военни, икономисти, историци и др.
Приелите програмата и решени да я претворят в живо дело родолюбци желателно и да изградят свои интелектуални комитети за творческо развитие на диалектически осъвременените древно-български, арийски кодекси и демократиното им претворяване в ползу роду.
Изгражданите Кометети, ръководени от Апостоли, са автономни и не се изисква очет за дейността им, а само обмяна на взаимна информация и ивентуална координация на действията.
Всеки комитет изгражда своя структура, между седем-тринадесет Чети, ръководени от Войводи. Четниците, както и всички участници водят разяснителна дейност и подготовка на гражданите на Република България да демонстрират на 20.12.2012 година чрез референдум своя свещен иск.
КОДЕКСИ .................................................... ПРОДЪЛАВА - 3 ......................................................
Фрагментарно привеждаме някои от основните древно-български, арийски диалектически осъвременени кодекси:
- За държавността: Държава = земя + народ със собствино верую. (Следователно Земята и недрата не са Стока. Те не се продават. Помнете призива на Антихриста: „Купувайки земя, Вие не купувате имоти. Вие купувате територии!” Не забравяйте, че народ заменящ своето верую с чужди идеали безвъзвратно се обрича на самоунищожение.)
- За социума: Социалната справедливост е неотделима от Българския дух, както и Българският дух е неотделим от Социалната справедливоцист. („Мнимият Ад – за Господарите; Химеричният Рай – за Овчедушните; реалната Клада / Голгота – за борците за социална справедливост” –
Богомилска сентенция.)
- За отбраната: Род дохожда. Род захожда. Съюз се създава. Съюз се разпада. Отечеството остава. (След разпада на Евро-съюза, армиите на съседите не ще съблюдават неутралитета!)
- За „Третата власт”: Дух духа не подвежда. Душа души не заробва. (С кодекса „Престъпления и наказания” да се запознават и подрастващите още от училищната скамейка.)
- За ликвидирване на наложената над българите Робовладетелска институция: Роб – човек не притежаващ Основни средства за производство. (Това са роби, крепостни, пролетариат, работници. Въпиещ пример – изконният ромски етнос. Кан Крум бе заповядал:”Да се даде на Просещия толкова, щото повече да не проси!” Това „толкова” означава не нищо друго, освен „Основни средства за производство”. Този акт, освен всичко друго доказва несъществуването на Робовладетелската институция в древно-българското общество. )
- За земята: категории на собственост. Част от територията, не обременена от държавата, се възприема като Общински земи. Общинската земя се подразделя на :
А).Кметска земя - за издръжката на кметството и обезпечаване на културно-просветните нужди на Общината. Тя не се продава, но се дава под аренда.
Б) Фамилна земя – притежавана от семейството в рамките на кадастралния план на селището. Тя се наследява.
В) Частна земя – част от Общинската земя която пропорционално се разпределя между членовете на Общината. Тя е пожизнино притежание на нейния член, която след кончината му се възвръща към Общинската земя. Частната земя не се продава или наследява.(Възстановената древно-българска, категоризация за собственост на земята, изключва Робовладетелската институция.)

ПРОГРАМА МИНИМУМ
Отхвърляне на партийната (мафиотска) изборна система и възстановяване на диалектически осъвременената древно-българска.
- За изборната система - Фрагментарно изложена, Тя представлява:
Всеки род, независимо от етнопринадлежността си, излъчва кандидат за общински кмет. Избраните Общински кметове, измежду себе си избират кметовете на Селищните системи, явяващи се и депутати. Те пък – областните управители. Областните - излъчват Президента.
След провеждането на национален референдум на 12 12 2012 год. за възстановяване на диалектически осъвременената древно-българска изборна система се провеждат избори* за поредното Велико Нроднао Събрание. Едва след този акт, отпращащ самозванната политическа каста в небитието, пристъпваме към реализирането на Програма максимум – конституционизиране на диалектически осъвременените древно-български, арийски кодекси.
За Вашите въпроси, предложения, а защо не и критики използвайте
e-mail: naroden_yumruk@mail.ru
на д- р Иван Митев
Ако не Ти, ако не Аз, ако не Ние, тогава Кой ще отстоява нашето, европейско народовластие?
*Предстои да разработим съвместно правилата и изискванията за провеждане на първите народни избори на милениума.
-
-
КОПИ
.
http://www.google.se/search?q=%D0%A1%D0%A2%D0%95%D0%A4%D0%90%D0%9D+%D0%94-%D0%A0+%D0%94+%D0%A7%D0%9E%D0%9B%D0%90%D0%9A%D0%9E%D0%92&hl=sv&site=webhp&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&ei=Ffs2T-7AFsXLtAa4ruzIDA&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&sqi=2&ved=0CBEQ_AUoAQ&biw=1366&bih=643#hl=sv&site=webhp&tbm=isch&sa=1&q=stefan+d-r+d+tcholakov&pbx=1&oq=STEFAN++D-R+D+&aq=0S&aqi=g-S1&aql=&gs_sm=1&gs_upl=11188l27499l0l31654l16l11l1l2l2l2l3718l12712l2-1.1.0.1.1.9-4l8l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.,cf.osb&fp=a628946c2d8f8f71&biw=1366&bih=643
.

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
ШВЕЦИЯ
1
STEFAN D-R D TCHOLAKOV-SV
11.02.2012 23:42:09
0
0

Tittem Gaall - Stefan D-rTcholakov
„НАРОДЕН ЮМРУК”
( BG гражданско възродително общество )
.

http://www.google.se/search?q=%D0%A1%D0%A2%D0%95%D0%A4%D0%90%D0%9D+%D0%94-%D0%A0+%D0%94+%D0%A7%D0%9E%D0%9B%D0%90%D0%9A%D0%9E%D0%92&hl=sv&site=webhp&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&ei=Ffs2T-7AFsXLtAa4ruzIDA&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&sqi=2&ved=0CBEQ_AUoAQ&biw=1366&bih=643#hl=sv&site=webhp&tbm=isch&sa=1&q=stefan+d-r+d+tcholakov&pbx=1&oq=STEFAN++D-R+D+&aq=0S&aqi=g-S1&aql=&gs_sm=1&gs_upl=11188l27499l0l31654l16l11l1l2l2l2l3718l12712l2-1.1.0.1.1.9-4l8l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.,cf.osb&fp=a628946c2d8f8f71&biw=1366&bih=643
.
.
http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=237562586332791&id=100002371556203

Д-р Иван Митев
Автентичното Ботйово
Символ верую
“Аз вярвам и изповядвам:
че за един народ няма нищо по-свещенно от Достойнството и Свободата;
че той е длъжен да ги защитава до последна капка кръв, и за него не съществува по-възвишено задължение и по-висш закон на който да се подчинява;
че петното на позора от преклонение пред чужда власт и не български идеали остава завинаги;
че тази капка отрова в кръвта на един народ преминава в потомството, която ще парализира и подкопава навеки силата и интелекта на бъдните му поколения;
че един народ е непобедим в борба му за Свобода и Социална справедливост;
че дори загубата на свободата след една достойна и кървава битка е гаранция за възраждането на този народ и зародиш на живота, който един ден отново ще избуи!”

ПОДБУДИ
« ... От що погина вашият каган и целият ви древен народ? – запитал кан ю-биги Крум аварските пленници, а те му отговориха:
... От това, че Каганът ни възприе и налагаше чужди, за нашето духовно и културно наследие, идеали ... от взаимните клевети в буилския съвет ... отпосле злодеите и крадците се съюзиха със съдиите ... както от садомията и богохулството ... и от всичко това дойде нашата погибел …
Като чу изповедта им, Крум свика българите и издаде закони ....»
;(СВИДАС Х век)

След «дворцовата» рокада (10 ХІ 1989 год.), от мицела на «столетната вещица» се пръкнаха метастазните партии, които консенсуално на «кръглата маса» утвърдиха режима на Демократичния цинизъм. За да прикрият мизантропската си същност и продържат интелектуалния и физически геноцид над българската нация (състояща се от българи, турци, цигани, арменци), с подкрепата на евросъюзния «троянски кон» - евро-социалистическия алеанс, бяхме преждевременно приобщени към Евро-съюза. Зад паравана на този акт, наглостта, на ротиращите се до ден днешен партийно-коалиционни правителства, стана безпрецедентна - пренебрегват констатациите и изискванията на евро-парламента за разкриване: на ДС-отрепките – исконните организатори на нарко-трафиканството; престъпността; сивата икономика; за изкореняване на корупцията сред висшите ешалони и съдебната власт, но напротив - толерират тяхното съществуване, както и междуетническите напрежения.
Нееднократно сме заявявали пред редица еврокомисари, да се организира специализиран евросъюзен съд над корумпираните, несъблюдаващи евросъюзните норми и актове управници, които углавили ганстерските айсберги, стръвнишки се угояват съвместно със синдикалните босове от еврофондовете, приватизационните далавери и антиекологичните концесионални договори и др..
Отговорите им бяха повече от лаконични:
« ... Нямаме право да се месим във вътрешните дела на членките ... Вие сте си ги избрали демократично, по демократичному решавайте проблемите си ... » и т.н.

РЕШЕНИЕ
Изложените по-горе констатации подтвърдени: от диалектическия анализ на демонкратичния преход, както от изследванията на Institute „Economist Intelligence Unit” и най-вече на негласното одобрение на редица еврокомисари досежно народовластието, бяха необходими и достатъчни аргументи за учредяване на BG гражданското общество «Народен юмрук» в деня на Народните будители, 01.11.2011 год от 32–ма неказионни интелектуалци, събрали се под барилефа на законодателя, кан Крум - «Мадарския конник. »
Цел:
Да предотвратим висящата над нас, като дамоклев меч, аварска участ: „Погибоша аки обре, их же несть племени, ни наследка”.
(ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ)
Идеологическата программна платформа, разработена от д-р Герил Сивер въз основа на диалектически осъвременените древно-български кодекси в духа на автентичното ботйово „Символ верую”, бе приета от организационния щаб на 11 02 2011 г.................................... ПРОДЪЛЖВА - 2 .........................................................
ОРГАНИЗАЦИЯ
След учредяването на BG гражданското възродително общество „Народен юмрук” Организационният щаб отпадна като ръководен орган и се превърна в Информационен комитет с работещи браншови специалисти – прависти, военни, икономисти, историци и др.
Приелите програмата и решени да я претворят в живо дело родолюбци желателно и да изградят свои интелектуални комитети за творческо развитие на диалектически осъвременените древно-български, арийски кодекси и демократиното им претворяване в ползу роду.
Изгражданите Кометети, ръководени от Апостоли, са автономни и не се изисква очет за дейността им, а само обмяна на взаимна информация и ивентуална координация на действията.
Всеки комитет изгражда своя структура, между седем-тринадесет Чети, ръководени от Войводи. Четниците, както и всички участници водят разяснителна дейност и подготовка на гражданите на Република България да демонстрират на 20.12.2012 година чрез референдум своя свещен иск.
КОДЕКСИ .................................................... ПРОДЪЛАВА - 3 ......................................................
Фрагментарно привеждаме някои от основните древно-български, арийски диалектически осъвременени кодекси:
- За държавността: Държава = земя + народ със собствино верую. (Следователно Земята и недрата не са Стока. Те не се продават. Помнете призива на Антихриста: „Купувайки земя, Вие не купувате имоти. Вие купувате територии!” Не забравяйте, че народ заменящ своето верую с чужди идеали безвъзвратно се обрича на самоунищожение.)
- За социума: Социалната справедливост е неотделима от Българския дух, както и Българският дух е неотделим от Социалната справедливоцист. („Мнимият Ад – за Господарите; Химеричният Рай – за Овчедушните; реалната Клада / Голгота – за борците за социална справедливост” –
Богомилска сентенция.)
- За отбраната: Род дохожда. Род захожда. Съюз се създава. Съюз се разпада. Отечеството остава. (След разпада на Евро-съюза, армиите на съседите не ще съблюдават неутралитета!)
- За „Третата власт”: Дух духа не подвежда. Душа души не заробва. (С кодекса „Престъпления и наказания” да се запознават и подрастващите още от училищната скамейка.)
- За ликвидирване на наложената над българите Робовладетелска институция: Роб – човек не притежаващ Основни средства за производство. (Това са роби, крепостни, пролетариат, работници. Въпиещ пример – изконният ромски етнос. Кан Крум бе заповядал:”Да се даде на Просещия толкова, щото повече да не проси!” Това „толкова” означава не нищо друго, освен „Основни средства за производство”. Този акт, освен всичко друго доказва несъществуването на Робовладетелската институция в древно-българското общество. )
- За земята: категории на собственост. Част от територията, не обременена от държавата, се възприема като Общински земи. Общинската земя се подразделя на :
А).Кметска земя - за издръжката на кметството и обезпечаване на културно-просветните нужди на Общината. Тя не се продава, но се дава под аренда.
Б) Фамилна земя – притежавана от семейството в рамките на кадастралния план на селището. Тя се наследява.
В) Частна земя – част от Общинската земя която пропорционално се разпределя между членовете на Общината. Тя е пожизнино притежание на нейния член, която след кончината му се възвръща към Общинската земя. Частната земя не се продава или наследява.(Възстановената древно-българска, категоризация за собственост на земята, изключва Робовладетелската институция.)

ПРОГРАМА МИНИМУМ
Отхвърляне на партийната (мафиотска) изборна система и възстановяване на диалектически осъвременената древно-българска.
- За изборната система - Фрагментарно изложена, Тя представлява:
Всеки род, независимо от етнопринадлежността си, излъчва кандидат за общински кмет. Избраните Общински кметове, измежду себе си избират кметовете на Селищните системи, явяващи се и депутати. Те пък – областните управители. Областните - излъчват Президента.
След провеждането на национален референдум на 12 12 2012 год. за възстановяване на диалектически осъвременената древно-българска изборна система се провеждат избори* за поредното Велико Нроднао Събрание. Едва след този акт, отпращащ самозванната политическа каста в небитието, пристъпваме към реализирането на Програма максимум – конституционизиране на диалектически осъвременените древно-български, арийски кодекси.
За Вашите въпроси, предложения, а защо не и критики използвайте
e-mail: naroden_yumruk@mail.ru
на д- р Иван Митев
Ако не Ти, ако не Аз, ако не Ние, тогава Кой ще отстоява нашето, европейско народовластие?
*Предстои да разработим съвместно правилата и изискванията за провеждане на първите народни избори на милениума.
-
-
КОПИ
.
http://www.google.se/search?q=%D0%A1%D0%A2%D0%95%D0%A4%D0%90%D0%9D+%D0%94-%D0%A0+%D0%94+%D0%A7%D0%9E%D0%9B%D0%90%D0%9A%D0%9E%D0%92&hl=sv&site=webhp&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&ei=Ffs2T-7AFsXLtAa4ruzIDA&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&sqi=2&ved=0CBEQ_AUoAQ&biw=1366&bih=643#hl=sv&site=webhp&tbm=isch&sa=1&q=stefan+d-r+d+tcholakov&pbx=1&oq=STEFAN++D-R+D+&aq=0S&aqi=g-S1&aql=&gs_sm=1&gs_upl=11188l27499l0l31654l16l11l1l2l2l2l3718l12712l2-1.1.0.1.1.9-4l8l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.,cf.osb&fp=a628946c2d8f8f71&biw=1366&bih=643
.

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
ШВЕЦИЯ
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки