Кандидат-президентската двойка на НФСБ – с най-патриотично послание


Кандидат-президентската двойка на НФСБ – с най-патриотично послание
Стефан Солаков и Галя Асенова разговарят с посланика на Армения у нас Арсен Схоян на прием в арменското посолство по случай 20-та годишнина от независимостта на Република Армения, която се навършва на 21 септември
25 Септември 2011, Неделя


„Български президент независим от чуждите посолства”. С тези думи в сряда в сутрешния блок на държавната телевизия

Автор: Десант

 се представи кандидат-президентската двойка Стефан Солаков – Галя Асенова, издигната от „Национален фронт за спасение на България” (НФСБ).

Първата предизборна задача, поставена от БНТ пред кандидатите за държавен глава, бе да отправят послание към избирателите в шест думи. Анонсът на Солаков-Асенова бе определен от политическите анализатори в студиото като особено сполучлив, заради уникалното си патриотично звучене.

Същият ден водещата на предаването „От българско, по-българско” Галя Асенова  посети Западните покрайнини и Босилеград по повод празника на града. Въпреки че той се намира в Сърбия, над 80 % от населението в него е с българско самосъзнание.

Кандидатът за вицепрезидент от НФСБ поднесе венци пред  тамошния паметник на националния ни герой Васил Левски. Пред камерите на СКАТ тя призова държавниците ни да обърнат внимание на нашите сънародници зад граница, които за съжаление се чувстват изоставени от майка България. В същото време от десетилетия те са подложени на репресии от сръбската власт затова, че не се отричат от българския си произход.

Кандидат-президентската двойка на НФСБ няма да почива и в събота. На 24 септември Стефан Солаков ще се срещне с гражданите на Велинград, заедно с кандидата на партията за кмет на града – водещия на предаването на телевизия СКАТ „От упор“ Димитър Байрактаров. 

Галя Асенова пък планира да посети Калофер и близката местност „Паниците“, където ще се проведе шестото издание на вече традиционния събор „Да запазим българското”. Там тя ще застане рамо до рамо с кандидата за кмет Румен Стоянов, подкрепен от НФСБ, който от години е отдаден на каузата си по подпомагане на калоферските гайдари.


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки