Дири се жена и за Бойко


Дири се жена и за Бойко
30 Юли 2011, Събота


За следващите президентски избори и бате ни Бойко обеща да се ожени. „Може ли да ставам президент без първа дама?“



– възкликна риторично той при Бареков, комуто гостуваше в сряда сутринта.

Тутакси в интернет се появиха зевзеци, които се заеха още от сега с мисията да сватосат премиера и да му намерят най-видната и подходяща за него булка. Още същия ден след изповедта на първия ни държавник, в световната мрежа се появи анкета на тема „Коя да бъде първата дама на Бойко Борисов?“.

Номинациите за избраница на сърцето му засега се заформят в състав: Ивана, Искра Фидосова, Ани Цолова, Парис Хилтън, Ангела Меркел, Корнелия Нинова или Мая Манолова. Не липсват предложения той да бъде сгоден за секскукла, Цветан Цветанов, Слави Трифонов или Николай Бареков.

И дори за неизвестната засега леля Райка – най-върлата герберка в махалата на сватовник с никнейм gothic, която често казвала, че „да била по-млада, щяла да му пристане на премиера“.

Представителите на българската нация, заели се с нелеката задача покрай венчилото на министър-председателя, дори са изготвили списък с изисквания към предполагаемата кандидат-булка.

Сред тях се открояват такива ограничения като: да мрази теменужките; да обича кебапчета, спечелени от тенис турнири; дядо й да не е комунист от селото на младоженеца; да е развита по европейски; да рита футбол с наши момчета; да пие бира; да получава оргазъм като види магистрала и т. н. Трудна задача, брей!


В категории: Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки