Фандъкова използва кметството за кампанията си


Фандъкова използва кметството за кампанията си
Йорданка Фандъкова
09 Октомври 2011, Неделя


Кандидатът за кмет на София от ГЕРБ Йорданка Фандъкова нагло и демонстративно трансформира служебните си ангажименти


Автор: Ани Александрова

като действащ кмет на столицата в предизборна агитация. На 6 октомври безочието на любимката на Бойко Борисов и Цветан Цветанов разцъфтя в ярки герберски цветове.

Фандъкова отвлече кмета на Женева Пиер Моде в централата на ГЕРБ, където двамата градоначалници дадоха съвместна пресконференция. Двамата градоначалници говориха – забележете! - за работата си по съвместната програма за сътрудничество на Столична община и Женева.

Излишно е да се уточнява, че кметът на Женева не е нито партиен, нито медиен партньор на ГЕРБ и надали се досеща колко грубо е употребен от блондинката, управляваща София от името на вездесъщия Бойко Борисов.

Все в същия работно-отпускарски стил действащата кметица Фандъкова участва всеки божи ден в по 2-3 работно-агитационни мероприятия. Като например конференцията „Жените в транспортния сектор”.

По време на този форум Фандъкова пожелателно заяви: „За да има повече млади жени в сферата на градския транспорт, трябва да работим за подобряване не само на заплатите, но и на битовите условия и условията на труд“. Вярно е! Само дето не каза дума какво е направила лично тя в това отношение.

Условията за работа в Столичния градски транспорт са почти непоносими, да не говорим за периодичните скандали с упражняван сексуален  тормоз от страна на някои началници, ползващи се с подкрепата на ГЕРБ.

Фандъкова се възползва предизборно и от посещението на президента на Бразилия Дилма Русев. Кметицата, кандидат за втори мандат, се курдиса като гост на бизнес конференцията „Бразилия – България: устойчиво партньорство”, съобщиха... извинете... от централата на ГЕРБ.

Часове преди това работливата като пчела  Йорданка Фандъкова присъства на откриването на нова детска кухня на ул. „Пчела” № 21 в район Красно село. За целите на предизборната реклама пиарите на ГЕРБ съобщиха, че сградата, в която се намира детската кухня, е ремонтирана и оборудвана с нови и модерни уреди и съоръжения за 470 000 лв., а средствата са отпуснати от бюджета на Столична община.

Същевременно Фандъкова проявява чудеса от храброст и безочие, за да отклонява всички покани за участие в дебати с останалите кандидати за кмет на София – видимо разчитайки, че така ще си спести неудобните въпроси и ще прикрие ролята си на послушник на бившия кмет Бойко Борисов.


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки