Контрол над управлението, обещаха Солаков и Асенова


Контрол над управлението,  обещаха Солаков и Асенова
Данчо Хаджиев, заедно с кандидат президентската двойка Солаков - Асенова и Минка Салагьорова, издигната от НФСБ за кмет на Златоград (отдясно наляво) на среща с избиратели в родопския град
07 Октомври 2011, Петък


Дондуков“ 2 да държи под постоянен контрол „Дондуков“ 1,


Автор: Десант

това обеща кандидатът за президент на „Национален фронт за спасение на България“ Стефан Солаков на среща с пловдивската общественост в понеделник. Както е известно, на първия адрес се помещава държавният глава, а на втория е Министерският съвет – изпълнителната власт на Република България.

Солаков бе в компанията на номинираната за вицепрезидент Галя Асенова, съпредседателя на НФСБ и кандидат за кмет на София Данчо Хаджиев и кандидата за кмет на Пловдив Димо Желязков.
Водещият на предаването „Фронтално“ каза пред пълната зала на читалище „Христо Ботев“, че ще се бори за връщане достойнството на нацията. „Та ние вече дори не се обиждаме, когато постоянно ни натякват, че сме най-бедната, най-нещастната и най-смачканата нация в Европа и света“, заяви патриотът.

Президентът трябва да оглави родната интелигенция, която е завряна в ъгъла от настоящото управление. Престъпление е да не се използва „цветът на българската нация“, сподели Солаков.
Галя Асенова обеща да концентрира усилията си върху приобщаване на младите българи, много от които са пръснати по света.

Това е другият важен стълб за държавата, трябва да направим всичко възможно те да се върнат, за да дръпнат България напред със своите знания и умения, каза тя.

Пловдивчани изпратиха кандидатите на НФСБ с възторжени възгласи „Победа“, за да бъдат те посрещнати с овации и в друг голям български град – Стара Загора. Предизборната среща там бе във вторник в сградата на кукления театър. „Въпреки че сме в тази зала, това съвсем не означава, че ще бъдем кукли на конци“, обеща Стефан Солаков.

Пред ДЕСАНТ бившият разузнавач сподели, че е останал много доволен от състоялата се дискусия, в която той не е бил главно действащо лице, а равностоен участник на твърде активните откъм политически изяви заралии. „За първи път виждам такова нещо“, не скри емоцията си Солаков.

В сряда и четвъртък кандидатпрезидентската двойка на НФСБ продължи с предизборни срещи в близките до южната ни граница общински центрове Златоград и Кърджали. Заедно с тях бе и кандидатът за кмет на София от партията на родолюбците Данчо Хаджиев.

Следващата седмица Стефан Солаков и Галя Асенова ще бъдат гости на Бургас – градът, превърнал се в люлка на новия български национализъм.


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки