Кандидат-кмет на Софиянски си търси булка за заложник


Кандидат-кмет на Софиянски си търси булка за заложник
Венци Венев (горе)
30 Юли 2011, Събота


Кандидат-кмет от партията на Стефан Софиянски се изцепи, че си търси жена, която да държи за заложник.

Автор: Лора Бориславова

59-годишният Венци Венев е член на Съюза на свободните демократи от дълги години и е вече трети мандат кмет на дупнишкото село Бистрица.

Докато обясняваше пред журналисти тези дни как отново смята да се кандидатира, Венев се изтърва, че между другото си търсел и булка.

Но не каква да е, а специална и готова да изпълнява условията му, които повече приличат на изисквания на ислямист, а не на български кандидат-кмет. Според него, идеалната жена била тази, която хем ще му роди непременно син, на когото той после да остави цялото си наследство, хем няма да мърда от дома.

Многолетният кмет Венев е собственик на цехове за безалкохолни напитки, за изработка на метални детайли и земеделски автопарк, състоящ се от комбайн, два трактора, камион и прикачен инвентар.

Останалите изисквания са жената да е в детеродна възраст и не само да си стои у дома, а докато не забременее, да е съгласна дори да не прекрачва навън от входната врата на къщата му.
“По този начин ще съм сигурен, че аз съм бащата на детето и на моя наследник ще оставя всичко”, обяснява човекът на Софиянски.

Но и това не е всичко. Идеалът му за жена е да бъде висока около 1.60-1.70 м, да има тънка талия, заоблен ханш и издадено дупе, да бъде с тънко вратле и да има малко краче - да носи 34-35 номер обувки”. Това си мечтае 59-годишният Венев, който иначе е с побеляла и почти липсваща коса, а от мускулатурата му няма и помен.

Кандидат-кметът обясни още, че е готов и на компромис - жената, която ще му пристане, понякога ще може и да излиза, но само, когато отива с него до комбайна, на нивата или ще обръща сено на ливадата. Иначе щяла да има всичко, което си пожелае.

“Писна ми от жени-бичкии, които непрекъснато скитат с мъже и търсят само авантюри, а не се заседяват на едно място”, каза Венев, който има два брака и две дъщери зад гърба си, но и четирите жени в досегашния му живот не искат и да чуят за него.

За бъдещето на Бистрица кандидатът обясни, че вижда селото, наброяващо 1700 души, като казарма, а себе си – като американски шериф: “Искам каквото кажа, всичко да се изпълнява безпрекословно. Тогава селото ще има напредък”.


В категории: Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки