Още един юрист в групата на НФСБ в Бургас


Още един юрист в групата на НФСБ в Бургас
Христиан Митев
11 Ноември 2011, Петък


Съветниците от „Национален фронт за спасение на България“ в Бургас ще продължат с цялата си енергия да защитават



интересите на съгражданите си. За това ще се закълнат те днес на втората сесия на местния парламент в морския град.
Както е известно, представителите на патриотичната партия отказаха да участват в първото заседание на 28 октомври, в знак на протест срещу безпрецедентния хаос и манипулациите на вота в цялата страна.

Освен това те определиха решението за учредяване на новия Общински съвет още преди да се е провел вторият тур на изборите като политически неетично и като демонстрация на власт и сила от страна на управляващите.

Тази седмица стана ясно също, че съпредседателят на НФСБ Валери Симеонов ще отстъпи мястото си в Съвета на следващия в листата - Христиан Митев (защо – виж в интервюто долу).
Митев е един от най-перспективните млади юристи в града, който от много години следи изкъсо делата на общинската администрация и на местния парламент в Бургас.

 Той има богат опит и в партийните дела на патриотичната формация още от времената на създаването на старата „Атака”, която след това бе трансформирана в група Независими, за да стане впоследствие основа и на учредената преди няколко месеца партия на ТВ СКАТ - „Национален фронт за спасение на България“.
Нашите читатели познават Христиан Митев и от рубриката „Кантора Десант“, в която той дава компетентно мнение по различни юридически казуси.

Освен него, днес ще се закълнат още и съпредседателят на НФСБ Валентин Касабов, както и другите нови съветници-патриоти - Георги Дражев, Ангел Божидаров, Валентин Фъртунов, Здравко Сталев и Делян Иванов.

Касабов ще е отново шеф на групата, а уважаваният учен-еколог - доц. Здравко Сталев ще бъде предложен за зам. председател на Общинския съвет.

В дневния ред на сесията е предвидено и приемане на Правилник за работата на местния парламент, както и избор на ръководства и членове на постоянните комисии.


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки