Филип Киркоров спечели дело в наш съд


Филип Киркоров спечели дело в наш съд
Намахана дилърка на имоти обещава на Филип Киркоров светло бъдеще в комплекс „Емералд”
14 Септември 2011, Сряда


Скандалът, който избухна преди година по повод свинефермата и смърдящата отходна тръба, появили се около луксозните имоти

Автор: Яна Славянска Снимки Николай Недев

на българския морски бряг край Равда, закупени от водещите звезди на руския шоу бизнес Филип Киркоров, Лолита Милявская, Надежда Бобкина и Борис Мойсеев, с времето позатихна. Дето се вика, всяко чудо – за три дни. Но на чужд гръб.

Иначе за потърпевшите сагата е оставила дълбоки рани в душите им. „Изпаднах в шок – разказва сърцераздирателно пред руските медии Лолита Милявская, – когато в един прекрасен ден, пристигайки в жилището си, открих, че достъпът ми към плажа на територията на хотела е затворен!

Огромната площ пред нашия корпус бе заградена и в нея се беше разгърнало мощно строителство! Откъм морето се носеха ужасни миризми и се оказа, че на няколко метра от жилищните сгради са инсталирали пречиствателни съоръжения“.

В същото време, продавайки апартаментите на видните знаменитости, българските строители са ги уверявали, че „от прозорците си ще виждат морето, а отдихът им в България винаги ще бъде комфортен и евтин“.

И когато нашенци нагло започват да изнудват руските величия да им броят всеки месец по 7 хиляди евро за поддръжка на собствеността им, тяхното търпение окончателно кипва като нажежен чайник и те, вместо да си гледат рахата по родните плажове, дружно хукват да търсят справедливост в нашите съдилища.

В началото на септември руските медии съобщиха със задоволство, че искът на сладкогласните им певци е удовлетворен от българската Темида и те са спечелили заведеното от тях дело срещу компанията, управляваща жилищния комплекс, където са имали глупостта да си купят скъпи апартаменти.

Разглеждайки внимателно всички обстоятелства по казуса, съдиите единодушно са взели страната на обидените артисти. В резултат на тяхното решение заплащането за комуналните услуги от страна на пострадалите звезди от руската естрада е намалено цели 10 пъти!

Компанията, стопанисваща комплекс „Емералд”, където са разположени злополучните недвижимости, е била задължена да премахне канализационната тръба, а също и да вземе мерки да ограничи достъпа на външни хора до жилищните сгради на негова територия. 

Междувременно във фирмения сайт на компанията – emeraldresort.info, е обнародвано съобщението, че от 1 август 2011 г. на „Емералд Хоспиталити ООД”  се е наложило да закрие своето представителство в Москва.

Подробности за това има само в руската версия на страницата и от нея става ясно, че една от причините за това е: „нежеланието на собствениците...  да поемат част от разходите по обслужването на офиса“.

То бива наглост, ама чак пък толкова! Абе, българска работа!


Лолита в българския си апартамент  Снимка gazeta.bg Луксозният жилищен комплекс край Равда със „златните“ апартаменти на братушките

В категории: Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки