Класата на предателите


28 Януари 2012, Събота


Атрактивен филмов трилър с участието на Ален Делон разказва за неподозираната низост на политическата върхушка,


Автор: Стефан Солаков

управляваща Франция.  „Расата на господарите“ разтърсва с оголения нерв на античовешките действия на онези, на които сме свикнали да ръкопляскаме по предизборни митинги и да ухажваме с репортерски умилквания от телевизионния екран.

И докато във Франция „храбри бойци“ на политическото поприще лъжат, крадат, прелюбодействат и убиват в името на националното величие, у нас, в България, наблюдаваме един уникално различен процес - същите, ако не и по-тежки престъпления, извършени изключително в полза на подстрекателя и винаги срещу интересите на държавата.

От 23 години насам в българското общество кипят сложни обществено-икономически процеси, довели до чувствителни промени в класовия състав на населението. Рязкото преминаване от държавен социализъм към див балкански колониализъм изостри до крайност не само материалните, но и моралните и човешки взаимоотношения между българските граждани.

Шепа въжеиграчи от т.нар. „синьо-червена“ политическа мъгла, яхнаха полусъбудената за демокрация наша действителност и на висок глас обявиха създаването на нова класа - тази на висшата парламентарна, изпълнителна и съдебна власт, която оттук нататък поема пълния контрол върху съдбата на Републиката. Това беше акт на безсрамен пладнешки грабеж на обществена и политическа самоличност, без каквото и да е съгласие от страна на българския народ - единствения суверен в пределите на Отечеството.

Само за две десетилетия тази самообявила се управляваща класа извърши толкова много зулуми срещу собствената си държава, че с пълно право понятието „политик“ бе приравнено от нашия народ към най-грозните и обидни епитети от речника на родния ни език. Нанесен беше тежък морален удар върху основните ценности на нацията и най-вече върху вярата на българите, че са хора на честта и достойнството.

Политическият келепир бе онзи тежък и безмилостен валяк, който премаза обществените надежди в европейското бъдеще на нашата страна. Онази Европа, в която, както вече отбелязахме, цветовете също не са розови, но пък отговорните държавни мъже мислят не само за себе си, а и за авторитета на своята нация.

Тъжните и гневни мисли за политическите хамелеони у нас не ме напускат от две седмици насам, след като на 11 януари т.г. станахме свидетели на един грозен и позорен акт в българския парламент. По предложение на стария еничарин Иван Костов, Народното събрание извърши безпрецедентно и скандално политическо харакири като обяви собствения си народ за тиранин и ликвидатор на част от българските граждани. Декларацията, обявила т. нар.

Възродителен процес за етническо прочистване, бе върхът на една целенасочена и дългосрочна кампания срещу националната независимост на България, която нейните вътрешни и външни врагове водят от десетилетия насам. Голямото разединение на патриотичните сили у нас поощрява една солидна група от национални предатели в нейните опити да постави на колене родолюбивата част от българското общество.

Зад сатанинския образ на Иван Костов надничат добре познатите лица на бившите президенти Желев, Стоянов и Първанов, допринесли активно за  сервилната политика на София по отношение на новите османци в Анкара. Какво да кажем за бившия премиер Станишев и неговата червена парламентарна група, които преди време реагираха остро и осъдиха инициативата на Иван Костов за декларация, а на 11 януари не само гузно се изнизаха от парламента, а дори и позволиха на свои депутати да я подкрепят при пленарното гласуване.

За управляващата банда от политически и ментални дебили на Бойко Борисов да не говорим - те, както е известно, са добре смазана безмозъчна машина за гласуване, управлявана от новия Тато, способна всеки момент да загроби България и нейната многовековна история.

И тъй като с всеки изминал ден класата на предателите става все по-опасна за сигурността на България, дошло е време ние, родолюбците в страната, да се опълчим на антибългарските бесове, които върлуват в Отечеството. Няма съмнение, че целокупната патриотична енергия на нашия народ ще ни подкрепи, за да смачкаме политическите гризачи, подкопаващи основите на българската държава.


В категории: Коментари , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки